8500 na Grbavici
Standardno najposjeceniji.

Zvanicni podadatak FK Zeljeznicar :"6377".Eisenbahner1921 je napisao/la:Zvanicni podatak:
8500 na Grbavici
Nije zajebancija.Eisenbahner1921 je napisao/la:Zvanicni podatak:
8500 na Grbavici
Nemoj mi se obracati dok god vas je 1000 na stadionu.solinas je napisao/la:Zvanicni podadatak FK Zeljeznicar :"6377".Eisenbahner1921 je napisao/la:Zvanicni podatak:
8500 na Grbavici
Savez standardno jede gofna.
evo me sta ima 6500 hiljada na Grbavici....KapitenK je napisao/la:Gdje si realni, sta ima ?OZWien7 je napisao/la:Cega 10 000 hiljada na grbavici hahaha. Pa budi realan decko i iskreno ocekujem vise na utakmici SlobodeAnelZ je napisao/la:Vitez - Čelik 2000
Olimpik - Sarajevo 3000
Sloboda - Metalleghe BSI 2500
Široki Brijeg - Radnik 1500
Željezničar - Mladost DK 10000
Zrinjski - Krupa 2500
Zadnja utakmica 5000. Slijedeca ide sigurno bar 6000. I to sve bez euforije, gdje je vecina raje razocarana stanjem.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nemoj mi se obracati dok god vas je 1000 na stadionu.solinas je napisao/la:Zvanicni podadatak FK Zeljeznicar :"6377".Eisenbahner1921 je napisao/la:Zvanicni podatak:
8500 na Grbavici
Savez standardno jede gofna.
Obratio sam se navijacu Slobode. Nas je bilo 8000, pregledaj slike sa utakmice i sve ce ti se samo kazati.Evander je napisao/la: Zadnja utakmica 5000. Slijedeca ide sigurno bar 6000. I to sve bez euforije, gdje je vecina raje razocarana stanjem.
Problem odgovoriti na nornalno pitanje?
Ako vas je juce bilo 8500, koji je onda ukupni kapacitet i koliko ljudi je bilo na zadnjem derbiu?
7000/8000 svejedno. Obje cifre su za pohvalu kad je nasa liga u pitanju. Vidio sam slike, mislim da je broj navijaca bio izmedju gore pomenutih cifri.Eisenbahner1921 je napisao/la:Obratio sam se navijacu Slobode. Nas je bilo 8000, pregledaj slike sa utakmice i sve ce ti se samo kazati.Evander je napisao/la: Zadnja utakmica 5000. Slijedeca ide sigurno bar 6000. I to sve bez euforije, gdje je vecina raje razocarana stanjem.
Problem odgovoriti na nornalno pitanje?
Ako vas je juce bilo 8500, koji je onda ukupni kapacitet i koliko ljudi je bilo na zadnjem derbiu?
kamo sreće da ne raspravljamo uopšte ako ima službena informacija, al jbg...Virtu4l je napisao/la:Kamo sreće da uvijek raspravljamo da li je na nekom PL stadionu bilo, 7, 8, ili 8,5 hiljada gledalaca.
Predobar izgled kopa RAvirtuoz je napisao/la:Centralna tribina ima kapacitet od oko 2800 mjesta, imao sam negdje tocan podatak. Na slikama se vidi da nije do kraja puna ali nekih 2000 navijaca sigurno ima.
Kad se na to nadoda RA i VIP tribina, mislim da je realna posjeta bila oko 2500.