Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2017, 14:40

Radije Avdija ili Susic umjesto Bicakcica
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 mar 2017, 14:57

Ja bih Armin i Bajić u vrhu napada, znamo šta možemo očekivati i od Milana i od Vede, u toj je bolje dati šansu mladim igračima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 mar 2017, 15:15

Begovic - Bicakcic Zukanovic Cocalic Kolasinac - Visca Cimirot Pjanic Stevanovic (Milicevic) - Ibisevic Bajic
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2017, 16:20

Iako je Gibraltar, ne trebamo igrati sa jednim napadacem. Imamo ove dvije tekme da uigramo tu formaciju.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 mar 2017, 16:30

Nije lose ovo sto Jajalo i Lulic nemogu igrati. Avdiji treba dati sansu od pocetka, ako bude tanak protiv ovih, vozdra. Ako bude dobar, dati mu i 90 minuta protiv Albanije da se vidi jel ista bolji nego prije.
Seo moze igrati lijevo krilo, sigurno dosta bolje nego Bajic ili Hodzic. Pavlovic ako dobije poziv neg igra na beku, ako ne on, onda Zukanovic. Visca na desnoj strani.
Odlicna sansa da se Cimi upari sa Pjanicem da vidimo i to, onda dati Besicu po 20-30 minuta da malo udje u igru.
Sto se tice of veznog, Milicevic protiv Gib, onda Milosevicu ili Krunicu dati sansu.

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Post Postao/la JavierBosnia » 07 mar 2017, 16:48

Utakmica sve blize, spisak najavljen za 16. mart.

Poziv dobili vec Hodzic i Gojak, u napadu se ocekuju jos Ibisevic, Dzeko(karton), Bajic i vjerovatno Djuric
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 mar 2017, 20:40

Spisak za Gibraltar ako bih se ja pitao: Begović, Šehić, Hadžikić (Karačić ili Pirić ako Osman ne dobije dozvolu FIFA-e), Kolašinac, Pavlović, Zukanović, Cocalić, Bičakčić, Đumić, Memišević, Vršajević, Cimirot, Pjanić, Prcić, Krunić, Milićević, Gojak, Višća, Stevanović, Ibišević, Đurić, Bajić, Hodžić.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 mar 2017, 22:05

HankMoody je napisao/la:Spisak za Gibraltar ako bih se ja pitao: Begović, Šehić, Hadžikić (Karačić ili Pirić ako Osman ne dobije dozvolu FIFA-e), Kolašinac, Pavlović, Zukanović, Cocalić, Bičakčić, Đumić, Memišević, Vršajević, Cimirot, Pjanić, Prcić, Krunić, Milićević, Gojak, Višća, Stevanović, Ibišević, Đurić, Bajić, Hodžić.
To je to, 23 igraca + 4 ona za albaniju. Fali mi nekako Sunjic u toj prici, moguce da i on nadje nekako mjesto. Prizeljkujem povratak Vrsajevica, da vidimo jel ista bolji ustvari, mada sam skeptican nekako po pitanju njegovog povratka, a treba nam hitno jer nemamo beka.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 mar 2017, 22:11

JavierBosnia je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Spisak za Gibraltar ako bih se ja pitao: Begović, Šehić, Hadžikić (Karačić ili Pirić ako Osman ne dobije dozvolu FIFA-e), Kolašinac, Pavlović, Zukanović, Cocalić, Bičakčić, Đumić, Memišević, Vršajević, Cimirot, Pjanić, Prcić, Krunić, Milićević, Gojak, Višća, Stevanović, Ibišević, Đurić, Bajić, Hodžić.
To je to, 23 igraca + 4 ona za albaniju. Fali mi nekako Sunjic u toj prici, moguce da i on nadje nekako mjesto. Prizeljkujem povratak Vrsajevica, da vidimo jel ista bolji ustvari, mada sam skeptican nekako po pitanju njegovog povratka, a treba nam hitno jer nemamo beka.
Šunjića sam izostavio radi forme i činjenice da imamo kvalitetnije stopere koji su u boljoj formi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 07 mar 2017, 22:26

Volio bih vidjeti Vedu i Hodzica u tandemu protiv ovih amatera..al mislim da Meša previše vjeruje Milanu, on mi je nekako trom jedina vrlina u igri mu skok..a u sredini svakako dati sansu Gojaku i Cimiju..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 mar 2017, 23:01

Alminjo99 je napisao/la:Volio bih vidjeti Vedu i Hodzica u tandemu protiv ovih amatera..al mislim da Meša previše vjeruje Milanu, on mi je nekako trom jedina vrlina u igri mu skok..a u sredini svakako dati sansu Gojaku i Cimiju..
Mesa izvodi koliko-toliko "uigranu" ekipu, odnosno igrace sa najvecim stazom. Nerealno je od prve minute ocekivati Hodzica, Gojaka, Memisevica.. Ide vjerovatno na kombinaciju Djuric, Ibisevic, sto mislim i nije tako lose, moze Milan praviti velike probleme tim amaterima sa visinom

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 mar 2017, 23:08

Kvalifikacijska je utakmica i nema mjesta zajebancijama, izvesti najjaci sastav a sansu ce svejedno dobiti neki novi igraci jer smo pokupili dosta kartona u Grckoj. Gojaku i ostalima dati priliku protiv Albanije.
Volio bi da Vrsajevic dobije poziv i makar neku minutazu jer je Vranjes kartoniran a prave zamjene nemamo tako da u ovakvoj formi ima mjesta bar na klupi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2017, 23:23

pinoglavi je napisao/la:Kvalifikacijska je utakmica i nema mjesta zajebancijama, izvesti najjaci sastav a sansu ce svejedno dobiti neki novi igraci jer smo pokupili dosta kartona u Grckoj. Gojaku i ostalima dati priliku protiv Albanije.
Volio bi da Vrsajevic dobije poziv i makar neku minutazu jer je Vranjes kartoniran a prave zamjene nemamo tako da u ovakvoj formi ima mjesta bar na klupi.
Mislim da će Avdija dobiti poziv, jedini je desni bek koji je u formi i da pri tome može nastupati u narednoj utakmici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 mar 2017, 23:41

Isti ovaj spisak bih i ja volio vidjeti, mada sam skeptican za ove 'Holandjane'. Bez obzira sto smo deficitarni na poziciji stopera, cisto sumnjam da ce obojica dobiti poziv (mozda jedan od njih i plus Sunjic). Isto tako, ne znam koliko je i Pavlovic siguran. Za sve ostale sam prilicno uvjeren da ce biti pozvani, jedino mozda jos doda i Duljevica, da Mesa koliko-toliko zadovolji apetite Pitara. :mrgreen: Mada bi on za Gibraltar bio jedino pravo lijevo krilo, iako bih ja tu volio vidjeti Bajica, tj. da on sa svojom ljevicom pokriva taj prostor lijevo od protivnickog gola, a da Seo igra kao u klubu - nesto izmedju beka i krila.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 08 mar 2017, 08:27

Selektor nigdje Vrsajevica ne spominje vec duze vrijeme, tako da ne vjerujem da ce dobiti poziv iako ga je sigurno zasluzio
Opstanak moramo izboriti

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 mar 2017, 09:59

Lijevo krilo je tanko. Tu poziciju ce vjerovatno pokriti Milicevic. Od raspolozivih igraca na tom mjestu bi mogao zaigrati Milosevic ili Duljevic pa jednog ne bi bilo lose pozvati.
Volio bih da i Hadziahmetovic dobije koju minutu u prijateljskoj utakmici.
Burnic je jos na cekanju pa ga za sada ne mozemo ni ocekivati. Sve u svemu sastav koji si ispisao je trenutno i najbolji moguci.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 mar 2017, 23:38

Moramo dobro nabit Gibraltar, jer moze se lako desiti da nam s Grckom odlucuje gol-razlika..
Dakle, samo trpat !

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 09 mar 2017, 03:14

Evo jedna ofanzivna formacija 4-1-2-3. 3-0 na poluvremenu.
___________________________Begovic__________________________

_______________Cocalic_______________Zukanovic_______________
Vrsajevic____________________________________________Kolasinac

___________________________Cimirot__________________________
_______________Pjanic___________________Krunic__________________

__________Visca______________________________Hodzic_________
___________________________Ibisevic_________________________

Racunam da ce bekovi provesti vise vremena na njihovoj polovini i da Ibisevic ni jednog trenutka nece biti bez podrske bar jos dvojice napadaca. :bih:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 mar 2017, 06:28

umjesto krunica stavi prcica ;)

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 09 mar 2017, 06:47

edinjo-bih je napisao/la:umjesto krunica stavi prcica ;)
E bas necu :tralala: Sala-mala! Moze Prcic, Milicevic, Vrancic, Ordagic :lol: , Gojak ali ja bi ipak Krunica. Mislim da je trenutno u najboljoj formi.
Ne brini se za mog Prcica, ja njega redovno stavljam ;) Vrijeme da malo odmori haha!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 8 gostiju.