FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 mar 2017, 10:12

Nemoj tako pričati! Pogledaj moje komentare nakon Krupe i nakon Mladosti. Nakon Krupe sam bio zadovoljan relativno, hvalio dosta stvari. Sada nisam, branili smo se drugo. Šta je problem što se to kaže?

Još trener kaže eto Mladost je vrhunska ekipa, iznenadili ga i nema veze što smo se branili, to je ok. Nigdje veze ba. Još kaže Mladost prati 2.5 god a ljudi u ligi 1.5.

Pa nisam tele.

Svaka čast na rezultatima! Kapa dole.
Igra mora i može bolje!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 mar 2017, 10:14

Imao je s Radnikom skor al su igrali bunker. Zeljo nije Radnik, i ne moze igrati onako. To sto on pazi svoju guzicu i ide da zabije jedan i onda se povuci ne moze ovdje. S ovako dobrim sastavom ti u drugo poluvrijeme ne napravis polusansu.
Imamo mi oci kao navijaci valjda nesto znamo a da nismo strucnjaci. Od kad je dosao igramo uzasno. Hajd kad je tek dosao mogao se vaditi da dize ekipu, da je pala, a sad je prosao pripreme dobio dobre igrace za ovu ligu i onda igraj. Uradi nesto, a ne da ne mogu umrijeti drugo pol.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 mar 2017, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 mar 2017, 10:18

Nadam se da igrači neće pregoriti bude li sastav haman isti kao protiv Mladosti, valja igrati 3x u deset dana s Radnikom :mrgreen: S druge strane, ne bi bilo lijepo izgubiti šansu osvojiti Kup, Radnik jeste trenutni osvajač i uopšte nisu loša ekipa, ali je pitanje izaći s klupom ili s najboljim što imamo... Vidjećemo, ja bih volio vidjeti izmjene koje navedoh, ali se nadam da možemo gore ostati neporaženi, također se nadam i da će ovi Slavkovi pljuvači biti offline u srijedu navečer isključivo za dobrobit Želje, kako god biće veselo :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 mar 2017, 10:26

Normalno haveru da mora bolje, želim i ja da igramo ko Bayern, ali treba biti nekad realan sacekati da se slegne a ne odamh rigati vatru. Ja sam poslije utakmice toliko bio bijesan da sam prekrsjani nalog dobio, budala. Možete pričati sta god hocete, ali ove sezone sistem takmičenja je doveo da je liga dosta teža i da je svima ostavljeno vrlo malo prosotra za različite mahinacije sto je bio slučaj prethodnih godina, plus kakav god da je kvalitet se sabio u ovih 12 ekipa. Niko u ligi se kod nas igrački ne izdvaja ali niko, mi imamo na papiru imena ali ta imena su svoj vrhunac fudbala dozivili neki prije 5 godina, neki nece nikad. Tako je kako je, ovaj čovjek izvali iz ove ekipe maksimun upamtite to, svidjelo se nama ili ne, ova ekipa da liči na ozbiljnu ekipu mora dovesti 4 ili 5 boljih igrača, mlađih željni dokazivanja i napredovanja ali da imaju vec iskustva igranja. Čovjek je na pressu bio iznerviran očigledno i zato je onako lupao. Jer naši novinari kad je presica za nesto dobro i lijepo umjesto da pitaju nesto smisleno oni lupe odakle vam pare, pijačarsko mahalski mentalitet. I mi onda od sto dobrih stavri se uhvatimo za jednu lošu, eto on budala nije vidio da su odron odigrali, on im kaze zabili smo jedan i sad se branite, I ja sam za kritiku treba reci bilo je dno ne treba se ponoviti, ali sad srati da je sve otpad da smo nule da pojma nema da ga haman treba i otjerati je podlo, pokvareno i idiotski!
1921

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 mar 2017, 10:26

Za dobrobit Zelje je da mi pocnemo igrati bilo to Slavkom ili nekim drugim. A to sto je vama dobro da igramo onako je vasa stvar a ja pamtim Zelju na Grbavici kad za. 15min budu tri gola i onda setaj po terenu do mile volje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 mar 2017, 10:38

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Kolike su šanse da Fejzić, Musa i Stana univerzale :D počnu u Bijeljini?
Trebalo bi biti nekih promjena u sastavu, odigraćemo četiri utakmice za deset dana. Bekrić, Musa, Stana, Uglješa....
Osmanković, Žerić, Beširević...
Zasto Vecu mjenjati ?

