FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 05 mar 2017, 14:40

leorey je napisao/la:Raduje forma Neymara...ukoliko zelimo nesto napraviti on ce uz Messija biti kljuc dobrog rezultata. Zabijao je 2 zadnje tekme , a igra strasno, posebno kad pridje blize Messiju.
Ko će ga znati šta je "ključ".....ako ne ključem probati makar "kalauzom" obiti bravu :mrgreen:

Ja sam realan čovek....šanse su minimalne ali sam siguran da ne postoji niko kome je Barsa makar malo u srcu da se bar ne nada preokretu...

Mislim da PSG nema igrače sa kojima bi pokušao (i mogao) kao onomad Inter "parkirati autobus"....sa druge strane nema sumnje ni da će se Emeri upustiti na nadigravanje sa Barsom na Nou Campu jer onda je baš, baš sve moguće....mislim da će i on pokušati staviti Mesija u "kavez" , nastojasti da ga prisile udaljiti od gola i nadati se da će time završiti posao i čekajući da u kontri nešto napravi Kavani ili Di Marija....baš zato je važno da proigraju kao nikad do sad i Neymar, Suarez ali i još neko jer onda može doći i do pucanja Mesijevog "kaveza" i izlaska ZVERI IZ NJEGA :mrgreen:

Biće tesno, biće jako tesno.....biće 5:0 za Barsu :rol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 mar 2017, 14:49

Nakon dugo vremena
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 05 mar 2017, 14:54

Mene najviše brine Inijesta.....sa jedne strane mi je nezamisliva situacija da ne bude u sastavu u jednoj takvoj utakmici kakvih on ima gomilu u nogama, a sa druge strane razum mi govori da delom zbog povreda a Boga mi velikim delom i zbog Enrikea "stari vuk" nažalost možda i nije za tu utakmicu......nisam pametan :damn:

Hmmm.....možda čak i sastav od sinoć, Rafinja možda nije TOP ali hebiga mlad je bar može trčati kao konj.....a trebaće i moraće ;)

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 05 mar 2017, 14:56

uz duzno postovanje ,ali ako izbacite psg treba vam odmah uruciti klempu .mislim cuda su prerijetka i moguca ,ali ovjde je potrebno i vise od cuda da bi prosli psga pa sam jedan gol da ddaju vi morate pobjediti dati 6 komada.nije psg tek tako mogao odigrati bezveze prvi mec .nego stzo su momci preorali teren,imali vise zelje ,htjenja i momacki vas nadigrali.akobudu 40% igrali kao u prvom mecu toit je to sto se tice barce za ovu sezonu u LP,i ako je po meni vec sve rijeseno u prvom mecu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 15:00

messilla je napisao/la:Nakon dugo vremena
Doktorska partija Busquetsa, najbolja ove sezone. Nismo dzaba uvijek govorili, kad igra Busquets, onda igra i Barca. Trebat ce ovakav u srijedu. Igra mozgom covjek i to je to. Ali jucer je imao konacno podrsku ostale vezne linije.

Ovo je mozda i prvi put ove sezone da smo uspjeli lagano izbacivati loptu pod presingom i prenositi je napadu. I odmah zabijes 5 golova.

Znaci ovo jucer je konacno bila Barca kakvu smo navikli gledati i nismo je ovakvu vidjeli od pocetka sezone. Barca je bila Barca, brz protok lopte i konacno strasno kretanje igraca BEZ lopte.

Ponavljam , bit ce skoro nemoguce proci, svi mi to znamo, svaki laik to zna, ali ovo je Messijeva Barcelona i mozda je samo to jos ostalo ovom timu od izazova.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 05 mar 2017, 15:03

Karlo je napisao/la:uz duzno postovanje ,ali ako izbacite psg treba vam odmah uruciti klempu .mislim cuda su prerijetka i moguca ,ali ovjde je potrebno i vise od cuda da bi prosli psga pa sam jedan gol da ddaju vi morate pobjediti dati 6 komada.nije psg tek tako mogao odigrati bezveze prvi mec .nego stzo su momci preorali teren,imali vise zelje ,htjenja i momacki vas nadigrali.akobudu 40% igrali kao u prvom mecu toit je to sto se tice barce za ovu sezonu u LP,i ako je po meni vec sve rijeseno u prvom mecu
Pa zar ti misliš da mi svi realno mislimo drugačije? ;) Ali zato fudbal i jeste to što je, a nemojmo se lagati ako uopšte postoji jedno 3 na svetu ekipe koje su kadre napraviti tako nešto Barsa je svakako jedna od njih......i da se razumemo, niko i nikad nije obrnuo posle 4:0 ALI je činjenica da se u istoriji nije dešavalo često da to pokušavaju tako veliki klubovi.....znači šanse su minimalne ali zato i postoje kladionice, ko je siguran da Barsa nema šanse eto mu prilike pa nek stavi velike pare :mrgreen: .....neće to veruj mi biti neka zanemarljiva kvota ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 mar 2017, 15:11

Čuj nije zanemariva kvota?!
Da će PSG proći u 1/4 finale je 1.04. Nema šta, baš me zanima koje su to zanemarive kvota?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 15:19

:lol: :lol: :lol:

Razlog zasto ja ne vjerujem u preokret nije to sto mi necemo zabiti 4 ili 5 komada. Barca, Real Madrid i Bayern kada su raspolozeni i kada ih krene , mogu i medjusobno jedno drugom uvaliti 4-5 golova. Razlog mog pesimizma je zbog toga sto cemo primiti bar jedan gol. Bar neka frljoka ce uci , neki krompir.

