FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemo Radnikkkk 
Haj haj, samo polako 
Nemam šta komentarisati ovu utakmicu. Samo ću sebe citirati od prije 2 dana.pitic je napisao/la:Ispišat će Travnika, Rustemović, Radovac i Bekić Am..
SRETAN BROJ - 1725
- kupus army
- Kontakt:
Saric igracina,jede malu djecu.Al sto Dulja slomi kicmu onom jadniku 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Odlican pristup utakmici,grizu momci opasnooo. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Livak se nije previse pokazao :/ Volio bih vidjeti Lelica sto prije u igri, kao i Herica.
Amer Dupovac!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vratio se Said, Saric se vratio, evo ga i Bekic se vraca, ko kaze da nam je mal roster? Bog nas pogledao, sve mirise na titulu

1946~
Ne treba se sada ni dizati ponovno u galaksiju. Ovaj Travnik veze nema, još smo u 1 poluvremenu trebali voditi oko 4 - 0, fino smo se nafulali.
SRETAN BROJ - 1725
Nisam u prilici da pratim. Može sažetak prvog poluvremena da neko napiše. Kakva je igra u odnosu na meč protiv Olimpika? Može li se igrati na onom teškom terenu?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prvim poluvremenom sam i više nego zadovoljan. Po ovakvom terenu - odlično.
Adilović nije imao mnogo posla s tim da je imaju jednu dobru odbranu. Stoperi sigurni, Kadušić odličan, Bekić malo kaska. Rustem solidan, Sarić preodličan. Dulja najbolji igrač lige bez ikakve dileme, kako samo sa lakoćom lomi kičme i bježi igračima, Crnkić dobar, Liivak se ne snalazi najbolje u ovom 'blatu', Ameru čestitke na dva gola, dobar je.
Nikom se nema šta prigovoriti, idemo dalje, sačuvati svoju mrežu i pokušati dati još jedan i riješiti sve dileme oko prolaska.
Vjerujem da će Čala u drugom dati priliku Leliću a kako utakmice bude odmicala zašto ne i Heriću.
Bravo momci, bravo Čala.
Adilović nije imao mnogo posla s tim da je imaju jednu dobru odbranu. Stoperi sigurni, Kadušić odličan, Bekić malo kaska. Rustem solidan, Sarić preodličan. Dulja najbolji igrač lige bez ikakve dileme, kako samo sa lakoćom lomi kičme i bježi igračima, Crnkić dobar, Liivak se ne snalazi najbolje u ovom 'blatu', Ameru čestitke na dva gola, dobar je.
Nikom se nema šta prigovoriti, idemo dalje, sačuvati svoju mrežu i pokušati dati još jedan i riješiti sve dileme oko prolaska.
Vjerujem da će Čala u drugom dati priliku Leliću a kako utakmice bude odmicala zašto ne i Heriću.
Bravo momci, bravo Čala.
Svaka čast na prvom poluvremenu, sve perfektno. Igra se smireno, polako, koliko treba bez puno pametovanja. Volio bi sada da Čala ubaci Herića umjesto izvandrednog Sarića zvanog Naingolann radi odmora i umjesto Crnke da uđe Lelić. Također, izveo bi Mihu da bude odmoran pred Lišticu i na njegovo mjesto premjestio Rustema, a uveo Anđušića u sredinu.
Uglavnom, ekstra prvo poluvrijeme, laganica, ovako rade i velikani fudbala. Nek se zabije još koji radi reda.
Uglavnom, ekstra prvo poluvrijeme, laganica, ovako rade i velikani fudbala. Nek se zabije još koji radi reda.
- hzzavidovici
- Kontakt:
Može ovo još bolje, za pristup
riješiti ovo odmah sada pa akademce poslati u Travnik. Sarić je doktor, drago mi je zbog Amera i da vrati samopouzdanje i njuh za gol. Braćo bit će veselo do maja a pogotovo u maju mjesecu. Po prethodna 2 kola u ligi niko ne igra kako treba, lijepo za oko ali mi smo najveća klapa. Hoćemo titulu, titulu na Koševu.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zakasnio na stream..dosao malo prije poluvremena. Odlicno za sada
Vidim da Mehmed nije previse mijenjao, mozda sad na poluvremenu jos koju izmjenu uradi.
Amer opravdao povjerenje
Amer opravdao povjerenje
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma perfektno, u pravom smislu te riječi. Svi igraču žargonski rečeno ginu, ma fajterski pravo kao što smo i navikli gledati od dolaska Čale. Ide se polako, bez žurbe, ako se ukaže neka prilika, iskoriste. Mada, da je bilo malo više koncentracije u završnici, moglo je biti još dva gola najmanje, ali nema veze. Ma laganica, pravo uživanje. Opet bih istakao sjajnog Sarića, pa Dulju i Mihu, svi super igraju.Septerra je napisao/la:Nisam u prilici da pratim. Može sažetak prvog poluvremena da neko napiše. Kakva je igra u odnosu na meč protiv Olimpika? Može li se igrati na onom teškom terenu?
Mozete vi pricati sta hocete ali Duljevic je najbolji tehnicar lige, a i najbolj igrac Sarajeva. Mi smo bez njega prosjecna ekipa BHTPL.
Amer Dupovac!
Samo glup čovjek i debil može reči da Hare ne valja. Jak, dobar na lopti, brz, ma ekstra bgm. A to što neki seru, njihov problem. Najbolji igrač lige!Rahma je napisao/la:Mozete vi pricati sta hocete ali Duljevic je najbolji tehnicar lige, a i najbolj igrac Sarajeva. Mi smo bez njega prosjecna ekipa BHTPL.
-
Hordas19xx
- Kontakt:
sta ima raja, novi sam, pratim duze vrjeme forum, sto se tice tekme, ovaj estonac ima dobar centarsut, al se vidi da nije naviko igrati na ovakvom terenu. Dulja je daleko najbolji tehnicar/igrac lige.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Bas hocu da kazem da se vidi dobar centrasut kod Livaka. Volio bih da padne jos koji gol u nasu korist.Hordas19xx je napisao/la:sta ima raja, novi sam, pratim duze vrjeme forum, sto se tice tekme, ovaj estonac ima dobar centarsut, al se vidi da nije naviko igrati na ovakvom terenu. Dulja je daleko najbolji tehnicar/igrac lige.
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 28 gostiju.