Kadeti:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 4:0
Juniori:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 2:1
Kakav vam ono crnac igra stopera u juniorima
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Keni, iz bubamare dosao prosle godine...Dylan Dog je napisao/la:Prijateljske utakmice u Kladnju:
Bilo bi dobro osvjezenje, kad bi imali marketing uopstealeksandar_veliki je napisao/la:Prodaja ide kriticno, odnosno uzasno. U odnosu na prošlu godinu bice slabija za najmanje pet puta. Mislim da Zelji treba osvjezenje u marketingu.
Ne budeli 5-6 milja,sramota da ne kazem sta gore.Fakat ko god ne dođe sada kada smo uzeli 3 boda vani i kada branimo titulu nek' ne dolazi nikako.Seyo_TM je napisao/la:
Željezničar - Zvijezda Gradačac, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... Dac-najava
ma bice uskoro promjena, bice ili ili...umjesto da se uzmu desetine hiljada, "svi" prst u uho...a i stole mi rece da je atmosfera losa...aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam veceras, nije dobro sto se toga tice. Amar jos nekako to drzi, ali upravo ono cega sam se bojao sto se tice Zelje. Titula i onda nema dodatka na nju. Umjesto da sad sve gori, ono nista. Ma bas sam nesto razocaran, ali tako to ide kod nas u BiH.
prosle godine je bilo osvjezenje i moglo se fino kupiti i sve je bilo ok.Seyo_TM je napisao/la:Kupac treba da trazi, moli, da se penje po stepenicama, da grah baca hoce li nekog biti...fuj!
To samo kod nas ima, da molis da ti uzmu pare...lagano mi se pocinju neke stvari gadit (blago receno)...
Stole ja ovako, cesto, procitam ove stranice nase teme i evo mogu da ti kazem da mi je ovo najrealniji post od tebe do sad. Samo ko ce da te poslusa brate? Ko da organizuje sastanak sa Osimom, kada, gdje? Najteze je sto imamo ideja ali isto kao da se bojimo ili ne znamo ih realizovati. Treba određenima pokazati šta se zbiva, kad sami ne mogu ili neće da skontaju. Sasvim ti je realna ideja za Fan Shop! Samo kako uspjeti u tome da neko to stvarno i otvori... Meni je stvarno žao, titula, vratili navijače i sad kad treba da svima pokažemo da smo najbolji u državi mi radimo suprotno... Sreća ima ovakvih navijača, moramo ih natjerati! POZDRAV VELIKI!Stole iz Bora je napisao/la:Sve je dobro dok je Amar tu. Nije mene strah nikakvih promjena u kojima se nece on dirati ali sta ako covjeku vise dopizdi i digne ruke od svega? Odosmo onda opet tamo gdje nam NIKAKO nije mjesto. A neko ce sigurno morati otici. Treba organizovati neki sastanak sa Amarom i reci mu da ima 1000000% podrsku navijaca.
90% ljudi u klubu je NESPOSOBNO da obavlja stvari za koje su zaduzeni. Marketinga nema nikako ali nije da ga nema tek sad nego ga nema NIKAKO. Nije to samo kod nas, to je u vecini klubova ali mene ne interesuju drugi nego samo Zeljo.
Kad bih gledao po sebi, marketing, emisije, najava i sve ostalo vezano za prodaju godisnjih karata nebi nikako trebalo. Meni je potrebno samo da cujem kad krece prodaja i to je sve jer znam da cu otici i kupiti ali taj marketing je potreban radi "sezonskih" navijaca. Mada, rekoh veceras i Seji, takve navijace nece privuci ni sto marketinga. Oni dolaze da gledaju Zelju samo kad ima nekih rezultata i igre. Kad toga nema j.be se njima za marketing i reklame. Njihova glavna recenica je: "ne idem na utakmice jer nemam sta vidjeti".
Iskreno, cudi me nekakvo mrtvilo u klubu i to od strane ljudi koji VOLE klub i za koje znam da je tako. Od onih za koje znam da su pismeni, normalni, odrasli medju rajom i znaju sta treba. Zar je problem, za pocetak, napraviti shop za prodaju artikala? Zar je problem napraviti malo kvalitetnije majice sa grbom i raznoraznim natpisima i uzimati pare na tome? I to samo kao pocetak? Izgleda da jeste.
Zujo je supljirao kako pravi evropskog Zelju. Jak i stabilan klub. I u tom planu nije mogao naci covjeka da vodi marketing. Sve sto je uradjeno prosle godine a vezano za promociju karata uradili su momci iz ljubavi prema klubu. Bilo jednom ali nece opet.
U klubu trenutno vlada neko mrtvilo, isto kao neka nezainteresovanost. Vjerovatno su svi ocekivali pare od Dzeke ali one nisu dosle i sad se nema rjesenja. Neki dan je podjeljena junska plata a odakle nalaze pare nemam pojma.
Svasta bi covjek jos mogao napisati ali sve to na ovom i slicnim forumima odu u bespovrat jer sumnjam da cita iko ko treba. Zato sam i napisao danas da je sve ovo pisanje uzalud.
Vratimo se fudbalu i utakmicama PL BiH i nadajmo se da ce sve ovo izaci na dobro ..
Eh da kralju i ja se slažem. Ljudi se fkt potrude i nije ovo da se baš uradi za minutu, znam radio sam i radim u Photoshopu npr., a niko ih ne pohvali. E pa svaka čast, pravi ste navijači!!!sajo10 je napisao/la:Svaka cast momku/momcima sto prave ove slike pred svaku (nadam se) utakmicu. Stvarno su extra! Keep up the good work guys!
To ovaj Kenny Mijatovic:Seyo_TM je napisao/la:Keni, iz bubamare dosao prosle godine...Dylan Dog je napisao/la:Prijateljske utakmice u Kladnju:

U pravu je Edo , većina od onih 8 ili 9 hiljada su ljudi koji dolaze na tekme zavisno od rezultata , znači simpatizeri , i njima sigurno smeta ovo povećanje cijena ...al fkt bi se ovi iz uprave mogli malo više potruditi oko prodaje godišnjih ! Sad bi se karte trebale prodavati k'o lude , a ono suprotno ...edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena...pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima...
pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju...
Brat od one manekenke Danijele Mijatovićsajo10 je napisao/la:Mozeli neko reci nesto vise o tom crncu sto igra sa juniorima, odakle je (koje zemlje)?
Zeba'93 je napisao/la:U pravu je Edo , većina od onih 8 ili 9 hiljada su ljudi koji dolaze na tekme zavisno od rezultata , znači simpatizeri , i njima sigurno smeta ovo povećanje cijena ...al fkt bi se ovi iz uprave mogli malo više potruditi oko prodaje godišnjih ! Sad bi se karte trebale prodavati k'o lude , a ono suprotno ...edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena...pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima...
pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju...
P.S. Ja sam svoju godišnju kupio odmah prvi dan prodaje ...
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 43 gosta.