AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 18:18

vrlo moguće, al mislim stvarno je smješno da ga puste za 7 miliona, jer za te novce se danas ne može dobiti čak ni solidan igrač tako da ne vidim neku korist od toga, jedino ako se ne uklapa u planove alegrija, ali svejedno opet je to premala cifra za jednog takvog igrača, pa za džeku traže 40 m, jedan poluproizvid da silva išao u arsenal za 26 m, a sad da dinja puste za 7-8 je presmješno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2010, 18:12

Monolog je napisao/la:Ima li istine u ovome da će Ronaldinho napustiti Milan za 8 miliona Eura?
nazalost nema!!! De Assis(agent) potvrdio da Ronaldinho ostaje !!!! :D :D :D
-RIVALDO-

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2010, 19:23

Stvarno iskreno i realno vam moram reći:

Milan propada. Već drugu godinu zaredom da nisu u stanju dovesti neko pojačanje, nego se zadovoljavaju sa prosječnim igračima. :|

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 06 avg 2010, 19:49

Milan sve vise postaje rekreativni klub...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2010, 21:21

Sofrudony je napisao/la:Milan sve vise postaje rekreativni klub...

vidjecemo jbg rekreativci mogu biti zajebani !!!
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2010, 21:27

Klare je napisao/la:Stvarno iskreno i realno vam moram reći:

Milan propada. Već drugu godinu zaredom da nisu u stanju dovesti neko pojačanje, nego se zadovoljavaju sa prosječnim igračima. :|
jel to bgt znaci da klub propada.... svaka cast na zakljucku....evo Real.M je dovodio svake sezone po 10 igraca pa nista opet sve se osvojilo u vrijeme Hitlera
-RIVALDO-

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2010, 22:44

Ne mislim sada da je to propadanje bankrotiranje, ali gubi sjaj i sve više upada u neku prosječnost iz koje će se na kraju teško izvući. Realno nemaju puno para, malo se ulaže, puno igrača na zalasku karijere koje niti mogu prodati, niti mogu od njih nešto očekivati, a mladih igrača ni na pomolu. Još kada se oproste ova zvučnija imena:Nesta, Gatuso, Sedorf, Inzaghi, Ambrosini i još nekoliko drugih Milan će izgubiti i taj sjaj što se tiče samih imena.

Ako hoće da sačuvaju ime Milana mora se nešto drastično promijeniti u vođenju kluba, ali i same Italijanske lige, samo da ne bude prekasno.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2010, 22:54

grijesi dosta al jbg svako ima pravo na svoje misljenje....al zar mislis da ce kada odu ovi starci Gatusoo,Pirlo.Sedorf. da milan nece naci zamjene....e onda jbg ne moraa znaciti da oni nemaju para...ovee godine plate su se smanjile svima npr Dinhu sa 8 na 6 mil i to ti je jedna vrsta stednje.... A jbg nisi navijac milana pa i nezz da je milan ove sezone potrosio 10 mil na neke igrace za koje i ja nisam nikad cuo..a ni jedan nije stariji od 20 god. npr Ezio Fossati iz Intera dosao za 6 mil..tek 17 god ima a najavljuju mu veliku karijeru
-RIVALDO-

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2010, 23:13

senad_flamin je napisao/la:grijesi dosta al jbg svako ima pravo na svoje misljenje....al zar mislis da ce kada odu ovi starci Gatusoo,Pirlo.Sedorf. da milan nece naci zamjene....e onda jbg ne moraa znaciti da oni nemaju para...ovee godine plate su se smanjile svima npr Dinhu sa 8 na 6 mil i to ti je jedna vrsta stednje.... A jbg nisi navijac milana pa i nezz da je milan ove sezone potrosio 10 mil na neke igrace za koje i ja nisam nikad cuo..a ni jedan nije stariji od 20 god. npr Ezio Fossati iz Intera dosao za 6 mil..tek 17 god ima a najavljuju mu veliku karijeru
Puno su oni imali promašaja u zadnje 2-3 godine, maltene skoro svaka kupovina se ispostavila kao promašaj.
Misliš da bi Inter za te pare pustio nekog velikog talenta, hej nije Moratti od jučer.
Kažem puno su imali promašaja, i sa ovim talentom mislim da ništa drugačije ne bi moglo biti. da je došao iz nekog manjeg kluba za te pare pa haj, ali da Inter pusti za 6mil nekog velikog talenta i to gradskom rivalu :roll: :roll:

