Ma, cini ti se... Amar je cesto znao od nicega praviti nesto. Ono po cemu cu ja pamtiti tu generaciju jeste nevjerovatna zelja, trka, borba, i jos jedna stvar koja je po meni vazna: nismo bili iskompleksirani. Svi smo mi mislili da nisamo tako daleko od najboljih u Evropi i smatrali da nas klub ima mjesto u LP i Kupu Uefa. Tek smo kasnije postali svjesni nekih stvari, i koliko smo daleko od Evrope, pa se poceli tresti od izraelskih i slovenskih ekipa... Yebiga.Neandertalac je napisao/la:
Nisam nešto siguran u to da nisu "dream team" za naše uslove. Mislim poredimo sa sadašnjima i evo ako su Miro i Lendrić najbolji sada po meni ne bi imali mjesta u prvom timu. Gredić tadašnji dominirao. Ako se sjećaš dao golova more, bio opasan pravo.
Guvo bi igrao jer se Lendrić malo manje uklapa u Amarove ekipe što naravno ne znači da je bolji igrač.
Ne znam, moje neko mišljenje. Ovo da kao što sada Blagojević proda pet lopti min, čistih, ma zaboravi. Ne bi bio ni na klupi. Ne znam kažem još jednom, svako ima svoje neko viđenje koga bi gdje, da je ovaj ovde itd.
Gledam malo ove slike, i ta 98.