MortemHz je napisao/la:9 pobjeda zaredom, 8 bez primljenog gola!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- franklampard8
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
- Orangina85
- Kontakt:
Saric je najbolji primjer koliko je Sarajevo teska sredina i da adaptacija nije nimalo jednostavna. Danas je, po ovakvom terenu, plesao sa loptom i ovo je Saric kojeg smo doveli iz Slobode.
Livak slabo...ono sto mi se jedino svidja kod njega jeste sto je orijentisan ka naprijed, nesto kao Crnkic. Da se i njemu da taj neki period adaptacije pa mozda nadodje ali nesto ne ocekujem previse od njega. Steta sto danas nije Lelic dobio bar 10-ak minuta.
Livak slabo...ono sto mi se jedino svidja kod njega jeste sto je orijentisan ka naprijed, nesto kao Crnkic. Da se i njemu da taj neki period adaptacije pa mozda nadodje ali nesto ne ocekujem previse od njega. Steta sto danas nije Lelic dobio bar 10-ak minuta.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne razumije ni Livak jedino da nam se Nemanja šta ne nasekira. Nešto je svakako kaharli.Sarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
Kako se promjeni mnogo toga za 5 dana 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Livak samo ceka da padne, ali necu mu zamjeriti. Necu nijednom igracu danas zbog terrna. Premasili su moja ocekivanja sto se tice igre. Marko, Saric strasno su odigralijurisicduska je napisao/la:Ne razumije ni Livak jedino da nam se Nemanja šta ne nasekira. Nešto je svakako kaharli.Sarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
Nije bio lo Lija kako je usao gurnuo je dvije dobre kontre...
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Jbg druze previse njih zaluta na stadion a ni oni ne znaju zasto, lazni navijaci. Mozda zivotne frustracije cine svoje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
Jesmo i neka smoPitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
Umjesto ordena, može l' se dobiti Ahmetovićev dres
SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
kume ja sam to dozivio prvu Djeninu tekmu protiv zvijezde na poluvremenu kod 0 0 na istoku jebu mu sestru majku zive.mrtve.poslije mu aplaudiraju.sjedim.na istoku dugo.konstantno sam u raspravama da pojedincima zbog togaSarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Pišam k'o ledomat.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pijem caj za bubrege.PitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pišam k'o ledomat.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pijem caj za bubrege.PitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pišam k'o ledomat.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pijem caj za bubrege.PitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po mom vidjenju danas Saric,Mihojevic,Kadusic najbolji.
Amer dva gola super,al nije mimo toga ucestvovao u igri aman zaman ali ok dobro je ziv je,tu je ,super sto se ovp desila,treca utakmica kako neki novi igrac.iskace i rjesava a to sam vec ranije pisao kako je i zbog.cega to.Akcija kod drugog gola savrsena.
Adi strasnoo odbranio ono,dvije odbrane u jednom napadu,vrhunski,dosta je ziv golman,po mom ukusu je,nije linijski totalna je suprotnost Pavlovica i dobro je sto imamo dva "razlicita" golmana.
Odnos prema igri je bio strasan,mislio sam da ce malo igrati pod rucnom tamo vamo,medjutim strasno brz ritam od.pocetka, bez trunke podcjenjivanja,izaslo se visoko,napalo,prezadovoljan sam voljom igraca.
Dulja
Kapitenski,momaci,igra maximalno i to je u ovom trenutku najbitnije,ide do kraja,na svaku,klizi,ganja,nema sta odlicno.Ne igra preko kurca sto seratori ocekuju
Imamo problem opet realizacije,danas se 2-3 puta islo 4 na 2,4 na 3,ali svaki put se zakomplikovalo nesta,tu mora.mnogo bolje.
Livak ok za prvi nastup,no nevjerujem da ce u neko dogledno vrijeme uspjeti se izboriti za prvih 11.Fali mu brzine za tu poziciju krila,na lopti je dobar,zna je valjati,ali je malo tromi u odnosu na ostala nam krila.Ali nije los za prvi ozbiljniji nastup.
Bit ce zeznuto u subotu,ovaj rezultat Sirokog od danas ce sigurno da ih podigne psiholoski i nije dobro sto su ovako "glat" dobili danas a opet su uz to odmorili neke igrace.
Amer dva gola super,al nije mimo toga ucestvovao u igri aman zaman ali ok dobro je ziv je,tu je ,super sto se ovp desila,treca utakmica kako neki novi igrac.iskace i rjesava a to sam vec ranije pisao kako je i zbog.cega to.Akcija kod drugog gola savrsena.
Adi strasnoo odbranio ono,dvije odbrane u jednom napadu,vrhunski,dosta je ziv golman,po mom ukusu je,nije linijski totalna je suprotnost Pavlovica i dobro je sto imamo dva "razlicita" golmana.
Odnos prema igri je bio strasan,mislio sam da ce malo igrati pod rucnom tamo vamo,medjutim strasno brz ritam od.pocetka, bez trunke podcjenjivanja,izaslo se visoko,napalo,prezadovoljan sam voljom igraca.
Dulja
Imamo problem opet realizacije,danas se 2-3 puta islo 4 na 2,4 na 3,ali svaki put se zakomplikovalo nesta,tu mora.mnogo bolje.
Livak ok za prvi nastup,no nevjerujem da ce u neko dogledno vrijeme uspjeti se izboriti za prvih 11.Fali mu brzine za tu poziciju krila,na lopti je dobar,zna je valjati,ali je malo tromi u odnosu na ostala nam krila.Ali nije los za prvi ozbiljniji nastup.
Bit ce zeznuto u subotu,ovaj rezultat Sirokog od danas ce sigurno da ih podigne psiholoski i nije dobro sto su ovako "glat" dobili danas a opet su uz to odmorili neke igrace.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Duljevic asistencija, pred asistencija.
Onaj se glavonja Rustemovic dere na Kadusica ja popizdio.
Onaj se glavonja Rustemovic dere na Kadusica ja popizdio.
- Osttribine
- Kontakt:
Sta reci za ovaj strucni stab, bravo i svim igracima za pristup utakmici po onako teskom terenu, Saric i Dulja fantasticni, nadam se obaranju rekorda protiv listice u broju uzastopnih pobjeda, moramo dolaziti u vecem broju i podrzati Calu i momke, shvatam da je danas nezgodan termin bio, i sam sam ranije sa posla izasao da bih stigao na tekmu, ali vrijedilo se mrznuti na Kosevu danas.
J.ebem te listicoooooo
J.ebem te listicoooooo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko ne dodje u subotu, a u mogucnosti je, neka se ne naziva navijacem Sarajeva vise.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- kupus army
- Kontakt:
Bas vala brate,kad mogu ja zgaziti 400 kilometara u dva smjera,moze vala svako.Mene su danas fascinirali Saric i Kadusic,a prije svega bih istakao povratak Kovacevica,ako Bog da izaci ce ovo sve na dobro.FrancescoTotti je napisao/la:Ko ne dodje u subotu, a u mogucnosti je, neka se ne naziva navijacem Sarajeva vise.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Bravo Divovi,idemo dalje.Cestitke svim igracima i ss,VOLIM TE SARAJEVO!!!
Pojedincima se danas na istoku serem usta za one psovke nasim igracim fuj
Pojedincima se danas na istoku serem usta za one psovke nasim igracim fuj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 20 gostiju.