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 06 avg 2010, 23:20

Galijani se "malo" stisko :mrgreen: neda on više od 10-5 mil Eu aa :evil: FORZA MILAN ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 06 avg 2010, 23:23

gdje,sta,kako? je napisao/la:Jedan od najvecih svjetskih klubova sigurno zasluzuje svoju temu na ovom forumu.Vjerujem da nisam jedini navijac Milana tako da ocekujem da se ukljucite u rasprave,prva i sigurno najbolja tema za razgovor je veliki derbi sa Interom,da li mozemo pobijediti?
Ja mislim da mozemo,jer zna se da Milan uvijek velike tekme odigra dobro,a izgleda da ce se i Kaka oporaviti, znamo svi koliko Kaka znaci za Milan,bez njega i s njim to je druga ekipa.Dosta od mene sad vi ....
●│▒│
●│▒│
●│▒ ─┬─┬─┐
●│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
FORZA MILAN
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
●└┐▒▒▒▒┌┘
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2010, 01:11

još malo i u SAD počinje prijateljska između milana i panatinaikosa, osim već otprije povrijeđenih igrača otpao je i pato koji je lakše povrijedio članak, PAO je prije par dana dobio intera 3-2, došli su u najjačem sastavu i biće pravi protivnik da se vidi kakva je stvarna kvaliteta milanovih mladih snaga.
osim boatenga koji se spominje kao moguća kupovina popola sa genovom, iz genoe u milan bi na posudbu trebao i odbrambeni igrač i povremeni reprezentativac Salvatore Bocchetti, a u suprotnom smjeru bi trebao Abate, koji i nije baš nešto posebno pokazao u milanu a dobijao je i previše prilika. ovo sa genovom je stvarno već sumnjivo, pa koji je ovo već igrač koji se posuđuje iz jednog u drugi klub plus još barem 2-3 koji su u suvlasništvu, ispada da su postali milanova filijala.
a ovo što se tiče pojačanja, pa šta treba sad da berlusconi kao šeici ili abramović iz svog džepa daje pare za igrače ili da se dižu krediti kao barca i real, a to će za 2 sezone svakako biti zabranjeno, milan se polako već privikava na to pravilo i odlučio se ulagati u mlade i to ljudi koji ne prate milan ne znaju, ali doveli su jako puno talentovanih igrača od kojih će neki već dobiti šansu u prvom timu, neki će ostati u primaveri a neki su na posudbama po klubovima u seriji a i b i od njih se u budućnosti puno očekuje

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2010, 11:16

sinoć odnosno jutros protiv PAO-a 0-0 sva sreća pa sam zaspo, milan dobio na penale. alegro kaže da je zadovoljan londonskom i američkom mini turnejom, da je osprobao dosta igrača i sad mu je dosta jasnije šta ko može, za mlade kaže da mogu već i sad u prvi tim, naročito merkela nahvalio ali da imaju još jako puno prostora za napredak, antonini navodno igrao veznog igrača. borba za 1 u timu je takođe jaka po poluvrije dobili i abiati i amelia i bili dobri i jedan i drugi.
sad svi nazad u milanelo i da napokon cijeli tim bude zajedno, samo red i rad, taman i da se loše krene u sezonu treba ovog alegrija ostaviti na duže staze jer ne gleda na imena nego šta koji igrač pokazuje na treningu i na utakmici, tako da niko nije siguran 100% da će biti starter

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 avg 2010, 11:52

Svidja mi se politika Allegrija. Pruza sansu mladim. Najbolji po meni su Merkel i Verdi,a za klasu od njih je bolji Strasser. Podsjeca na Seedorfa,mirno igra,pametno vec sada moze igrat u prvom timu. Pojacali smo se sa dosta mladih igraca cime sam zadovoljan ali fali nam 1-2 svjetska igraca.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2010, 15:06

A_d_0 je napisao/la:Svidja mi se politika Allegrija. Pruza sansu mladim. Najbolji po meni su Merkel i Verdi,a za klasu od njih je bolji Strasser. Podsjeca na Seedorfa,mirno igra,pametno vec sada moze igrat u prvom timu. Pojacali smo se sa dosta mladih igraca cime sam zadovoljan ali fali nam 1-2 svjetska igraca.
evo dolveli još dva mlada igrača imaju po 17 godina, jedan je golman i jedan centralni vezni(pitton se preziva heheh), naravno igraće u primaveri godinu ili dvije, ali rade na onom što su zacrtali da do 2013 bude 5-6 domaćih igrača. danas bi boateng mogao doći u milan, boccheti takođe, a u genou idu najvjerovatnije abate i bonera???
pa ovoj genovi treba dići spomenik osim što šalju dobre igrače (amelia, papa, bochetti) uzimaju škartove, čak se i jankulovski spominjao.
još da dođe dobar napadać umjesto huntelara i dosta, bocheti navodno igra i sopera i beka(lijevog) podjednako dobro tako da sad sa antoninijem imamo solidna 2, desno zambrota rezerva sokrat koji po potrebi može i na stopera, oddo samo u krajnjoj nuždi ali bolje ni tada. stopera sad ima i previše silva nesta yepes onjewu bonera a mogu i papa i bocheti, boneru obavezno negdje poslati

