Nail for Real je napisao/la:![]()
![]()
anell je napisao/la:Ako primimo još 3 Allahami gasim stream!
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
ZZ
don_burza je napisao/la:Fat Joe i Khaled mogu Kayrieu poslužiti kao model Zemlje
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
don_burza je napisao/la:Fat Joe i Khaled mogu Kayrieu poslužiti kao model Zemlje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- franklampard8
- Kontakt:
anell je napisao/la:Vezano za Ozila
Marsal je napisao/la:Prvi put u historiji da njemački proizvod ne valja.
Podsjeća me na Grundigov TV što je daidža kupio i kad ga je upalio prvi put eksplodiro. Kasnije vidio da je sastavljan u Turskoj
1946
franklampard8 je napisao/la:anell je napisao/la:Vezano za Ozila
Marsal je napisao/la:Prvi put u historiji da njemački proizvod ne valja.
Podsjeća me na Grundigov TV što je daidža kupio i kad ga je upalio prvi put eksplodiro. Kasnije vidio da je sastavljan u Turskoj![]()
![]()
SlevinKelevra je napisao/la:Brate, udji negdje unutra pa pisi.KingJamesMVP je napisao/la:Hvala Burnley što sam po kiši morao pisati popravni. Ispali iz lige dabogda i nikad se u nju ne vratili
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kawhi je napisao/la:don_burza je napisao/la:Fat Joe i Khaled mogu Kayrieu poslužiti kao model Zemlje
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Al vrijeme brzo leti. Još 2-3 seksa i eto nove godine.
ZZ
Derdiyok je napisao/la:Tebi burazeru Wenger usadio broj 4 na svakom poljuQUARTERBACK je napisao/la:meni s dvaesjednom godinom najduza veza 4 mjeseca, sad citam ovo sve, kontam ja s kojom izdrzim 2 godine nju cu da zenim
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šta kaže, još je i optimističanmoj uzor-S.G je napisao/la:shzna je napisao/la:Al vrijeme brzo leti. Još 2-3 seksa i eto nove godine.![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sa planinom Veles brato u makedoniji. Kad se skupila ekipa u sjevernom 1922 godine da se izabere ime kluba prošao šleper iz makedonije za Mrkonjic grad sa pocjepanom ceradom iz kojeg su ispadale paprike roge i patlidžani. Tako im inspiracija dođe. Eto brato naš fini da ne lutaš višeIlidzanac2 je napisao/la:Pozdrav Mostarci, jel mi moze neko reci ovo: Jel Velež kao ime ima veze sa slavenskom mitologijom i jel ima ikakve veze sa planinom/klubom Veles u Makedoniji!?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sa planinom Veles brato u makedoniji. Kad se skupila ekipa u sjevernom 1922 godine da se izabere ime kluba prošao šleper iz makedonije za Mrkonjic grad sa pocjepanom ceradom iz kojeg su ispadale paprike roge i patlidžani. Tako im inspiracija dođe. Eto brato naš fini da ne lutaš višeIlidzanac2 je napisao/la:Pozdrav Mostarci, jel mi moze neko reci ovo: Jel Velež kao ime ima veze sa slavenskom mitologijom i jel ima ikakve veze sa planinom/klubom Veles u Makedoniji!?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
anell
Ovo za Velež

Ovo za Velež
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najjaca temaQUARTERBACK je napisao/la:brate arsenal se voli i kad gubi i kad gubi ne mozes ti samo izlaziti napolje kad izgubimo moras nekad i kad izgubimoMarsal je napisao/la:Taman što sam opet počeo izlazit iz kuće, valja sad opet dvije sedmice čamit u kući dok ljudi ne zaborave dan te yebo.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
bega_afc je napisao/la:Koji si ti futurista bio kad si se prijavljivo na forum.Belmin6 je napisao/la:Hajde nekad su primali osam u jednoj utakmici, sad cenera u dvije.![]()
Klassiker.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Najjaca temaQUARTERBACK je napisao/la:brate arsenal se voli i kad gubi i kad gubi ne mozes ti samo izlaziti napolje kad izgubimo moras nekad i kad izgubimoMarsal je napisao/la:Taman što sam opet počeo izlazit iz kuće, valja sad opet dvije sedmice čamit u kući dok ljudi ne zaborave dan te yebo.![]()
⭐
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Danas izašo na kafu, ljudi gledaju u mene smiju se. Al' dobro to je svakodnevnica jer sam debil.
-
Nerminovic
- Kontakt:
joj' Marsale koji si ti brat

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.