PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evander zeli da nas ubjedi da su nam u klubu turbulencije pocevsi od uprave, ekipe, navijaca, pa i bivseg trenera (Amara), clanova uprave, uposlenika. Da nam je politika renovirala stadion, izgradila istok, da su desetogodisnje mazanje ociju, da navijaci nisu donirali, sponzori pomogli, prijatelji kluba također. Hajde jos reci da je ova uprava na celu sa Misimovicem tu reda radi a da neko iza zavjese sve sređuje i zavrsava, da nam neko samo tako daje pare i slicne gluposti.
- Zeljeznicar -
Sam projekat izgradnje Trening centra Sarajevo realizuje sopstevenim angažmanom, bez pompe i buke, u miru, baš onako, kako i priliči za vlastittu kuću, za svoj dom, gdje želite ostvariti sve probleme i poteškoće u svoja četiri zida.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/trening- ... eva/227475
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/trening- ... eva/227475
Evander sve zna i on je clan i veliki simpatizer SDA.Zato on zna sva desavanja u dolini cupova.

1 bod i u Ligi 6 smo tačnijeZenzo je napisao/la:@solinas dvije pobjede i 100% ste u ligi šest a onda imate realne sanse za europu, titula tesko.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Moze Miske da zabrani ulaz kako je Benji zabranio..Neandertalac je napisao/la:
Nemoj me spominjati u takvom kontekstu. Kao ja pišem pp u kojem ću ti nešto objasniti, nekome.
Javno ti danas kažem nemoj biti naivan pa pisati da Amaru neko može zabraniti nešto u Želji ti opet nastavljaš. Još mene skoro kao argument uzimaš a ja te pobijam.
Nigdje veze a i nije fino da se dobri odnosi kvare.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Eisenbahner1921 je napisao/la:Da je deseta, je li nas ko u medjuvremenu stigao? Ko je najtrofejniji, ne znam tacno poredak.DenchiNL je napisao/la:Jel im ovo 4ta ili 5a godina bez trofeja???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tako nekako ste nas zadnji put uzeli na Koševu, a malo bolji ste na Grbavici. Nema ni 3 godineDenchiNL je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Da je deseta, je li nas ko u medjuvremenu stigao? Ko je najtrofejniji, ne znam tacno poredak.DenchiNL je napisao/la:Jel im ovo 4ta ili 5a godina bez trofeja???![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja sam ljevicar zakleti. Mozes mi sve reci, ali da sam SDA nikadfks74 je napisao/la:Evander sve zna i on je clan i veliki simpatizer SDA.Zato on zna sva desavanja u dolini cupova.![]()
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto je nas najveci navijac onako nervozan na presici?
Krmaca mu dozivila spontani pobacaj, a pavlake sve manjeTobeYarabi je napisao/la:sto je nas najveci navijac onako nervozan na presici?
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ratni profiter nije zadovoljan igrom. Boji se debeli da ne zavrsi kao onaj lazni slovenacTobeYarabi je napisao/la:sto je nas najveci navijac onako nervozan na presici?
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel istina da igraci zelja sutra ujutro imaju zakazanu terapiju japankom, i zasto?
- amazon
- Kontakt:
Cala preporodio Sarajevo

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Cala preporodio Sarajevo![]()
amazon je napisao/la:Cala preporodio Sarajevo![]()
amazon je napisao/la:
Decko ja pisem onako kako jeste. Sta treba zna uprava. Cinjenice su takve da na Grbavici pred 9.000 ljudi u drugom pol nismo prisli 16 metara bez sanse za gol. Bruka i sramota.
Sta si radio na pripremama ne znam, nista izgleda. Ne mogu mrdnut. Da smo ga primili slucajno ne bi gol dali za 20 dana.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- amazon
- Kontakt:
Tanak je Slavko ko baslija, a vi ste s Calom isto prejaki. Ubio vas Kokot ko beba zvecku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- kupus army
- Kontakt:
**** ga ti 9 pobjeda u nizu sa dosta tankim rosterom,preuzeo ekipu kad je bila nokautirana,sa -14 dosao na -2 sa Zrinjskim.Kontam ja da su ovo prepucavanja,al ovo fakt nije materijal za togaamazon je napisao/la:Tanak je Slavko ko baslija, a vi ste s Calom isto prejaki. Ubio vas Kokot ko beba zvecku.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
mi bez para, vi s parama, mi bez pojačanja, vi sa pojačanjima, mi iznad, vi ispod....amazon je napisao/la:Tanak je Slavko ko baslija, a vi ste s Calom isto prejaki. Ubio vas Kokot ko beba zvecku.
Pa sramota bi bilo da sa daleko najskupljim timom u ligi ne budete ispredDenchiNL je napisao/la:mi bez para, vi s parama, mi bez pojačanja, vi sa pojačanjima, mi iznad, vi ispod....amazon je napisao/la:Tanak je Slavko ko baslija, a vi ste s Calom isto prejaki. Ubio vas Kokot ko beba zvecku.![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Strasni Olimpik ste uzeli jedan razlike. Cala dere opasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.