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 07 avg 2010, 16:45

Milan mnogo bolje izgleda na pripremama ove sezone nego prosle...Pato je fenomenalan i smatram da bi ove godine trebali iskoristiti dolazak Beniteza i uzeti naslov.Igracki je inter jak,dobro poslozen,ali nova filozofija igre Rafe mogla bi dati nama veliku sansu i na pocetku zbrisati,a kasnije tesko da nas uhvate.Mislim da nema vise realnih kandidata za naslov.Juve je katastrofa,Roma nema kapacitet za naslova.....JEDINI I PRAVI KANDIDATI ZA NASLOV SERIE A ZA SEZONU 2010/11 AC MILAN I INTER.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 07 avg 2010, 16:52

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Svidja mi se politika Allegrija. Pruza sansu mladim. Najbolji po meni su Merkel i Verdi,a za klasu od njih je bolji Strasser. Podsjeca na Seedorfa,mirno igra,pametno vec sada moze igrat u prvom timu. Pojacali smo se sa dosta mladih igraca cime sam zadovoljan ali fali nam 1-2 svjetska igraca.
evo dolveli još dva mlada igrača imaju po 17 godina, jedan je golman i jedan centralni vezni(pitton se preziva heheh), naravno igraće u primaveri godinu ili dvije, ali rade na onom što su zacrtali da do 2013 bude 5-6 domaćih igrača. danas bi boateng mogao doći u milan, boccheti takođe, a u genou idu najvjerovatnije abate i bonera???
pa ovoj genovi treba dići spomenik osim što šalju dobre igrače (amelia, papa, bochetti) uzimaju škartove, čak se i jankulovski spominjao.
još da dođe dobar napadać umjesto huntelara i dosta, bocheti navodno igra i sopera i beka(lijevog) podjednako dobro tako da sad sa antoninijem imamo solidna 2, desno zambrota rezerva sokrat koji po potrebi može i na stopera, oddo samo u krajnjoj nuždi ali bolje ni tada. stopera sad ima i previše silva nesta yepes onjewu bonera a mogu i papa i bocheti, boneru obavezno negdje poslati
o kakvim skartovima je rijec?

Eduardo, Rannochia, Zuculini, Veloso, Rafinha, Toni-svaka cast na transfer-politici, samo ne znam otkud im ovolike pare
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2010, 16:58

Raikkonen je napisao/la:Milan mnogo bolje izgleda na pripremama ove sezone nego prosle...Pato je fenomenalan i smatram da bi ove godine trebali iskoristiti dolazak Beniteza i uzeti naslov.Igracki je inter jak,dobro poslozen,ali nova filozofija igre Rafe mogla bi dati nama veliku sansu i na pocetku zbrisati,a kasnije tesko da nas uhvate.Mislim da nema vise realnih kandidata za naslov.Juve je katastrofa,Roma nema kapacitet za naslova.....JEDINI I PRAVI KANDIDATI ZA NASLOV SERIE A ZA SEZONU 2010/11 AC MILAN I INTER.
:lol: :lol: :lol: vidjet cemo brate sta ce vam katastrofa uraditi u 9. kolu u Milanu :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2010, 17:00

čovječe ne spominjem kupovine genoe uopšte, već zamjene s milanom-uzimaju abatea i navodno boneru a dali ameliju i sad bochetia i moguće da kupe popola s milanom boatenga al da igra za milan ovu sezonu, o tome pričam, još par primaveraca imaju 50-50, e sad ta preciozi bi je sumnjiv skroz vjerovatno neki prikriveni milanista ili opasno pranje para

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2010, 17:02

juventus 0244 je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:Milan mnogo bolje izgleda na pripremama ove sezone nego prosle...Pato je fenomenalan i smatram da bi ove godine trebali iskoristiti dolazak Beniteza i uzeti naslov.Igracki je inter jak,dobro poslozen,ali nova filozofija igre Rafe mogla bi dati nama veliku sansu i na pocetku zbrisati,a kasnije tesko da nas uhvate.Mislim da nema vise realnih kandidata za naslov.Juve je katastrofa,Roma nema kapacitet za naslova.....JEDINI I PRAVI KANDIDATI ZA NASLOV SERIE A ZA SEZONU 2010/11 AC MILAN I INTER.
:lol: :lol: :lol: vidjet cemo brate sta ce vam katastrofa uraditi u 9. kolu u Milanu :lol:
ma hajd nek juve bude bolji za 2/3 nego prošle sezone i u milanu i u torinu i ja zadovoljan :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []