O tome smo pricali neki dan. Realovi doktori su uradili dobro, za razliku od brazilskih koji su ga forsirali. Kroz njegovu cijelu karijeru najvise su mu na putu prema uspjehu stajali doktoriA_d_0 je napisao/la:Evo citam izjavio doktor koji je operisao Kaku' da mu je karijera mogla biti gotova da nije otisao. Kaze da je dugo vukao ovu povredu i uvijek trpio bol. Mozda je ovo ohrabrivajuce, mozda nakon operacije bude onaj stari.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- KB-TM87
- Kontakt:
Najjaci covjek uz CR-a nam je Ramos 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Intervali postizanja golova u prošlosezonskoj Ligi prvaka:
1. Cristiano Ronaldo - 7 golova/svakih 68 minuta
2. Nicklas Bendtner - 5/92
3. Wayne Rooney - 5/102
4. Ivica Olić - 7/103
5. Lionel Messi - 8/129
6. Diego Milito - 6/161
1. Cristiano Ronaldo - 7 golova/svakih 68 minuta
2. Nicklas Bendtner - 5/92
3. Wayne Rooney - 5/102
4. Ivica Olić - 7/103
5. Lionel Messi - 8/129
6. Diego Milito - 6/161
Sad sam pisao jedan clanak u vezi broja 10.
Jel vam poznato da smo izgubili najvaznije utakmice 10. u mjesecu i da igrac sa brojem 10. gubi sve nade da ce ponovo biti isti kao nekad?
10. novembar 2009. - Ispali iz Kupa Kralja
10. mart 2010. godine - Ispali iz Lige Prvaka
10. aprila 2010. godine - Izgubili najvazniju utakmicu sezone u La Ligi - El Clasico u Madridu
Lassana Diarra - Otkako je uzeo broj 10 sve mu krenulo nizbrdo. Nakon sto je protiv Villarreala dobio 10. karton u sezoni Real je odigrao 15 utakmica a Lass je na terenu igrao u samo 6. Rodjen je 10. u mjesecu, a saznao je da ima genetsku bolest od koje ljudi zive prosjecno 37 godina (3+7=10)
Da editujem pa da jos nesto dodam. Kletva kao da nam ne dopusta da osvojimo svoj DESETI naslov Lige Prvaka. Nasa zadnja uspjesna sezona u ligi prvaka bila je 2002/2003. Od tad, nikad nismo imali uspjeha i od tad je Real Madrid nije uspio slaviti u 10 utakmica osmine finala Lige Prvaka...
Je li mozda dosao kraj?
Jel vam poznato da smo izgubili najvaznije utakmice 10. u mjesecu i da igrac sa brojem 10. gubi sve nade da ce ponovo biti isti kao nekad?
10. aprila 2010. godine - Izgubili najvazniju utakmicu sezone u La Ligi - El Clasico u Madridu
Lassana Diarra - Otkako je uzeo broj 10 sve mu krenulo nizbrdo. Nakon sto je protiv Villarreala dobio 10. karton u sezoni Real je odigrao 15 utakmica a Lass je na terenu igrao u samo 6. Rodjen je 10. u mjesecu, a saznao je da ima genetsku bolest od koje ljudi zive prosjecno 37 godina (3+7=10)
Da editujem pa da jos nesto dodam. Kletva kao da nam ne dopusta da osvojimo svoj DESETI naslov Lige Prvaka. Nasa zadnja uspjesna sezona u ligi prvaka bila je 2002/2003. Od tad, nikad nismo imali uspjeha i od tad je Real Madrid nije uspio slaviti u 10 utakmica osmine finala Lige Prvaka...
Je li mozda dosao kraj?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa nije ovo bilo prije pet godina da se prisjecamoBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove
nema utakmice u kojoj vi pobijedite a da ne primite 2-3 gola, daj mi link da vidim sve golove
- Nail for Real
- Kontakt:
dobro vi kad ne primateQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa nije ovo bilo prije pet godina da se prisjecamoBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove
nema utakmice u kojoj vi pobijedite a da ne primite 2-3 gola, daj mi link da vidim sve golove
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne razumijem sta si htio reci, "dobro vi kad ne primate" nigdje zareza, al nevermindNail for Real je napisao/la:dobro vi kad ne primateQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa nije ovo bilo prije pet godina da se prisjecamoBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] da se jos jednom podsjetimo kako je oderao sapunicke guzove
nema utakmice u kojoj vi pobijedite a da ne primite 2-3 gola, daj mi link da vidim sve golove![]()
pogledaj koliko je Chelsea primio prosle sezone golova, a koliko Real
sta bi ovo trebalo znacit majke ti?Nail for Real je napisao/la: dobro vi kad ne primate![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
rekoh dobro je kad chelsea ne prima mnogo golova 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sta hoce ovaj Quaresma? Jel on navijac Chelseaja? Pa koliko znam mi nismo primili nego gol ili dva vise od njih prosle sezone. Kakvu glupost prica. Nit je bilo Casillasa, nit Ramosa, nit je bilo Albiola.. jos na to sve Juanfran, Nacho, Alex... Adan braniWolverine je napisao/la:sta bi ovo trebalo znacit majke ti?Nail for Real je napisao/la: dobro vi kad ne primate![]()
Et svaka mu cast sto je dobro ono rekao poslije utakmice sa Americom
- Nail for Real
- Kontakt:
Jednostavno, ni wolverine ni quaresma ne bi trebalo da pricaju o primljenim golovima 
[youtube][/youtube] vrijedi pogledati
Eo mene, nuevo clan de this forum
Inace veliki fan Javiera Portilla i Real Madrida. Ajmo sad, pozelite mi dobrodoslicu
Inace veliki fan Javiera Portilla i Real Madrida. Ajmo sad, pozelite mi dobrodoslicu
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Dobro nam doso najveci sine, arapskog roda i domovine... dobro nam doso stari plemicu, hasimovicu, kurejsevicu!
Namice, sine Cazinski, veliko hvala.Brnjoo je napisao/la:Dobro nam doso najveci sine, arapskog roda i domovine... dobro nam doso stari plemicu, hasimovicu, kurejsevicu!
Puta Barca, Puta Catalunya!
Naravno da je dosaoBrnjoo je napisao/la:Sad sam pisao jedan clanak u vezi broja 10.
Je li mozda dosao kraj?
Kad je onaj patalonski neandertalac 'vudu' prokleo RonaldamandraX je napisao/la:
Naravno da je dosaosve je to do "kletve" pff
- Los*Blancos
- Kontakt:
brzo ces ban dobitiPortillo je napisao/la:Namice, sine Cazinski, veliko hvala.Brnjoo je napisao/la:Dobro nam doso najveci sine, arapskog roda i domovine... dobro nam doso stari plemicu, hasimovicu, kurejsevicu!
Puta Barca, Puta Catalunya!
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hahahaha, znam ovoBrnjoo je napisao/la:Dobro nam doso najveci sine, arapskog roda i domovine... dobro nam doso stari plemicu, hasimovicu, kurejsevicu!
gdje ces njemu ovo govoriti
3-2 protiv galaxya, kakava gol dunivana, ono je smjesno, ne zna se ni ko pije ni ko plaća.
ako je ronalndo asistirao za prvi gol reala, prelijepa asistencija, i odlican drugi gol higuaina
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobra utakmica. Realova odbrana ocajna, ali eto nije branio San Iker. Drenthe los kao i u prvoj utakmici. Napad je sjajno funkcionisao, u drugom poluvremenu naravno. Higuain i Ronaldo fantasticni, Canales, Leon i Xabi Alonso isto dobri.
Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.