Jer tesko da PSG ne stvori makar 2-3 prilike. Pa cak mi onako kriminalno losi u Parizu smo imali 2-3 dobre prilike, od kojih su 2 bile stopostotne. Medjutim , nije lagano uvijek ni zabiti na Campu, pitanje je hoce li napadaci PSG znati pretvoriti te prilike u gol. Nekad lopta nece da udje u gol. A nekad udje sve zivo sto sutnes.

Trebat ce nam i sreca velika. Sjetimo se Milana kako smo ga rasturili, ali smo imali veliku srecu zbog one njihove stative. Da su to zabili, to bi bilo to od nas.

Znaci po meni nikako nerealno nije da odemo na poluvrijeme sa 2:0. Ali mi je nerealno da ne primimo gol do kraja utakmice. Zabit cemo sigurno bar 2-3. Ako prodjemo pisat ce se danima o tome , samo citat i uzivat :mrgreen: Ako ispadnemo, sto je realnije, Boze moj bar su pokusali i ostavili srce na terenu. Onakve utakmice kao u Parizu nam se vise ne smiju desavati :nene:

Ja u srijedu se kao navijac u dubini duse nadam preokretu, ali ako i ne uspijemo, kao sto sam rekao , zelim vidjeti zelju i zalaganje jer ako budemo tako igrali Primera je nasa. Tesko da je ispustimo iz ruku sad kad ulazimo u formu , a Real Madrid toliko kiksao.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 05 mar 2017, 15:19

Monolog je napisao/la:Čuj nije zanemariva kvota?!
Da će PSG proći u 1/4 finale je 1.04. Nema šta, baš me zanima koje su to zanemarive kvota?
Čuj, nisam mislio na nas "sirotinju raju" :mrgreen:

Ako jedan npr. Adnan Khashoggi ima 20 miliona viška ( a to mu je verovatno dnevni trošak :lol: ) neka stavi i eto mu milionče kad je SIGURICA..... :mrgreen:

Šalu na stranu, shvataš u kom sam kontextu ono napisao ali kad si već pomenuo reci mi koliko je na prolaz Barse? Da stavim jedno 10 eura....ko zna :kafa: :lol:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 15:28

Blejzer10 je napisao/la:najgore je sto ce se budale poput mene nalozit pred revans da se ovo moze stici...
14. februar :mrgreen:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 mar 2017, 16:04

Nisam gledao sinoc utakmicu ali kakva god da je igra bila ne vjerujem ni 1% da mogu protiv PSG-a proci dalje, to je gotovo.Probati bar do kraja ligu osvojiti iako ce biti tesko naravno, jos su u zaostatku ali igra Reala je nikakva, kiksace sigurno jos ali kiksace i Barcelona vjerovatno, bice zanimljivo do kraja sigurno.Sto se tice kupa to me ne zanima, nikad tom trofeju nisam pridodavao neku paznju, to bi ja ukinuo da se mene pita :mrgreen:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 05 mar 2017, 16:16

iako ce sad vjerovatno krenuti lavine kritika iz madrida,ali spanjolski lingvisti su u novi rjecnik
uvrstili novu rijec 'inmessionante koja oznacava savrseno igranje nogometa,Dosad ustaljeni pridjevi, prema španjolskom rječniku, ne opisuju dovoljno dobro savršenstvo nogometne genijalnosti Lionela Messija. Stoga su u rječnik uvrstili riječ koja sadrži izraz "messi", piše GiveMeSport.

Nastala je tako riječ "inmessionante". Pridjev je to, stoji u rječniku, kojim se izražava "savršeni način igranja nogometa" te "neograničena mogućnost samopoboljšavanja".

Autori rječnika potvrdili su da je upravo Messi izvor nove riječi.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 16:17

branimir85 je napisao/la:iako ce sad vjerovatno krenuti lavine kritika iz madrida,ali spanjolski lingvisti su u novi rjecnik
uvrstili novu rijec 'inmessionante koja oznacava savrseno igranje nogometa,Dosad ustaljeni pridjevi, prema španjolskom rječniku, ne opisuju dovoljno dobro savršenstvo nogometne genijalnosti Lionela Messija. Stoga su u rječnik uvrstili riječ koja sadrži izraz "messi", piše GiveMeSport.

Nastala je tako riječ "inmessionante". Pridjev je to, stoji u rječniku, kojim se izražava "savršeni način igranja nogometa" te "neograničena mogućnost samopoboljšavanja".

Autori rječnika potvrdili su da je upravo Messi izvor nove riječi.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jos prije skoro 3 godine usao u rjecnik :kafa: Ali nasi kasne hehe.
27.10.2020

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 05 mar 2017, 16:19

@leroy jbga nisam znao ili sam to zaboravio :damn: :facepalm:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 05 mar 2017, 22:56

Nenormalno :shock: Kakva privilegija gledati ovo :tokralju: :tokralju:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2017, 23:13

Prodati žonglera Neymara i dati ovom čovjeku 50 mil po sezoni.Mogu se riješiti još Rakitića i Gomesa.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 mar 2017, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 mar 2017, 23:19

Furymaker je napisao/la:Nenormalno :shock: Kakva privilegija gledati ovo :tokralju: :tokralju:
Sljedeće godine se portugalski kopitar izjednačuje s OVIM slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 mar 2017, 23:24

Rajaz je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Nenormalno :shock: Kakva privilegija gledati ovo :tokralju: :tokralju:
U cemu bolan :crazy: :lol:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 23:31

je.bote kompilacija Messijeve nezavršene sezone izgleda bolje nego nečije kompilacije karijere

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 mar 2017, 23:36

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
U cemu bolan :crazy: :lol:
U zlatnim balunima dakako :kava

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.