koja dje na kom mjestu,ja kontam 4...

a ovo, ma malo se momci zaigraju neka ih ,bolje ovde da se isprazne.nego gluho bilo kod kuce...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jaraniko,coek klub u Kikacima vodio,napravio Tom i Dzeri arenu,Iskusan sportski radnik i poznavalac prilika u nogometu...Sariel je napisao/la:tuzno brate..
nece on u meni ubit volju da idem na tekme, ali brate mili, ne mos ovako pricat...ne znam sta da je u pitanju.
Naljutio se her Chini.Vrijedja ponekada sve redom,pa se ljuti kada mu odbruse....pizdi po temi Lacija.RollingPaper je napisao/la:A gdje je madafakin Chinaglia?
Pricamo o predsjedniku kluba,kao i njih desetak prije njega,koje boli gurac za tim istim klubom.Hocemo li uzeti ikada neki trofej kupa,ili prvaka,izaci u evropu,ugasiti se,boli ga gurac....Sariel je napisao/la:ma to je bespredmetna prica, ko dolazi a ko ne dolazi na tekme, ko god dodje makar na domace![]()
al se zna ko je glavni.
i kraj price...
Kada dobijem euromilion dzakpot sve ce se promjeniti...yebat cu im mater..Sariel je napisao/la:mentalitet generalno drama...
zato i kajem bice to sve ok... ba
kad tad
Ma za ovu sedmicu iznosi 50 mil. dzakpot bolanSariel je napisao/la:malo je milion,fali bar 20![]()
Klubu da,lopovima i klosarima ne....Sariel je napisao/la:to je ta razlika mentalite, da sam u mogucnosti ne bi zalio love da pomognem klubu jebote kakve pozajmice kakve pizde materine.
Prvo kolo se igra krajem juna, znači petnaestak dana poslije ovog. On bi da odu u Canadu sredinom juna i ostanu 13 dana, znači da se vrate dan-dva prije prve utakmice prvog kola kvalifikacija za EL.RollingPaper je napisao/la: Inace polovinom Juna se ne održavaju EURO utakmice tako da ne vidim ništa loše da juniori odu malo na izlet.
Hoce i Tikvesa da vidi svijeta. Hoce da kaze da je bio u Ameriki.NKMramor je napisao/la:Svi idu u Evropu, mi u Sj. Ameriku...
Može meni sezonskastaragarda je napisao/la:Ja poslije ove izjave kockaste glave da se nece opterecavati zavrsnicom i ovim dogovorenim turnirom dizem ruke od Tusnja do nekih boljih vremena ako dodju... kakav je ovo levat pleme j e b o svoje,to nisu istine, jbt....Ako neko od forumasa ovdje Hoce sezonsku na poklon nek' mi se javi u pp... Nemam stvarno snage gledat prodane utakmice i zivce svoje trošiti....Molim Boga samo da ova varalica na ljeto nas ostavi i da se Husic nekako prelomi da preko upravljačkih prava udje u klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.