Mojene tako... sve su to ofucani mitovi milion puta oboreni u glavi fejk pajeArtetitis je napisao/la:Sa Cazorlom smo dobili Liverpool u Liverpulu (doduše, tad je kebabdžija rasturao Granade, Almerije i druge strašne Leganese sa Ronaldom, Benzemom i Di Marijom), Bayern u Minhenu (+ 1 remi nakon što se kebabdžija ozlijedio), City u Mančesteru (kebabdžija bio ozlijeđen), Tottenham u kokošinjcu (kebabdžija bio ozlijeđen). Sa kebabdžijom smo dobili tuki u dupe, čak je i u finalu FA Kupa protiv Hulla bio najgori pa nas je Cazorla vadio iz go.vana golčinom.pepethefrog je napisao/la:jos jedan ofucani mit koji sto puta oboren no nebitno, koliko smo to dobili velikih utakmica sa pivksim trbuscicem? [emoji38] Sa njim smo u prvih 11 redovno titule osvajali i prolazili osminu finala...
Sa kebab-masterom smo dobili poneku veliku utakmicu kod kuće, ali u pravilu je tu bio i tata Santi da poveže redove (tipa Chelsea ili United prošle sezone). Izuzetak je City prošle sezone u ligi kad nije bilo Cazorle, mislim da je to jedina velika utakmica koju smo dobili bez njega unazad toliko godina. Ako smo četiri godine sa kebabdžijom protratili zbog jedne utakmice, ja ga onda yebem.
? са GT-I9300 уз - &