NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 mar 2017, 06:31

mujoisuljo je napisao/la: Nema od te price ništa druže.Pitaj ove iz Travnika kako su dočekani i ispraćeni.Ovi ljudi što su sada kod nas u upravi su radni i čestiti, od mutnih radnji daleko što bi nas moglo koštati opstanka u ovoj ligi.
A bola mujosuljo okle te brato. Zadnji put kad si pisao na našoj temi meni prostata ispravna bila :lol: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 06 mar 2017, 10:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la: Nema od te price ništa druže.Pitaj ove iz Travnika kako su dočekani i ispraćeni.Ovi ljudi što su sada kod nas u upravi su radni i čestiti, od mutnih radnji daleko što bi nas moglo koštati opstanka u ovoj ligi.
A bola mujosuljo okle te brato. Zadnji put kad si pisao na našoj temi meni prostata ispravna bila :lol: :thumbup:
:rol: :rol: :tokralju: :salut:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 mar 2017, 10:27

SNSa je napisao/la:Nisam ja rekao da vam nisu ljudi radni i cestiti, nemojte me pogresnk shvatati. Zivim u svijetu 1. Federalne Lige koja je takva kakva jeste, pa sa budzetom od 250 000 odvojenih samo za mutne radnje se ulazi u PL BIH.
Dakle pogresno me shvatate, radite fantasticne stvari, ali ne mislite da radite samo za zelenim terenom. Super je ako tako mislite, ali svjesni ste da ne ide to tako.

Nije bitno koliko se nudi, jer su vama ovi bodovi iz Bihaca prebitni. Dakle ne brinite se ako ih zasluzite i odnijet cete ih. Skoro citav zivot sam u fedealnoj ligi sa Jedinstvom i vrlo dobro znam kako se ovdje ulazi u PL.

Zivi bili.

EDIT : Ko ce na utakmicu , nek mi javi, krecem u petak iz Sarajeva pa Bujrum 2 mjesta slobodna.
Jel to ako izgubite da se imate oprat čime? ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 mar 2017, 10:58

Svi volimo i postujemo svoje, to je sasvim normalno. Moram da vam kazem da te price o prodavanju i pokusajima kupovanja od strane Veleza sigurno nisu tacne ma kakav izvor informacija da ti bio.

Na godisnjoj Skupstini UG Mostarski Rodjeni je govorio nas predsjednik gdje je jasno naglasio da Velez nece pricati sa sudijama niti pricati o namjestanju utakmica niti sudjelovati u tom cirkusu.

Neka bolji pobjedi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 mar 2017, 11:13

" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

El prezidente gosp. Šemsudin Hasić

:salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 06 mar 2017, 13:00

anel curic novi igrac jedinstva....moguce da ce abdihodzic zaigrati vec protiv veleza,a kako kaze jedva ceka da zabije gol bratu
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 06 mar 2017, 13:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

ako je tako +1 al realno druže u teškoj situaciji se...veležu treba 26 bodova minimalno da ostane a u ovoj situaciji kada se svi osim novog travnika bore za opstanak to je jako teško bez tih mutnih radnji..sve u svemu velež mi je jako drag klub i čeka nas jako teška utakmica gdje je po meni nekako x najrealniji...
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 mar 2017, 14:12

bihacusrcu1 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

ako je tako +1 al realno druže u teškoj situaciji se...veležu treba 26 bodova minimalno da ostane a u ovoj situaciji kada se svi osim novog travnika bore za opstanak to je jako teško bez tih mutnih radnji..sve u svemu velež mi je jako drag klub i čeka nas jako teška utakmica gdje je po meni nekako x najrealniji...
Imamo 7 utakmica kuci i 7 utakmica na strani gdje bez podcjenjivanja ikoga idemo npr vama,Novom Travniku,Radnickom,Buducnosti. Imamo npr Capljinu i Gosk zadnje kolo koji su blizu da nas ode 2000 ako dodje do toga da je biti ili ne biti. Bilo kako bilo mi na svaku idemo na pobjedu. Sto se tice zadnje tekme vjeruj da se Travnik nije vidio drugo poluvrijeme jer smo fizicki beton i samo je falio zadnji pas u par situacija da ih matiramo a ljudi imaju drama ekipu i bore se za ulazak u PL. Mislim da je nasa sansa protiv vas veca i da cemo vas izdegenecit u drugom poluvremenu jer ste ekipa koja nije imala ni pripreme a nije ni nekom kvalitetom da odskacete nesto. Opet kazem bez podcjenjivanja ikoga mi dolazimo po tri boda i samo nas to zanima. Na zelenom terenu naravno. Ispod ruke nam ne trebaju. :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 mar 2017, 14:25

Šta ste se uhvatili prepucavati ko djeca neka...
Bujrum u Bihać da se družimo i navijamo, neka bolji na terenu pobjedi. Mi imamo najmladju ekipu u ligi, nismo ni pripreme prosli kako treba niti smo uigrani ali momci ginu na terenu za svaku loptu i daju 200% od sebe. Niste ni vi Bayern realno, mada ja Ibru smatram trenerčinom :mrgreen: :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 06 mar 2017, 14:42

Utakmica koja vrijedi više od ostalih-DERBI !

