Neće, već će par njih dati izjavu kako je to bitan igrač, ovo, ono, svak prolazi kroz krizu i slična sranja (ako jest neko onda moj fail). Bez obzira, da je izrezo Wengera na klupi klub bi mu trebao platiti advokata jer valjda je takav odnos.Kontraa je napisao/la:Pa i klub je gledao tu njegovu pratiju. Jbte mene bilo sramota gledat kako se čovjek kreće....i šta će klub, prepirat se sa navijačima zbog Ozila?
Lijen igrač i tu sva priča prestaje...
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ma se.re Wenger stalno da je to bitan igrač a taj bitan igrač mu ga vazda pristavi kad je velika utakmica. On i Wenger su isti
-
pepethefrog
- Kontakt:
Pa oni izgleda nemaju mozga sinoc im nije bilo te babaroge Ozila pa smo vidjeli sa kakvim kvalitetom raspolazemo. Nece oni moci ni priblizne kvalitete Ozilu dovesti ovde se stice dojam kad citas komentare ono da nema Ozila kocnice napretka Arsenal bi se za titule LP i EPLa boriosljivo je napisao/la:Na stranu zezancije, mislite li da možete dovesti i imati bolju desetku od Ozila? Neko ko će imati 20 asistencija u kojoj napadač ne daje gol 4 mjeseca. Vaše se sve frustracije koje su plod rada uprave i Wengera na kraju prenose na jednog ili dva igrača (a još znamo koliko je Ozil "lijen" igrač) koji su samo kotačići tog sistema i u kojem bilo ko da je ne bi bio ništa bolji - mislim da to nije ok. Ne znam šta se čeka na razlaz sa Wengerom jer ovo sve postaje začarani krug iz kojeg nema izlaza i gdje samo tenzije i nezadovoljstvo raste. To nije ni za klub a ni za igrače dobro. Još jedna kritika - Ozil je nakon Bayerna dobio cisternu pljuvačke u lice od navijača i medija i nisam siguran da je klub stao iza njega. Bilo ko. U takvoj atmosferi niko neće dati sve od sebe niti će klub moći izvući maksimum.
Ozila ce Arsenal tesko prodati.Svi znaju njegove kvalitete ali i mane,njegova cjena i plata ne vrijede rizika .Nije rijec o all rounderu kojeg gdje god stavis znas da ce davati doprinos,Ozil je princeza kojoj treba orkestar da bi dobro plesao.Takvi igraci su ogroman rizik .Ne vidim gdje mu moze biti bolje nego u Arsenalu?
Kalibar Barce i Bayerna nije.Skup je i lijen za borbene Talijane i Atletico.Pep ga nikada nije mirisao,Mou se jezi na njega....
Iskreno,Ozil mi nikada nije bio definisan igrac.Dok je u Realu igrao ,vidan je bio kvalitet ali za igranje u takvoj masineriji imao je previse nedostataka.
Kalibar Barce i Bayerna nije.Skup je i lijen za borbene Talijane i Atletico.Pep ga nikada nije mirisao,Mou se jezi na njega....
Iskreno,Ozil mi nikada nije bio definisan igrac.Dok je u Realu igrao ,vidan je bio kvalitet ali za igranje u takvoj masineriji imao je previse nedostataka.
Gubljenje Sancheza bi bila tragedija, svi ostali se mogu zamijeniti bez previse frke.
Ozil može igrati u Arsenalu ali treba slijedeće: Da iza njega igraju dvojica od kojih će jedan da trči i za njega i za sebe i da mu isporuči loptu na 25 metara od gola protivnika, a drugi da ispravlja ono što zaseru i Ozil i ovaj koji će crknut radeći i za Ozila i za sebe. Simple....
Miislim da će Alexis otići a Ozil ostati..moje neko viđenje
Miislim da će Alexis otići a Ozil ostati..moje neko viđenje
- Marsal
- Kontakt:
Kad bi doš'o Simeone za trenera nemam ništa protiv nek idu obojica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Kad bi doš'o Rafa Benitez za trenera nemam ništa protiv nek idu obojica.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sad ce Enrique !