Nea zasto potenciras djecu kad je Slavko vise puta do sada objasnio kako stoje stvari.
- Zeljeznicar -

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 06 mar 2017, 10:46

Idemoplavi je napisao/la:Covjek 5 tekmi, 5 pobjeda 9:0 gol razlika i stručnjaci pljuju zbog jednog lošeg poluvremena. Aferim momčine! I meni je bilo loše drugo poluvrijeme muka mi je bila ali toliko blata ispaliti mogu samo umno nestabilne osobe koje gledaju samo crno!!! Zato nam i jeste zemlja u urcu jer samo crno ,crno, crno. Čelzi uzeo ligu prvaka sa najgorim fudbalom poslije Grčke pa nesto ne znam da ce to iko ikad spomenuti. Rezultati su tu. Siroki smo igrom razbili osvojili 0 bodova pa ensto nisam tad pročitao nijedan komentar da je neko rekao igrali smo lijepo zijanili jbg, nego vatra, pljuvanje, znaš ti nas yebo ti nas....
:bow: :tokralju:

Idemo Željoooo !!!!!
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 mar 2017, 11:54

Idemoplavi je napisao/la:Normalno haveru da mora bolje, želim i ja da igramo ko Bayern, ali treba biti nekad realan sacekati da se slegne a ne odamh rigati vatru. Ja sam poslije utakmice toliko bio bijesan da sam prekrsjani nalog dobio, budala. Možete pričati sta god hocete, ali ove sezone sistem takmičenja je doveo da je liga dosta teža i da je svima ostavljeno vrlo malo prosotra za različite mahinacije sto je bio slučaj prethodnih godina, plus kakav god da je kvalitet se sabio u ovih 12 ekipa. Niko u ligi se kod nas igrački ne izdvaja ali niko, mi imamo na papiru imena ali ta imena su svoj vrhunac fudbala dozivili neki prije 5 godina, neki nece nikad. Tako je kako je, ovaj čovjek izvali iz ove ekipe maksimun upamtite to, svidjelo se nama ili ne, ova ekipa da liči na ozbiljnu ekipu mora dovesti 4 ili 5 boljih igrača, mlađih željni dokazivanja i napredovanja ali da imaju vec iskustva igranja. Čovjek je na pressu bio iznerviran očigledno i zato je onako lupao. Jer naši novinari kad je presica za nesto dobro i lijepo umjesto da pitaju nesto smisleno oni lupe odakle vam pare, pijačarsko mahalski mentalitet. I mi onda od sto dobrih stavri se uhvatimo za jednu lošu, eto on budala nije vidio da su odron odigrali, on im kaze zabili smo jedan i sad se branite, I ja sam za kritiku treba reci bilo je dno ne treba se ponoviti, ali sad srati da je sve otpad da smo nule da pojma nema da ga haman treba i otjerati je podlo, pokvareno i idiotski!
Vidi. Najbitnije ne da nastavimo pobjeđivati. To je jedan od načina da održimo ovaj nivo i da se ekipa malo digne. Najbolji način zapravo. Eh sada, mene strah da sa ovakvom igrom gdje prepustimo inicijativu daleko lošijoj ekipi od tebe na papiru nećemo naš uvijek imati pozitivan rezultat da mi zabijemo i ne primimo go. U tome je fazon da ja ne vidim nikakav konkretan Slavkin potpis pa da kažeš igramo nešto ali oni se brane. Ne već se mi branimo. Do kada?
Imao si pripreme, tu si skoro osam mjeseci, doveo si što si htjeo, navijači su tu. Daj malo ubrzaj to, poboljšaj, pa uloženo je u ekipu puno i velika su očekivanja.

Ja ga ne tjeram jer bi nam to tek bio udarac. Ni u snu. Ali mora se ovo poboljšati jer realno ne pamtim kada smo zadnji put pobijedili a da je ovako gorak ukus i da sada imam strah od narednih utakmica.

Zenzo@ Pa mlade spominjem jer su mladi budućnost. Moraš ih gurati, pa pomalo koliko može a moraš i osvježavajuće ekipu ide zajebam tempo srijeda subota.
Što to ne bi mogao igrati Osmanković u kupu, 20 mu godina nema 100 minuta. Nigdje veze. Bar da budu prve izmjene ako ništa.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2017, 12:03

Neandertalac je napisao/la:Što to ne bi mogao igrati Osmanković u kupu, 20 mu godina nema 100 minuta. Nigdje veze. Bar da budu prve izmjene ako ništa.
Može on u kupu, kao i svi ostali omladinci, ali samo ako rezultat ne trpi. U slučaju lošeg rezultata niko neće reći, pa dobro, ipak su igrali omladinci, oprošteno im je, prvi ti, pa onda i mi ostali, nego ćemo ih sve razapeti, od Slavka do Senada. To je problem, nemamo taj luksuz da sebi možemo dozvoliti kiks ili loš rezultat.