Prijatelji moji Bišćani,prijatelji moji navijači,prijatelji moji igrači morate shvatiti da su neke utakmice veće od ostalih.Historija je povezala ova dva kluba više nego ijedan drugi s nama.Rodjenima ne smijemo i nikad nismo zaboravili dolazak i navijanje za Jedinstvo u Intertoto-cupu 99.godine.Rodjenima takodjer nismo zaboravili njihovu osudu nakon što je naša uprava dala utakmica Banovićima za premijer ligu,Rodjenima nismo zaboravili parolu 2006. : Samo smrt vaša pobjeda je naša....Rodjenima nismo zaboravili parolu : Evo banke cigane moj....Rodjenima nismo zaboravili pjevanje nasim igračima da izginu,konstantne uvrede s tribina prema nasim igracima...Moja poruka onima koji nosi crveno-bijeli dres: IZGINITE KAO NIKAD DOSAD,DOBIJTE IH,OVA POBJEDA NAM TREBA VIŠE NEGO SVE I JEDNA DO KRAJA, !
Subota 15:00h stadion mora da gori,da bude minimalno 2000 ljudi,ljudi probudite se,povedite koga god mozete,moraju se Bišćani vratiti na tribine za svoj klub,povedite,molite,tjerajte sve u subotu na stadion,ne dozvolite sebi tu licnu sramotu da nas nadjačaju na terenu,da nas nadjačaju na tribini u našem gradu ;)
Naravno ako ste u mogucnosti pomoci bilo kako za ovu utakmicu,znate kome se morate javiti i dati dio sredstava da od ove utakmice napravimo jedan prvoligaški spektakl i da nase momke poguramo do pobjede koja nas priblizava opstanku,zato aktivirajte se malo i u subotu na stadion !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 mar 2017, 15:09

SNSa je napisao/la:Utakmica koja vrijedi više od ostalih-DERBI !

Prijatelji moji Bišćani,prijatelji moji navijači,prijatelji moji igrači morate shvatiti da su neke utakmice veće od ostalih.Historija je povezala ova dva kluba više nego ijedan drugi s nama.Rodjenima ne smijemo i nikad nismo zaboravili dolazak i navijanje za Jedinstvo u Intertoto-cupu 99.godine.Rodjenima takodjer nismo zaboravili njihovu osudu nakon što je naša uprava dala utakmica Banovićima za premijer ligu,Rodjenima nismo zaboravili parolu 2006. : Samo smrt vaša pobjeda je naša....Rodjenima nismo zaboravili parolu : Evo banke cigane moj....Rodjenima nismo zaboravili pjevanje nasim igračima da izginu,konstantne uvrede s tribina prema nasim igracima...Moja poruka onima koji nosi crveno-bijeli dres: IZGINITE KAO NIKAD DOSAD,DOBIJTE IH,OVA POBJEDA NAM TREBA VIŠE NEGO SVE I JEDNA DO KRAJA, !
Subota 15:00h stadion mora da gori,da bude minimalno 2000 ljudi,ljudi probudite se,povedite koga god mozete,moraju se Bišćani vratiti na tribine za svoj klub,povedite,molite,tjerajte sve u subotu na stadion,ne dozvolite sebi tu licnu sramotu da nas nadjačaju na terenu,da nas nadjačaju na tribini u našem gradu ;)
Naravno ako ste u mogucnosti pomoci bilo kako za ovu utakmicu,znate kome se morate javiti i dati dio sredstava da od ove utakmice napravimo jedan prvoligaški spektakl i da nase momke poguramo do pobjede koja nas priblizava opstanku,zato aktivirajte se malo i u subotu na stadion !
Bezveze vam je poziv, nimalo sportski. Iskreno se nadam da ce vas nasi razbit da ne pomislite na fudbal vise ikada
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 06 mar 2017, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 06 mar 2017, 15:11

shaman7 je napisao/la:
SNSa je napisao/la:Utakmica koja vrijedi više od ostalih-DERBI !

