I ja kažem, svaki put vas tako opljačkamo da je to čudo. Toliko vas pljačkamo da imamo negativan omjer sa vama. Stvarno nisi dobar u vugla kad tako pričaš. Za taj start našeg golmana i navodni crveni karton mogu samo reći da Šehić NIJE BIO ZADNJI IGRAČ. To što vi ne znate pravila je već neki drugi par rukavammmirza je napisao/la:ako je zvijezda imala dobro sudjenje na grbavici, nemam rijeci.prvu utakmicu kad je bilo 2-2 u prvih 15 minuta paradzik je trebao iskljuciti najmanje jednog i podijeliti bar 5 zutih igracima zelje, jer je svaki njihov strt bio s dvije noge i u visini koljena s namjerom da se povrijedi protivnicki igrac.prosle sezone ista prica.pa ako sampion zeljo treba veliku pomoc sudija na grbavici onda nesto nije u redu.daj boze da se utakmica odigra korektno bez navlakuse zelji, pa nek zeljo pobjedi 3-0, vec da bude 2-2 uz veliku pomoc sudija, pa mi ostanemo poslije zelje s dva-tri igraca da ne mogu igrat 5-6 kola zbog povreda i sa 7-8 zutih kartonapile87 je napisao/la:Ja gotivim zvijezdu, jedini klub u ligi koji mi je simpatican, ovo ti spominjem cisto iz razloga da znas da niti sam djete niti pisem iz neke mrznje.Ali vi niste pogledali tekme na Grbavici barem veliki dio vas koji se ovdje javlja i vas rezon je na osnovu prepucavanja druge djecice na ovom forumu.Dabogda Zeljo imao svaku na strani sudjenje koa sto je imala Zvijezda na Grbavici.theboss_RD07 je napisao/la:A ja se nadam da ce te ispast u 2 ligu federacije![]()
![]()
realno bi bilo da zeljo dobije mozda 2-1 ili 3-1 al samo da nema repova sa utakmice.
usput da pitam hoce li biti organizovanog prevoza navijaca zvijezde u sarajevo
Inače, Gradačac je lijep grad, pismeno gostovanje, samo vam ovih par kompleksaša kvari ukupni dojam
Do sada smo se patili, sad je već red da vas dobijemo bez problema na Grbavici i uzmemo barem bod u Gradačcu. Pošteno od mene