Da li je moguće sve to izbalansirati? Ne znam, vjerovatno je moguće :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 mar 2017, 12:08

Ma sve znam, ali moraš priznati da se pretjeruje obilno. Bas kao sto je i on sam skonto kod nas ili smo sampioni svemira ili se raspadamo. To nikad kroz historiju nije priličilo Želji, nikad, ja pratim ovaj klub malo duze nego pola na ovom forumu pa mi možda i daje za pravo da imam drugačiji rezon, i mi smo uvijek isli preko trnja do zvijezda i uvijek smo davali maksimalnu podršku, ovo u zadnje vrijeme mi bas nekako pitarski djelujemo, ili smo najjaci ili najvece karne... To me ubi...
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2017, 12:14

Idemoplavi je napisao/la:To me ubi...
Jbg, ako se za sve te godine nisi navikao, onda ne znam šta da ti kažem. Ni ja ne mogu shvatiti da su pojedinci ovako agresivni, pa će nam za mjesec dana napisati 'jesam li ti rekao da smo očajni', to će se desiti nakon prvog kiksa koji se mora desiti, ne možeš pobijediti 15 utakmica zaredom. Ovi bodovi i ove pobjede neće biti važni, taj kiks će biti najvažniji jer su ga najavljivali tri mjeseca, a mi u međuvremenu osvojili tonu bodova. To je šizofrenija, samo nama svojstvena i već odavno me ne dotiče. Te mitomanske iluzije 'mi smo Željo, moramo trpati po pet komada' su presmiješne u današnjem fudbalu.

Samo se distanciraš i ne odgovaraš, tako je najbolje ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 mar 2017, 12:26

Idemoplavi je napisao/la:Ma sve znam, ali moraš priznati da se pretjeruje obilno. Bas kao sto je i on sam skonto kod nas ili smo sampioni svemira ili se raspadamo. To nikad kroz historiju nije priličilo Želji, nikad, ja pratim ovaj klub malo duze nego pola na ovom forumu pa mi možda i daje za pravo da imam drugačiji rezon, i mi smo uvijek isli preko trnja do zvijezda i uvijek smo davali maksimalnu podršku, ovo u zadnje vrijeme mi bas nekako pitarski djelujemo, ili smo najjaci ili najvece karne... To me ubi...
Jos od Sablje se ovo desava. Nekako u vrijeme kad je Tan usao u njihov klub. Kod nas se pocelo furat na pitarske fazone.

Grbavica ce biti najtezi teren za Zeljeznicar u buduce.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 mar 2017, 12:30

Griješiti u jednoj stvari.

Mi smo itekako puno sredstava i svega ostalog uložili u ekipu da bi gledali ono drugo poluvrijeme protiv Mladosti.

Jako, jako puno svega.

E to mene, pojede.

Edit. Ja fakat realno pričam. Nikalvo skidanje glava, nikakvo tjeranje, pljuvanje i te floskule kojima se brani moje pravo da hebemo realno pričam.
Znači itekako na zemlji.
Nisam jednom spomenuo i naglasio vrlo dobra rezultat koji je Slavko ostvario, rezultatski. Sto puta jer i to je realno neki uspjeh, nije ni to s neba palo.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 mar 2017, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 mar 2017, 12:31

Virtu4l je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:To me ubi...
Jbg, ako se za sve te godine nisi navikao, onda ne znam šta da ti kažem. Ni ja ne mogu shvatiti da su pojedinci ovako agresivni, pa će nam za mjesec dana napisati 'jesam li ti rekao da smo očajni', to će se desiti nakon prvog kiksa koji se mora desiti, ne možeš pobijediti 15 utakmica zaredom. Ovi bodovi i ove pobjede neće biti važni, taj kiks će biti najvažniji jer su ga najavljivali tri mjeseca, a mi u međuvremenu osvojili tonu bodova. To je šizofrenija, samo nama svojstvena i već odavno me ne dotiče. Te mitomanske iluzije 'mi smo Željo, moramo trpati po pet komada' su presmiješne u današnjem fudbalu.

Samo se distanciraš i ne odgovaraš, tako je najbolje ;)
Upravu si, dzaba cijeli život se borim da istinu izvedem na put, a u ovakvom drustvu te samo nazovu nekim imenom jer samo to i znaju. Negativno je najlakše najaviti i čekati u bunkeru. Budi baja pa daj rjesenje, nadu, pozitivu, ali ne nego kao oni jedino gledaju širom otovrenih očiju... Brat si :salut:
1921

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 06 mar 2017, 12:36

link proradio da znate http://stadion.fkzeljeznicar.ba/
1921

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 mar 2017, 12:46

Zenzo je napisao/la:Zasto Vecu mjenjati ?
Čisto jer uvijek u kupu drugi golman brani, branio je Fejzić čini mi se i protiv Brotnja i protiv Goražda, a Bobić nema pravo nastupa u kupu... Što da ne, samo doduše ako ne bude izlijetanja k'o protiv Olimpica i na derbiju :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 06 mar 2017, 12:56

kakva je mogucnost da u srijedu bude stream
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 mar 2017, 12:59

manijakKladusa je napisao/la:kakva je mogucnost da u srijedu bude stream
Ko zna do srijede hoće li se kakav dogovor realizovati. Teško.