Bezveze vam je poziv, nimalo sportski.
Seljački/huškački :)
#musvdg

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 mar 2017, 16:05

Ljudi moji zar ne shvatamo mi u kojoj ligi i na kojoj poziciji nam se Jedinstvo i Velez nalaze? Prvi ucesnik BiH klubova sa jedne strane, sa druge strane ucesnik i osvajac kupa Marsala Tita. Sad se i jedni i drugi borimo za opstanak. Znaci dzaba prepiranja, skoro nasa najava utakmice kao da u rat krecemo...

Bujrum Mostarci i svi ostali ljubitelji Veleza, bujrum Biscani i ostali stanovnici Usk. Napravimo atomosferu koje ce se postiditi pojedini premijerligasi i neka bolji pobjedi. :D

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 mar 2017, 16:14

tropic je napisao/la:Ljudi moji zar ne shvatamo mi u kojoj ligi i na kojoj poziciji nam se Jedinstvo i Velez nalaze? Prvi ucesnik BiH klubova sa jedne strane, sa druge strane ucesnik i osvajac kupa Marsala Tita. Sad se i jedni i drugi borimo za opstanak. Znaci dzaba prepiranja, skoro nasa najava utakmice kao da u rat krecemo...

Bujrum Mostarci i svi ostali ljubitelji Veleza, bujrum Biscani i ostali stanovnici Usk. Napravimo atomosferu koje ce se postiditi pojedini premijerligasi i neka bolji pobjedi. :D
Samo hocu reci ako je ovo zvanicna najava kluba ili navijaca da je presmijesna i pravo seljacka, pa sad ti nama mozes pisat sta hoces ovdje i prat se koliko hoces

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 mar 2017, 16:18

Covjece ovo moj prvi komentar na ovo pisanje za tekmu, najava kluba sigurno nije a ja sam u svom PRVOM POSTU kojeg si replicirao napisao realnost i pozelio dobrodoslicu svima pod borice.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 06 mar 2017, 16:19

Nije mu dobra najava,

zaboravio je ovo:

slika

Kao i parolu "koliko košta ponos krajine? dva vagona mrkog uglja" :kafa:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 06 mar 2017, 17:31

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Hahaha.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Slučajno naletio na forum, odavno nisam bio aktivan, vidim ti se isad ovde boriš lavovski.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 mar 2017, 17:40

Baader je napisao/la:Nije mu dobra najava,

zaboravio je ovo:

slika

Kao i parolu "koliko košta ponos krajine? dva vagona mrkog uglja" :kafa:
Ma nemoj tako, eto mi smo seljaci i krkani a oni su fini i posteni a zaboravili su ovu koreografiju i uvrede koje su bile upucene nama, i onda se kao bune ovdje :lol: :lol: Posteni :beba: Red Barby :beba: niko posteniji od njih, al dobro neka im bude mi smo seljaci sa brda oni su gospoda iz hercegovackog kamenjara :facepalm: :facepalm:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 06 mar 2017, 17:41

Kakva je loziona u pitanju :D

Ovo ce bit ekstra utakmica za prilike Prve lige, zao mi je sto necu moci prisustvovati derbiju izmedju dva mi najdraza kluba. Velez u novom ruhu, Jedinstvo nekako skrpilo ekipu al opet uzesmo bod u Orasju (a oni nas dobili ljetos u Bihacu kad smo dosta jaci bili). Bujrum svim Rodjenima, pustite ove gore price, oduvijek se u Bihacu postovao Velez bez obzira na neke incidente iz novije, tj. vec sad i starije, historije. Ja koliko pamtim uvijek su to bile teske utakmice, kako u Bihacu tako i u Mostaru. Znajuci Ibru Rahimica, krece sve od odbrane pa tako ce ovdje isto biti iako Velezu se namece imperativ pobjede za razliku od nase djece koji mogu istrcati i odradit koliko mogu minuta bez velikog pritiska, pogotovo nakon boda na strani.

Semso Hasic je i u biznisu i kao covjek velicina, ne sumnjam u njegovu cestitost mada upravu su momci gore, zagazio je u veliki mulj zvani Prva liga Federacije. Nema potrebe da se tenzije dizu, neke ratne sjekire zakopati, i fino bujrum u Bihac, igrati posteno utakmicu pa ko zasluzi njemu bodovi.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 06 mar 2017, 17:50

LloriS je napisao/la: Ma nemoj tako, eto mi smo seljaci i krkani a oni su fini i posteni a zaboravili su ovu koreografiju i uvrede koje su bile upucene nama, i onda se kao bune ovdje :lol: :lol: Posteni :beba: Red Barby :beba: niko posteniji od njih, al dobro neka im bude mi smo seljaci sa brda oni su gospoda iz hercegovackog kamenjara :facepalm: :facepalm:
Kako misliš oni :kafa:

Pa mi se i dalje ponosimo ovim stvarima što ste ovdje nabrojali :kafa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.