Pad koji nikad necu zaboraviti desio se prije nekoliko sedmica. Kasno je bilo, ne mogu se sad sjetiti tacno koliko sati, ali bilo je oko ponoci, dosadno meni, udjem na wwin i vidim na liveu ima jedan mec( tenis) i tako gledam mec i vidim jedan igrac je povrijedjen, ukazuje mu se pomoc, neki problem sa rukom, i lik koliko sam mogao vidjeti place, ali ne zeli predati, i nastavi on igrati, naravno ne moze kako treba prebaciti lopticu, i gubi 4:0 u zadnjem setu i kvota da ce zavrsiti 6:0 je bila preko 3, i naravno ja lagano ako se dobro sjecam 20 eura uplatim, kontam ide ovo lagano, i ovaj moron servira i lagano uze gejm (5:0) i sad cekam da uzme brejk, samo treba prebaciti onu lopticu ako ovaj povrijedjeni uspije kako treba servirati, ali kreten poce glumiti majstora, skracuje loptice, i naravno pravi tri neforsirane greske i gubi 40:15, kad ovaj povrijedjeni zatrazi medicinsku pomoc, place na terenu, ali nece da preda, nakon medicinske pomoći, nastavlja igru i naravno onaj moron na kojeg sam igrao opet pravi gresku i gubi gejm, i onda lagano uze svoj gejm.
Naravno iz ljutnje ja opet trazim bilo sta da odigram, i krenu padovi, posto uglavnom igram live, uplate(20-100 eura) veliku lovu prokocka i sreca na kraju neki tiketi prosli, tako da sam zavrsio samo u minusu od 30-ak eura i 2-3 nerviranja.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96