FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 06 avg 2010, 17:14

Dobar je taj iz Tuluza nema govora, samo ja ne vjerujem da ce dovoditi tako nekog mladjeg zadnjeg veznog jer tu je Sergio takodje vrlo mlad i on je kako stvari sto nasa buducnost na toj poziciji, za to je i Yaya uostalom otisao. Logicnije je da ga Keita pokriva ili neki igrac pred penzijom kao Senna. Pep ocigledno bezgranicno vjeruje Sergiu i nema sanse mislim da dovodimo skupog igraca koji moze igrati samo zadnjeg veznog. Mislim da bi i nas Mire Pjanic bio dobro rjesenje ako bi se mogao dobiti za 20 miliona, gledao sam ga sad na Emirates kupu i napredovao je jos izgleda, velika je buducnost pred njim, a i stilom igre bi se mogao uklopiti men se cini, a sto je najvaznije, zna i kako je to Realu ga uvaliti heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 avg 2010, 17:22

Dobro bi i Keita mogao pokriti poziciju zadnjeg veznog.Pa i nema potrebe kupovati skupog nekog igraca,a to se i nece raditi,sto je i dokazano.Mislim da bi i Senna bio dobar,barem na jednu godinu,a ako traze neko dugorocno rjesenje,nista onda od njega.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 06 avg 2010, 23:47

nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi i Keita mogao pokriti poziciju zadnjeg veznog.Pa i nema potrebe kupovati skupog nekog igraca,a to se i nece raditi,sto je i dokazano.Mislim da bi i Senna bio dobar,barem na jednu godinu,a ako traze neko dugorocno rjesenje,nista onda od njega.
senna bi bio odličan potez jer je on za razliku od sergia nesto ofanzivniji i kreativniji a i zna opaliti ;)
.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 avg 2010, 02:39

ja bih najvise volio martineza iz bilbaoa, i sennu. nijedan ni drugi ne bi trebali biti preskupi, pogotovo ne senna (3-4 miliona) koji bi bio dobra zamjena za tourea.

Totti
Kontakt:

Post Postao/la Totti » 07 avg 2010, 02:54

Ma nikog ne dovodit, ima Barca u drugom timu izvrsnih igraca.
Grande Totti

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 avg 2010, 03:28

Kakav Senna, svaka njemu cast na dosadasnjim igrama ali covjeku su 34 godine, puno je to za fudbalera, neka ga u Villarealu i neka se tu i oprosti.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 avg 2010, 03:56

na fm10 moussa sissoko je wonderkid :D
ser del barça es el millor que hi ha !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 07 avg 2010, 13:12

Normala je napisao/la:Kakav Senna, svaka njemu cast na dosadasnjim igrama ali covjeku su 34 godine, puno je to za fudbalera, neka ga u Villarealu i neka se tu i oprosti.
nemoze on odigrati sve utakmice ali sigurno bi bio dobar u onakvim utakmicama kao protiv intera kada se protivnik potpuno zatvori a u takvim situacijama od sergia i nema neke koristi dok senna ima odlican udarac a zna i proigrati suigrace
.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 avg 2010, 13:19

Ja bi volio da dodje Senna,ali on je rjesenje mozda za jednu godinu,vise ne moze.Ne bi naravno igrao u prvoj postavi,vec bi bio zamjena Busquetsu.Sad je realno ocekivati da se dovede jedan veznjak,jer tesko da na ovom moze ostati.Da me ne bi pogresno shvatili,sve su to klase,ali treba jos barem jedan veznjak zbog rostera,ali kvalitetan naravno.

Spominju se Ozil i Javi Martinez prije svih.Ozila bi bilo lijepo dovesti,mlad,dobar,a relativno jeftin bi bio.Martinez bi bio isto dobro rjesenje,ali bi vjerovatno Athletic trazio dosta love za njega.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 avg 2010, 13:56

Ma manite se Ozila - nije on za nas. Nije on tip igrac za Barsu. Previse bi se vrtilo oko njega a gdje je Messi. Uostalom i Ronaldinjo je morao ici iz istih razloga.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2010, 16:25

Scof1eld je napisao/la:na fm10 moussa sissoko je wonderkid :D
Istina ja ga 40 milki platio,ali zato rastura :lol: :D 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 avg 2010, 18:54

sTA mislite koga bi bilo bolje ubaciti A tim barce,jonathana do santosa ili alcantaru,ili jel mogu obojica ,kolko ono moze da ima maximalno igraca barcelona u prvom timu,se zna nesto o CRISTIANU CEBALLOSU?
MVP - Messi-Villa-Pedro

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 avg 2010, 19:00

catalonia je napisao/la:
Normala je napisao/la:Kakav Senna, svaka njemu cast na dosadasnjim igrama ali covjeku su 34 godine, puno je to za fudbalera, neka ga u Villarealu i neka se tu i oprosti.
nemoze on odigrati sve utakmice ali sigurno bi bio dobar u onakvim utakmicama kao protiv intera kada se protivnik potpuno zatvori a u takvim situacijama od sergia i nema neke koristi dok senna ima odlican udarac a zna i proigrati suigrace
Nema sumnje da bi on dobro odigrao, ali zar mislis da bi Senna sa 34 godine otisao iz kluba u kojem je proveo 8 godina da bi odigrao te neke utakmice kao sto su bile protiv Intera ? Pa nije lud, a ne vjerujem ni da Barca u tome vidi neki interes da dovodi igraca sa 34 godine na zalasku karijere, Barca ipak gleda dugorocno i mislim da je zbog svega toga glupo pricati o Senni kao mogucem pojacanju Barce.
Nema od toga nista.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 08 avg 2010, 00:27

Imal kakvih novosti u klubu??
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 avg 2010, 00:39

Trazi se veznjak jedan,spominju se neki igraci.Sutra se igra prijateljska.Super kup ce se odigrati bez skoro cijelog prvog sastava... Nista posebno :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 08 avg 2010, 15:06

jadni Messi :D dok drugi zabijaju njemu lopta nece u gol.. stativa, precka, precka, stativa :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 avg 2010, 15:12

Bas ga nece :D

Inace,odlicno igraju ovi momci,pogotovo JDS i Sergi Roberto.U odbrani je bilo na pocetku nekih propusta.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 08 avg 2010, 15:21

sva sreca sto je glavom pogodio stativu da ne slusamo one price najbolji skakac :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 avg 2010, 15:26

Nema veze sto nije pogodio,opet je pokazao :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 avg 2010, 16:17

Zavrsena je i ova utakmica.Pobjeda od 3-0,dosta dobro su igrali ovi momci.

[youtube][/youtube]

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.