FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi iz lištice i dolaze da izazovu neki incident,jedino tako i mogu dobiti bodove.Zato momci treba ovo odraditi sa pjesmom i dlanovima , nikako drugačije.Treba ih dobiti na zelenom terenu.
PitarBordo je napisao/la:Došli ne došli ništa se neće desiti, čak što više ne bi toliko ni na posjetu samo po sebi imalo neki učinak. Ali mislim da posjetu MUP neće dopustiti.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- franklampard8
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tri boda su jedino sto je bitno i o cemu trebamo razmisljti. Dosli oni ili ne, ne trebamo sad oko toga neku famu praviti. Nebitni su apsulutno.scudetto89 je napisao/la:Sve ja to znam pasa moj, ali kao sto neko rece treba ostati stalozen jer ako bilo kakav problem pokusas napraviti njima u korist ide 0:3 rezultat sto nikako nebi valjaloEvander je napisao/la:Ako i dodju, apsulutno im se nista nece desiti, da se ne lazemo.scudetto89 je napisao/la:Ma oni ako dodju nece se ni vratiti sve im **** !!
**** te listico !!!!
MUP nisu levati i to ce organizovati da im ni muha ne moze prici.![]()
Sa druge strane sto vise da nas dodje u subotu i da svi kao jedan grmimo 90 min, citav stadion do nova tri boda abd ! 1946 <3
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
collector je napisao/la:Treba samo hladne glave ostati i obiljeziti sjecanje na Vedrana kako dolici, da nam se ne daj Boze ne ponovi Borac i 0:3 za zelenim stolom.
Ko god planira belaj ili neku akciju, neka je planira što dalje od stadiona! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Stalno najavljuju, nikad ne dodju. Samo traze alibi pichichi.
A ako dodju, nek dodju ko im yebe mater. Samo me teren interesuje. Ne treba nam jos belaja i novih "Vedrana". Upamet!
A ako dodju, nek dodju ko im yebe mater. Samo me teren interesuje. Ne treba nam jos belaja i novih "Vedrana". Upamet!
- Evolution87
- Kontakt:
Nije ovaj forum mjesto na kojem treba da se pise o tim stvarima.
btw. Sutra je hanuma opet na stadionu, ali ovaj put ne sa mnom. Vidjecemo kakav ce rezultat da bude
btw. Sutra je hanuma opet na stadionu, ali ovaj put ne sa mnom. Vidjecemo kakav ce rezultat da bude
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
S kojim dolazi da mu noge slomIJEMO.Evolution87 je napisao/la:Nije ovaj forum mjesto na kojem treba da se pise o tim stvarima.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:S kojim dolazi da mu noge slomIJEMO.Evolution87 je napisao/la:Nije ovaj forum mjesto na kojem treba da se pise o tim stvarima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek dođu, nece im niko nista.penke je napisao/la:Ne dolaze Skripari..
Nisi ovdje trebao reci da nece biti sa tobom,ovo je puno gladnih vukova,idi ti ipak sa njom,sas ti vidjet kad se to razleti ovuda,bagra je to jarane,Edituj post dok moze 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci ti si kriv ako sta zaje.bemo sutra.Evolution87 je napisao/la: btw. Sutra je hanuma opet na stadionu, ali ovaj put ne sa mnom. Vidjecemo kakav ce rezultat da bude
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Bolje da je nju prebijemo pred oba roditeljaPitarBordo je napisao/la:S kojim dolazi da mu noge slomIJEMO.Evolution87 je napisao/la:Nije ovaj forum mjesto na kojem treba da se pise o tim stvarima.
momci vrijeme fuj al svi u napad jedan je Hase al samo bez euforije
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li neko slike kakav je teren?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nam ti nisi fotografSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li neko slike kakav je teren?
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma razumijem dulju 100%,pustite se tih kretenluka o lomovima noge,dulja i pod ručnom će nam extra valjati,a i ovo o veličini kluba i pokazivanju mišića je teška demagogija,pustimo se šuplje i hvatajmo se dlanova
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije mi palo na pamet, bio sam u nekom drugom ritmu.MortemHz je napisao/la:Zar nam ti nisi fotografSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li neko slike kakav je teren?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.