EKREM DO GROBA!
dugo sam mislio hoću li stavit u Youtube clipovi ili Muzika, al haj da ne ponizavam Ekrema
Moderator/ica: insider
Stivi_Dzi je napisao/la:I meni je pjesma extra, jedva cekam album i jos 15 novih LP pjesama ! woooooooooooohooooooooo !QUARESMA 18<<< je napisao/la:
meni se pjesma pravo svidja, jos ce na njoj na albumu dosta zaraditi, jer ona reklamira igricu Medal Of Honor
ima i triler
[youtube][/youtube]
ne znam sta i vi kenjate tuda, mozda se vama ne svidja, al ima 6 milijardi ljudi koma se njima svidja![]()
EDIT: cudi me da se reds_forever nije pridruzila ovoj raspravi !![]()
*p!p!t@* je napisao/la:RagazziDelSud je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Avlije,avlije pune žandara dobit ces pendrek preko rebara,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tenk je napisao/la:[youtube][/youtube]
EKREM DO GROBA!![]()
![]()
![]()
![]()
dugo sam mislio hoću li stavit u Youtube clipovi ili Muzika, al haj da ne ponizavam Ekrema![]()
![]()
Ovo bolan treba pod temu vicevi ili gluposti ! Kakve veze ovo ima s' muzikom ? Molio bih moderatora da ovo brise, jer je off topic !tenk je napisao/la:[youtube][/youtube]
EKREM DO GROBA!![]()
![]()
![]()
![]()
dugo sam mislio hoću li stavit u Youtube clipovi ili Muzika, al haj da ne ponizavam Ekrema![]()
![]()
1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jednostavno najbolja, poslije Dragane![]()
i Barbra joj zavidi...
U čemu je razlika ?!nevjernik je napisao/la:jedan od mojih omiljenih pjevaca, nisam bas za ovaj noviji folk, ovo starije moze proci![]()
to care, mislio sam da sam jedini na forumu sto voli slusati acu lukasanevjernik je napisao/la:jedan od mojih omiljenih pjevaca, nisam bas za ovaj noviji folk, ovo starije moze proci![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
OK, nema bas puno razlike, jer i Aca pripada ovom novijem valu, al zato je razlika izmedju Tome, Sabana, Halida sa jedne strane i Huleta, Fazlije i co. sa druge straneRiNo je napisao/la:U čemu je razlika ?!nevjernik je napisao/la:jedan od mojih omiljenih pjevaca, nisam bas za ovaj noviji folk, ovo starije moze proci![]()
Ja novije uopste ne slusam....novokomponovane i turbo-folk su unistili prave pjesme i uzivanje...RiNo je napisao/la:U čemu je razlika ?!nevjernik je napisao/la:jedan od mojih omiljenih pjevaca, nisam bas za ovaj noviji folk, ovo starije moze proci![]()
razlika je ogromnaRiNo je napisao/la:U čemu je razlika ?!nevjernik je napisao/la:jedan od mojih omiljenih pjevaca, nisam bas za ovaj noviji folk, ovo starije moze proci![]()
Sad ispade kao da je Tose jedini bio obrazovanKONGO je napisao/la:1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jednostavno najbolja, poslije Dragane![]()
i Barbra joj zavidi...![]()
Ne bi da vam kvarim ovo, ali pricam engleski perfektno a 80% sto ova ''pjeva'' ja ne kontam. Barem sto se tice mog misljenja jedini je Tose mogao pjevati na engleski, a ovi ostali sto pokusavaju je bezze.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 4 gosta.