Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plus što recimo u danu derbija na Koševu imamo gostovanje Robijaša na Otoci. Tri najveće navijačke grupe u isto vrijeme u gradu.
Valjda će neko razmisliti o tome.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/ko-kad ... /227536/s5
Valjda će neko razmisliti o tome.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/ko-kad ... /227536/s5
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ybt London ima desetak ekipa od toga 5,6 sa velikim ili solidnim brojem navijaca i obezbjede utakmice,mi se saseremo za dvije ekipe u jednom gradu. Yebem ti ba ...haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TobeYarabi
- Kontakt:
22. kolo sloboda-sarajevo
23. kolo sarajevo-sloboda

Hoce li biti punca ili da "ubijemo brasno u vama"ko i prosle godine i izbijemo vam titulu iz rukuTobeYarabi je napisao/la:22. kolo sloboda-sarajevo
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
punac nestao bez traga. poslacemo punicusolinas je napisao/la:Hoce li biti punca ili da "ubijemo brasno u vama"ko i prosle godine i izbijemo vam titulu iz rukuTobeYarabi je napisao/la:22. kolo sloboda-sarajevo
![]()
-
GradKamena1
- Kontakt:
Da pitam ove navijace Zelje,vidim da ih dosta pontencira pricu kako ce se u Lzp vidit ko sređuje utakmice,a oni su kao cisti. Pa me zanima ako sam dobro skonto ako oni osvoje bit ce posteno,a ako neko drugi uzme bit ce namjesteno,ili ce priznat da i oni sređuju utakmice ?
Nije tacno...Oni su cisti, i pitari su cisti...
Zapravo mi namjestamo ove godine njima cemo skinuti gace a vas polomiti ko vola u kupusu.
Zapravo mi namjestamo ove godine njima cemo skinuti gace a vas polomiti ko vola u kupusu.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 06 mar 2017, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi ne sredjujemo utakmice, u šta ste se mogli uvjeriti prošle sezone kad smo zbog toga ostali bez Evrope.GradKamena1 je napisao/la:Da pitam ove navijace Zelje,vidim da ih dosta pontencira pricu kako ce se u Lzp vidit ko sređuje utakmice,a oni su kao cisti. Pa me zanima ako sam dobro skonto ako oni osvoje bit ce posteno,a ako neko drugi uzme bit ce namjesteno,ili ce priznat da i oni sređuju utakmice ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nece biti potrebno skidati gace, vas ce svakako nabit ko stigne, naravno ukoliko obezbjedite ligu za prvakasolinas je napisao/la:Nije tacno...Oni su cisti, i pitari su cisti...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Za svaki slucaj, sarajevskim blizancima hocemo,za ne daj boze.Rigoletto je napisao/la:Nece biti potrebno skidati gace, vas ce svakako nabit ko stigne, naravno ukoliko obezbjedite ligu za prvakasolinas je napisao/la:Nije tacno...Oni su cisti, i pitari su cisti...
A od vas pravimo konzervu govedine. ..
Oh wait. ...
Kakvi sarajevski blizanci, manite se tih beogradskih naziva, ne moze ovdje biti blizanci kad je jedan klub stariji 25 godina i ni po cemu nisu isti kao partizan i czsolinas je napisao/la:Za svaki slucaj, sarajevskim blizancima hocemo,za ne daj boze.Rigoletto je napisao/la:Nece biti potrebno skidati gace, vas ce svakako nabit ko stigne, naravno ukoliko obezbjedite ligu za prvakasolinas je napisao/la:Nije tacno...Oni su cisti, i pitari su cisti...
A od vas pravimo konzervu govedine. ..
Oh wait. ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa moze Savez izmijeniti te propozicije. U Hrvatskoj igraju cetverokruzno pa stimaju da u 36. kolu igraju prvoplasirani i drugoplasirani poslije 18 kola. U BiH je prvenstvo jako cesto gusto do pred sami kraj i ta utakmica bi mogla donijeti odluku o prvaku. Jednostavno sam misljenja da bi taj raspored bio puno zanimljiviji.aleksandar_veliki je napisao/la: Dio teksta u kojem se spominju Bergerove tablice je kopiran iz Propozicija takmicenja. Ako bi odredili to onda je narusen Berger. Najpostenije ovako...
