Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Novi Viera je dobrodošao uvijek, kao i novi Henry i novi Berkamp
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što Ozila nije razbio? On je najveća trebica u klubuSeaman je napisao/la: prije bi rekao mudonja razbio hrpu trebica i svaka mu čast na tome
Kontraa je napisao/la:Što Ozila nije razbio? On je najveća trebica u klubuSeaman je napisao/la: prije bi rekao mudonja razbio hrpu trebica i svaka mu čast na tome
pored voajera da ovaj bude najveća trebica
Seaman ja mislim da ti nisi svjestan da si zbog Wengera počeo navijat za Arsenal 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
pepethefrog
- Kontakt:
A da li ste vi upoznati sa podatkom da kad god je Mustafi u prvih 11, Arsenal ne gubi?

Nismo,
mi smo upoznati sa podatkom da je Ozil najbolji asistent lige
Lillard je napisao/la:Seaman ja mislim da ti nisi svjestan da si zbog Wengera počeo navijat za Arsenal
kakav voajer

pepethefrog je napisao/la:A da li ste vi upoznati sa podatkom da kad god je Mustafi u prvih 11, Arsenal ne gubi?
a kolko već zadnjih spušili zaredom
-
pepethefrog
- Kontakt:
Ali tri najbolja igraca konstantno na udaru, tek tu i tamo tokom meca neko izrekne kritiku na racun Coqelina, Xhake, Mustafija i ostalih panjeva. Ova grupa Ozila nije slcuajnost jasno je ko dan da se nesto opasno kuha u svlacionici vjerovatno su tu zesce svadje i podjele, Ozil je nedavno imao gripu pa nije trenirao, ne bi me cudilo da jos par puta do kraja sezone zbog gripe propusti utakmicu.
Ozil ove sezone najbolji igrač? Čeh ove sezone najbolji igrač? 
Kontraa je napisao/la:Ozil ove sezone najbolji igrač? Čeh ove sezone najbolji igrač?
wilshare je najbolji igrač
-
pepethefrog
- Kontakt:
Pa on je to prosle sezone bio i to drugi po broju asistencija u jednoj sezoni u istoji lige. Nastavi se blamirati porediti milion puta dokazanu klasu sa pekarom stoperom u poksaju...Kontraa je napisao/la:Nismo,
Čuo sam da Ozil ima gripu....navodno da gripa zahvata ove dijelove tijela zadužene za asistiranje suigračima
đ
Prošla sezona je prošla skroz. Nemojte gledat u prošlost, naći ćete tamo Wengera kao klasnog trenera
Prošla sezona je prošla skroz. Nemojte gledat u prošlost, naći ćete tamo Wengera kao klasnog trenera
-
pepethefrog
- Kontakt:
Kad se sjetim krajem prelaznog roka analiza, odlicno odradjen rok dovedeno bas ono sto fali Arsenalu vrhunski DMF (
) i vrhuski stoper 
Da a prosla sezona je bila prije 13 godina kad i voajerov zadnji veliki uspjeh
pepethefrog je napisao/la:Kad se sjetim krajem prelaznog roka analiza, odlicno odradjen rok dovedeno bas ono sto fali Arsenalu vrhunski DMF () i vrhuski stoper
još samo napadač i ekipa za napad na sve trofeje
Kad se sjetim 'Ozil-novi Bergkamp' 
Kontraa je napisao/la:Kad se sjetim 'Ozil-novi Bergkamp'
kad se denis.B spomene treba ustati
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
pepethefrog
- Kontakt:
Ali priznacu nisu napadaca toliko trazili jer je dosta njih i dalje vjerovalo u klasu Panjouda a naravno tu je uvijek i Walcot cija se eksplozija jos uvijek cekaSeaman je napisao/la:pepethefrog je napisao/la:Kad se sjetim krajem prelaznog roka analiza, odlicno odradjen rok dovedeno bas ono sto fali Arsenalu vrhunski DMF () i vrhuski stoper
još samo napadač i ekipa za napad na sve trofeje
Naravno kad na to dodas i da nije bilo potrebe za krilom jer su tu dva vanserijska talenta Ox i Iwobi
E ako se situacija u svlacionici zakuha maksimalno onda mu nema druge nego otici 
Zali Boze samo Sancheza, nismo ovakvu igracinu imali od Henrya. Ozil se moze zamijeniti, ionako pola utakmice ne potrci.
Zali Boze samo Sancheza, nismo ovakvu igracinu imali od Henrya. Ozil se moze zamijeniti, ionako pola utakmice ne potrci.
pepethefrog je napisao/la:Ali priznacu nisu napadaca toliko trazili jer je dosta njih i dalje vjerovalo u klasu Panjouda a naravno tu je uvijek i Walcot cija se eksplozija jos uvijek cekaSeaman je napisao/la:pepethefrog je napisao/la:Kad se sjetim krajem prelaznog roka analiza, odlicno odradjen rok dovedeno bas ono sto fali Arsenalu vrhunski DMF () i vrhuski stoper
još samo napadač i ekipa za napad na sve trofeje![]()
Naravno kad na to dodas i da nije bilo potrebe za krilom jer su tu dva vanserijska talenta Ox i Iwobiovaj drugi je nakon finisa prosle sezone proglasen za nestvaran potencijal...
prizivali su mladog panja moratu kratko vrijeme,a ismijavali cavanija kao ništa boljeg od nosonje
AA23 » 20 svi 2016, 18:31
Hajmo sačekat da Džaka dodje ybt, ja ne vjerujem sekunde u ovaj transfer, on je odličan igrač i odlican bi buy bio mislim
chily-rz » 20 svi 2016, 16:25
Dobar je šiptar,kvalitetan igrac,navodno ce koštati oko 30 mil.funti + neki eventualni bonusi,dobit ce Artetinu platu
Al ono fakat,još jedna kvalitetna opcija u veznom redu ne može škoditi sigurno,.
AA23 » 21 svi 2016, 12:27
Odlična kupovina, big lajk od mene, mislim da će biti fenomenalno pojačanje, nadam se špicu novom koji je must, Campbella bi ostavio jer ne znam ko će se dovesti da bi bio to drugo krilo Mikitarijan?
VGS » 21 svi 2016, 12:33
I meni se svidja kupovina, valjda ne stane na ovome.
Marsal » 22 stu 2015, 17:02
Svjesni smo da nema nista od toga ali novine moraju nesto pisat.
Paja, Xhaka je beton. Legao bi nam samo tako...
Kad se sjetim pravog Paje koji je obožavao Wengerapepethefrog je napisao/la:Kad se sjetim krajem prelaznog roka analiza, odlicno odradjen rok dovedeno bas ono sto fali Arsenalu vrhunski DMF () i vrhuski stoper
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.