-
pepethefrog
- Kontakt:
Ma ne gine mu Turska liga, a mozda cak i BHT Premijer liga...Mou se jezi na njega, pretpostavljam to ti je rekao na zajednickoj veceri, to sto je zelio u Chelsea da ga dovede nije bitno. Smijesna prica, ja vec vidim ako Ozil bude otisao da ce otici u United...klasa koju Mourinho nece propustiti dovesti.JoeBleck je napisao/la:Ozila ce Arsenal tesko prodati.Svi znaju njegove kvalitete ali i mane,njegova cjena i plata ne vrijede rizika .Nije rijec o all rounderu kojeg gdje god stavis znas da ce davati doprinos,Ozil je princeza kojoj treba orkestar da bi dobro plesao.Takvi igraci su ogroman rizik .Ne vidim gdje mu moze biti bolje nego u Arsenalu?
Znam samo da je pivski trbuščić u svojoj prvoj sezoni na AMF-u upisao double-double u golovima i asistencijama što je nedostižni san za kebabdžiju, posebno zato što njemu, yebiga, ne igra u ovo doba godine, vjerovatno zbog onih kuravi koje je posjećivao privatnim avionom još dok je igrao za Real.pepethefrog je napisao/la:Nego fino si par pobjeda pripisao Cazorli a naravno nisi spomenuo milion poraza, pobjeda nad Bayernom nakon sto su natamburani i izbaceni u prvom mecusjetimo se sjajne partije protiv Monaca pivskog trbuscica naravno to nisi spomenuo. Nego nabroj nam te silne titule i uspjehe sa Cazorlom, koliko ono smo ono puta osminu finala prosli? Koliko smo se puta za titulu borili? Smijesan si...
Zanimljivo je da spominješ to tamburanje od Bayerna (1:3) i omalovažavaš pobjedu u drugom meču (2:0) iako je, recimo, Conteov Juventus u dvije utakmice protiv Bayerna ostao bez gola (2:0, 2:0), a Barcelona je doživjela masakr (4:0, 3:0).
Vidiš, zaboravio sam da je kebabdžija us.rao motku protiv Bayerna u osmini finala prije tri godine kad je kod 0:0 pucao penal k'o osnovac i onda nestao sa terena jer je...kako se ono kaže...ah, da, mentalni patuljak.
-
pepethefrog
- Kontakt:
U tvom postu se ukratko i mogu primjetiti koji su najveci uspjesi Arsenala zadnjih sedam godina u LP, ispadanje od Bayerna na gol u gostimaArtetitis je napisao/la:Znam samo da je pivski trbuščić u svojoj prvoj sezoni na AMF-u upisao double-double u golovima i asistencijama što je nedostižni san za kebabdžiju, posebno zato što njemu, yebiga, ne igra u ovo doba godine, vjerovatno zbog onih kuravi koje je posjećivao privatnim avionom još dok je igrao za Real.pepethefrog je napisao/la:Nego fino si par pobjeda pripisao Cazorli a naravno nisi spomenuo milion poraza, pobjeda nad Bayernom nakon sto su natamburani i izbaceni u prvom mecusjetimo se sjajne partije protiv Monaca pivskog trbuscica naravno to nisi spomenuo. Nego nabroj nam te silne titule i uspjehe sa Cazorlom, koliko ono smo ono puta osminu finala prosli? Koliko smo se puta za titulu borili? Smijesan si...
Zanimljivo je da spominješ to tamburanje od Bayerna (1:3) i omalovažavaš pobjedu u drugom meču (2:0) iako je, recimo, Conteov Juventus u dvije utakmice protiv Bayerna ostao bez gola (2:0, 2:0), a Barcelona je doživjela masakr (4:0, 3:0).
Vidiš, zaboravio sam da je kebabdžija us.rao motku protiv Bayerna u osmini finala prije tri godine kad je kod 0:0 pucao penal k'o osnovac i onda nestao sa terena jer je...kako se ono kaže...ah, da, mentalni patuljak.
Koliko je ono pivski trbuscic zabio golova u LP za Arsenal za sve ove godine?
Dragi Bože, ti si kadar. Da li je moguće da nema Ajvobija.anell je napisao/la:Možda nekog zanima
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Igramo 4:3:3 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bez Ajvobija nemamo šanse
Ovo neki fotosop bez Ajvobija Arsenal nije Arsenal...
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma ja, vidim ja gore greška neka. Ajvobi, poderi to
Uffff dobro je... Bio sam se zabrinuo.
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.