Pa svako sa svakim mora odigrati dvije tekme, zbog atraktivnosti i posjete bi se moglo malo "izaći iz okvira" i napraviti ovako kako Signore predlaže. Bezze je npr Željo i Radnik 3 tekme zaredom...ili Sloboda i Sarajevo dvije. NIđe veze. Mislim da ćemo svi biti iznenađeni posjetom u ligi 6. Bar kod Želje, komšija, Čelika, pa možda i još nekih klubova, Zrinjski možda. Na Grbavici ne očekujem manje od 6 milja niti jednu tekmu. Još ako se dodatno zakuha, biće puno sve.
Nisam ni mislio da to ucine sad. Sad je tako kako jest, ali su mogli to uciniti na pocetku sezone kao sto mogu uciniti na pocetku naredne kada su ovu vec propustili.aleksandar_veliki je napisao/la:Moze, no onda je narusen Berger, sigurno bi bilo klubova koji bi se zalili. Znas kako to hoda, zato kazem da je ovo posteno. Prije osam mjeseci se znalo sta i kako.Signore je napisao/la:Pa moze Savez izmijeniti te propozicije. U Hrvatskoj igraju cetverokruzno pa stimaju da u 36. kolu igraju prvoplasirani i drugoplasirani poslije 18 kola. U BiH je prvenstvo jako cesto gusto do pred sami kraj i ta utakmica bi mogla donijeti odluku o prvaku. Jednostavno sam misljenja da bi taj raspored bio puno zanimljiviji.aleksandar_veliki je napisao/la: Dio teksta u kojem se spominju Bergerove tablice je kopiran iz Propozicija takmicenja. Ako bi odredili to onda je narusen Berger. Najpostenije ovako...
Glupo je ako su Zeljo i Sarajevo u istom kolu domacini. Sad je izbio problem nakon utakmica,a to nam ne treba. Bolje da su izvlacili parove kao sto rade na pocetku sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Evolve
- Kontakt:
"Teška ozljeda nogometaša Viteza Marka Jevtića, koju je zadobio na prvenstvenoj utakmici sa zeničkim Čelikom, najvjerojatnije će za ovog sportaša značiti i kraj njegove igračke karijere. Nakon što je zbog unutarnje ozljede organa i snažne boli napustio stadion u Vitezu, Marko Jevtić je odmah prebačen na Odjel urgentne medicine Županijske bolnice Zenica gdje je privremeno zbrinut, a tijekom protekle noći i operiran. Liječnički tim je poslije obuhvatnog pregleda ustanovio da se radi “o teškoj rupturi jednog bubrega i odlučio se predložiti uklanjanje oštećenog organa da se zaštiti zdravlje i život pacijenta”."
Strašno, Sretno Marku!
https://www.youtube.com/watch?v=z8gi-Jwr-OE
Strašno, Sretno Marku!
NK Široki Brijeg
Tuga, grob te ****!Evolve je napisao/la:"Teška ozljeda nogometaša Viteza Marka Jevtića, koju je zadobio na prvenstvenoj utakmici sa zeničkim Čelikom, najvjerojatnije će za ovog sportaša značiti i kraj njegove igračke karijere. Nakon što je zbog unutarnje ozljede organa i snažne boli napustio stadion u Vitezu, Marko Jevtić je odmah prebačen na Odjel urgentne medicine Županijske bolnice Zenica gdje je privremeno zbrinut, a tijekom protekle noći i operiran. Liječnički tim je poslije obuhvatnog pregleda ustanovio da se radi “o teškoj rupturi jednog bubrega i odlučio se predložiti uklanjanje oštećenog organa da se zaštiti zdravlje i život pacijenta”."
Strašno, Sretno Marku!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Da ne bude ovaj put kod Senada na nokiji 33-10 "drug ne bi punice "TobeYarabi je napisao/la:punac nestao bez traga. poslacemo punicusolinas je napisao/la:Hoce li biti punca ili da "ubijemo brasno u vama"ko i prosle godine i izbijemo vam titulu iz rukuTobeYarabi je napisao/la:22. kolo sloboda-sarajevo
![]()
Zato postoji poludirigovani sistem, nije Berger sveto pismo.Monci je napisao/la:Pa svako sa svakim mora odigrati dvije tekme, zbog atraktivnosti i posjete bi se moglo malo "izaći iz okvira" i napraviti ovako kako Signore predlaže. Bezze je npr Željo i Radnik 3 tekme zaredom...ili Sloboda i Sarajevo dvije. NIđe veze. Mislim da ćemo svi biti iznenađeni posjetom u ligi 6. Bar kod Želje, komšija, Čelika, pa možda i još nekih klubova, Zrinjski možda. Na Grbavici ne očekujem manje od 6 milja niti jednu tekmu. Još ako se dodatno zakuha, biće puno sve.
@solinas cuvajte se vi bordo-plave brace 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.