HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pero je klasa iznad ove lige, samo mu je trebala konkurencija da to pokaže, bravo kapetanu

HŠKZ!
Peri je jako bitno i sto u ovom sustavu je Katanec iza njega i ima vise slobode prema naprijed.Trebat ce nam jos vremena da se uigra ovaj sustav ali trebalo bi biti mocno kad se uigra.
Sto se tice igraca Piric ce biti pojacanje definitivno,siguran u istrcavanjima,protiv Krupe nas spasio kod 1-1.
Trio Katanec,Graovac,Jakovljevic solidan ali ocito neuigran u ovoj postavci u kojoj se Jakovljevic najslabije snalazi.Peko!!??E moj Ivane.Pa on napravi visak ,pobjegne cuvaru i onda neshvatljivo kako lose dodaje ili centrira.Imam osjecaj ko da nema koncentracije.Tomic,Pero i Petrak,Jovic svi odigrali vrlo dobro.Bilbija(unatoc golu) i Kajkut mogu bolje.Drago mi je zbog Todora da se vraca u formu.Sta je s Kukocem,jel povreda u pitanju?
Sad Siroki.Po meni treba igrat opreznije da se ne primi gol a nesto cemo vec zabit.Kup je uvijek zajeban.Vjerovatno ce biti izmjena i odmaranja igraca za Mladost koja je vrlo bitna.Sansa za ove sa klupe.
Sto se tice igraca Piric ce biti pojacanje definitivno,siguran u istrcavanjima,protiv Krupe nas spasio kod 1-1.
Trio Katanec,Graovac,Jakovljevic solidan ali ocito neuigran u ovoj postavci u kojoj se Jakovljevic najslabije snalazi.Peko!!??E moj Ivane.Pa on napravi visak ,pobjegne cuvaru i onda neshvatljivo kako lose dodaje ili centrira.Imam osjecaj ko da nema koncentracije.Tomic,Pero i Petrak,Jovic svi odigrali vrlo dobro.Bilbija(unatoc golu) i Kajkut mogu bolje.Drago mi je zbog Todora da se vraca u formu.Sta je s Kukocem,jel povreda u pitanju?
Sad Siroki.Po meni treba igrat opreznije da se ne primi gol a nesto cemo vec zabit.Kup je uvijek zajeban.Vjerovatno ce biti izmjena i odmaranja igraca za Mladost koja je vrlo bitna.Sansa za ove sa klupe.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Pero nikad nije u glavi imo, i nikad se nije pokazo ko klasa za lige u kojima je igro.
Svaka mu cast,za Zrinjski se borio i davao sve od sebe i uvijek ce mi ostati u dobrom sjecanju,al da je neka klasa.nije
Svaka mu cast,za Zrinjski se borio i davao sve od sebe i uvijek ce mi ostati u dobrom sjecanju,al da je neka klasa.nije
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
tuzno je da se ne sjecas i da imas tako kratko pamcenje, kod nas je uvijek tako vise se voli stranac nego nas.. oni godina kad je vidacak bio predsjednik kad smo se skoro pa borili za ostanak, kad je pero protiv zelje promjeso pola njihove ekipe i zabio gol, kad je peric govorio igrajte vi pero ce rijesit utakmicuu.. istina da mozda ne igra na toj razini, sigurno manjak motiva, ali i u prvom dijelu sezone sve nase akcije su isle preko lijeve stranee..
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Nikad nismo imali beka kao sto je Pero,po meni je greska sto se Pero nije gurao kroz karijeru kao krilni napadac jer bi tu dosao potpuno njegov potencijal,imao sam srece pa igrao lopte sa njim na bb u dvorani posto smo generacija,ubijao nas driblinzima ,Sunku i Bogdanovica vrtio nisu ga mogli stici i sigurno da nema tehnicki potkovanijeg beka u ligi od njega,malo se pise o njemu jer je radnicko dijete i jer nije imao menadzera da ga gura,evo dosao je superstar Kukoc pa ne moze se nametnut pored kapetana koji nas vuce ima par sezona i pod njegovom kapetanakom vrpcom smo osvojili dvije titule gdje je kljucan igrac bio,defanzova mu je losija strana ali nebi se slozio da nije uspio vise nije dobio priliku negdje drugo ako mislis da su Zmaj i ondasnji mrtvi Osijek neki ekstra klubovi onda ok.Duff je napisao/la:Pero nikad nije u glavi imo, i nikad se nije pokazo ko klasa za lige u kojima je igro.
Momak isao zaobilaznim putem i uspio koliko toliko miran fin i tih nikad neku glupost nije napravio ni van terena niti na terenu.
Za mene je Pero dijete Zrinjskog uz Kresu koji je najvise zaduzio klub,nije npr go.vno kao Karacic a mogao je napustiti klub u par navrata.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Mara sve nase akcije idu po lijevoj strani jer je Peko mrtvac zivi zajedno sa Baricem i Blaicem ,desno smo jedino nesto igrali dok je Simeunovic bio u formi ostalo patnja ziva!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Pero kad hoce moze sta pozeli,tehnicki sjajno potkovan,cesto izdusi prije vremena,al to je zato sto se puno trosi u napadu.Imati Kukoca za vratom samo je motiv vise za Peru,i tek ce sad doci do izrazaja.2 igraca slicne kvalitete na bekovima to je velika moc Zrinje,i imat ce obojica svoju minutazu.
Na danasnji dan.**** Engleze
Pozdrav susjedi,kakvo je vrijeme kod vas,u nas bura 200 na sat 
Igraj Široki ti si najbolji!
evo vedro je, ali bura odnese hahaha.. nadam se da će se bar malo smiriti do 16:0096BadBoy je napisao/la:Pozdrav susjedi,kakvo je vrijeme kod vas,u nas bura 200 na sat
HŠKZ!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Na zalost nema smirivanja bure danas.Igrat ce se kao sa balonom:P.Ja bih bio zadovoljan sa 1-0 a 2-0 bi bilo taman.Ne igraju nam Piric i Kajkut a bit ce i jos izmjena.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Gadnog li vremena u Mo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gdjee sii Vinkooo:(
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jeste očajni
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
odgledao sam utakmice iz zenice, protiv krupe i ovu sad i po meni, mozda grijesim, ali ovo je losije u odnosu na jesenji dio sezone i to poprilicno.
bojim se da ste prelako otpustili marinovica?!
Pozdrav komšije!
))
Tu si u pravu, sve tri utakmice su bile lose od strane Zrinjskog,vlakanje je napisao/la:odgledao sam utakmice iz zenice, protiv krupe i ovu sad i po meni, mozda grijesim, ali ovo je losije u odnosu na jesenji dio sezone i to poprilicno.
koji je razlog sto je Marinovic napustio klupu kao prvi na tabeli, ne znam ni sam,
ova trenutna igra pod Barbaricem ne izgleda dobro, vrhunac je danasnja predstava.
Zasluzena pobjeda Sirokog,
pa neka tako nastave i odnesu tri boda iz Sarajva;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Potrudit ćemo se odnijeti bod(ove) iz Sarajeva
LeBron James
-
GradKamena1
- Kontakt:
Kakve koristi prijatelju kad,mi necemo dobit,a u Lzp tu necemo uzet,10 bodova !
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma oćete, ovo danas vam je samo bio loš dan. Kukoč ništa nije pokazao, Pero Stojkić je za njega R.Carlos
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.