Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
[youtube][/youtube]
jel ovo u bratislavi jbt????
DaDabar je napisao/la:jel ovo u bratislavi jbt????
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sa malim zakasnjenjem:
[youtube][/youtube]
malo Bratislava:
[youtube][/youtube]
Kaze mi brat da je bila perverzija gotovanje.
[youtube][/youtube]
malo Bratislava:
[youtube][/youtube]
Kaze mi brat da je bila perverzija gotovanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Svaka cast za Delije .Prejak klip protiv Slovana kuci ,a gostovanje na nivou 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Delije na ovim prostorima daleko ispred svih 
Evo gledam mec Lodz - Lech,citav stadion u crvenom,navijaca Lecha jedno 2000.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
steta sto widzew nije dao cijelu onu tribinu iza gola lechovim navijacima, prosli put ih je bilo ca. 4.000 u lodzu!harry_90 je napisao/la:Evo gledam mec Lodz - Lech,citav stadion u crvenom,navijaca Lecha jedno 2000.
kao i uvijek gostovanje na nivou..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Tek sam sad stigao kuci iz Soluna. Neverovatan docek brace, zajebancije ceo dan sa bracom u njihovim klubovima po Solunu, onda korteo do stadiona, stadion je stvarno PRELEP, navijanje je bilo super i tako...I u putu je bila zajebancija, 6 buseva je krenulo iz Beograda 
interesantno gostovanje jagiellonie kod arisa proslog cetvrtka i bruka domaci navijaca. murija nasrnula na poljake nakon sto su oni na stadionu oduzeli trans arisa, ima video gdje se vidi kako murija vraca trans arisu
. kasnije navijac jagiellonie istrcao na teren gdje ga hvataju 4 "redara" koji zovu navijaca arisa da ga tuce dok ga oni cuvaju(i ovo se vidi na videu), pravo hrabri ovi grci nema sta
izgleda nije ovim grcima bilo dovoljno sto su dobili po usima prije dvije sedmice u bialystoku, vec se i brukaju u svom dvoristu..
steve-o @ vidim pratis poljake de mi reci jel istina da je Wisla bila suspendovana iz Euro takmicenja na nekih 5
godina zbog navijaca neka su sranja pravili ne mogu se sjetit
prije 10-tak godina ako se ne varam je to bilo 
jel tacno znas zbog cega su bili kaznjeni ?
jel tacno znas zbog cega su bili kaznjeni ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nisam cuo o tome, al' vidim da su stalno igrali euro-kupove svake godine od 98' pa do sada.. mozda mislis na legiu? ona je suspendovana prije par godina i izbacena iz euro-kupa nakon divljanja njihovi navijaca po litvanijijuznjak> je napisao/la:steve-o @ vidim pratis poljake de mi reci jel istina da je Wisla bila suspendovana iz Euro takmicenja na nekih 5godina zbog navijaca neka su sranja pravili ne mogu se sjetit
prije 10-tak godina ako se ne varam je to bilo
Wisla je u pitanju igrali su sa Zeljom prije nekih 10 -tak godina sjecam se da je o tome bilo price sad ne znam jel suspenzija bas bila 5 godina ili manje 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
nema govora å suspenziji kad su igrali konstantno u europi od te utakmice protiv zelje pa do danas
http://en.wikipedia.org/wiki/Wisla_Krak ... _in_Europe
e prije zelje u 90-tim to im je protiv zelje prva tekma u evropi bila nakon suspenzije bas me zanima zbog cega su ih suspendirali znam da je nesto sa navijacima bilo trazio sam po netu al nema nistasteve-o je napisao/la:nema govora å suspenziji kad su igrali konstantno u europi od te utakmice protiv zelje pa do danas
mora da si ti pomjeso s nekim to, ni ja se ne sjecam da je Wisla bila suspendovana, pogotovo ne na 5 godina
mozda su im dodjelili, pa ukinuli suspenziju, ko zna
mozda su im dodjelili, pa ukinuli suspenziju, ko zna
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
[youtube][/youtube]
Ja mislim da jedina liga(navijacka) koja bi mogla da parira Poljacima je Ex-Yu liga.
Ovi su ludi skroz...
Ja mislim da jedina liga(navijacka) koja bi mogla da parira Poljacima je Ex-Yu liga.
Ovi su ludi skroz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.