Bit će gutavo protiv Radnika. Neka malo trvđa utakmica a ne vjerujem da če oni nešto pretjerano napadati, gledat će sigurno više da sačuvaju go. Nezgodni, dobro igraju.
Neki remi sa datim golom i puna šaka brade pred revanš.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 mar 2017, 13:05

Neandertalac je napisao/la:
manijakKladusa je napisao/la:kakva je mogucnost da u srijedu bude stream
Ko zna do srijede hoće li se kakav dogovor realizovati. Teško.

Bit će gutavo protiv Radnika. Neka malo trvđa utakmica a ne vjerujem da če oni nešto pretjerano napadati, gledat će sigurno više da sačuvaju go. Nezgodni, dobro igraju.
Neki remi sa datim golom i puna šaka brade pred revanš.
Razvalit cemo ih 2:0 tamo i onda opet ide euforija
Ja sam se naviko na ove promjene raspolozenja odavno :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 mar 2017, 13:11

Ja sam vise bio zabrinut nakon pobjede nad Olimpikom od 3:2, nego sada u subotu. Zasto? Pa, zato sto nam je mrtvi Olimpik zabio dva komada, a mogao je i jos. Takav pristup moze proci u jednoj, dvije utakmice, a onda ce doci tekma gdje ce protivnik iskoristiti svoje sanse, a ti neces i cao. Slicno se desilo sa Zrinjskim pa ispustise skoro sigurnu titulu. Nekoliko tekmi zaredom, oni zabijaju a protivnik promasuje. Pa, odose u Tuzlu i primise tri gola za poluvrijeme, a onda dodjemo mi, i likvidiramo ih pod Bijelim Brijegom.

Evo, konkretno. Gledam sinoc pregled i Krupa im je zabila i napravila jos dvije stopostotne prilike. Ista ta Krupa nama nije presla centar sedam dana ranije, iako se igrali kuci, i imali prednost sto se tice podloge i svega. Onakvim pobjedama se uzimaju prvenstva. Zato sam ja bio apolutno odusevljen nakon pripremnih tekmi, jer smo nazad izgledali kao vrlo, vrlo ozbiljna ekipa. Liga 6 ce biti prepuna takvih tekmi. Nece tu biti spektakla. Mnogo nerjesenih i minimalnih pobjeda, pa ko se bolje snadje.

Ono sto je po meni bitno u slijedeca dva kola jeste to da se prvom priblizimo na barem dva boda, tj, na razliku koju mozes eliminisati u medjusobnom. Jasno je da ce ovo biti trka izmedju nas, Zrinjskog i Sarajeva, i svidjaju mi se nase sanse u tom tromecu. Zrinjski je u nekom generalnom padu forme, otisao je Marinkovic, puno toga rjesavaju na individualni kvalitet, a nazad su posebno ranjivi. Bice zanimljivo vidjeti kako ce se u subotu pokazati protiv Mladosti. Sarajevo je tesko ocjeniti jer ne znas sta da ocjenis. Ono sto su pokazali protiv Viteza je za sredinu tabele prve lige Federacije, i mogu samo zahvaliti pukoj slucajnosti na ta tri boda. Gledao sam samo pregled protiv Olimpika, i vise je bilo na neku rutinu, nego na dominaciju. Bice zanimljivo vidjeti kako ce se snaci sad sa Sirokim, a posebno sa Slobodom. Ne vjerujem u njihovih 6 bodova do kraja. Vidjecemo. Potpisao bi situaciju da ulazimo u Ligu 6 u dva boda, pa da se ceramo :mrgreen:

Nesto sam razmisljao, mozda bi se mogao napraviti jedan potez, a ubiti dva problema. Zakaricev problem nedostatka snage nakon 60 minute, i nas problem nedostatka igraca koji bi bio prijetnja kroz sredinu. Jednostavno, prebaciti njega iza napadaca, a nek neko drugi zauzme njegovo mjesto na lijevoj strani. On bi se manje trosio, a mogao bi iskorisiti to sto je majstor sa loptom (vidjeli ste onaj pas za Lendrica u prvom poluvremenu, to nam je bila jedina prijetnja kroz sredinu na cijeloj tekmi), a ekipa ne bi patila zbog gubitka lijeve strane od 55. minute pa na dalje...

U Bijeljini ocekujem pobjedu, minimalni, ruznu... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 22 gosta.