NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bravo bravo bravo svaki igrač! Imali smo one ajmo reći Zicere Dine ali šteta! Sveti ćaća ovog nogometa svaka čast! Stadion treba nazvat po tebi i dignut spomenik nasred centra! Neki će reći namješteno, aha kako da ne, a ja se samo nadam da nas umor u srijedu neće koštati još jednog preokreta draganovih plemića koji bi me poslao u grob direktno...
Napadnuti naši momci (19-20 god) poslije utakmice! Ovo treba vratit u srijedu!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Rijeci ti se pozlatile,mada s ovakvom igrom itekako zasluzujemo Lzp,samo hrabro momci i dalje,u Sarajevo bar po bodVirtu4l je napisao/la:E neće li biti kakve sreće da ovo bude preokret kod vas pa da beskućnicima ogadite fudbal u subotu i da se nekako utrpate u ligu za prvaka. Za vas sam bar siguran da nikome ne bi dali bodove.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Sigurno nam nece skinuti gace ko vi LeotaruVirtu4l je napisao/la:E neće li biti kakve sreće da ovo bude preokret kod vas pa da beskućnicima ogadite fudbal u subotu i da se nekako utrpate u ligu za prvaka. Za vas sam bar siguran da nikome ne bi dali bodove.
P.S sirokobrijezani nadam se da ste se istrosili kako fizicki tako psihicki da vas lakse dobijemo u subotu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Cestitam na dobroj igri i zasluzenoj pobjedi!
Cestitke!
Sretno na Kosevu
Sretno na Kosevu
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ne treba se spustati na njihovu razinu, klosari bez zivotasb1996 je napisao/la:Napadnuti naši momci (19-20 god) poslije utakmice! Ovo treba vratit u srijedu!
..
Odlicna utakmica nasih, napokon nesto dobro. U subotu bez straha odigrati na Kosevu, mogu se bodovi izvuci
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
GradKamena1
- Kontakt:
Cestike ubili ste nas !
-
brigsiroki
- Kontakt:
napokon ta borbenost na terenu,to je ono što nam je nedostajalo,bilobrk mi se čini dosta sigurniji golman od solde,šteta za šansu marine u 12.minuti,
ali zato Tata Wagi
,zrinjski je imao šansi,peko vratnica,a kad je tomić u 82 imao onu priliku mislio sam ako ga dadne bit će opet preokret
i drago mi je što se nismo povukli pred kraj utakmice već smo i dalje visoko stajali... nije još ništa gotovo bit će i u uzvratu jako teško,ali zrinjski je po meni u krizi odkad je došao barbarić nisu ništa pokazali...
ali zato Tata Wagi
i drago mi je što se nismo povukli pred kraj utakmice već smo i dalje visoko stajali... nije još ništa gotovo bit će i u uzvratu jako teško,ali zrinjski je po meni u krizi odkad je došao barbarić nisu ništa pokazali...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Kad i gdje ? Na stadionu sve super !sb1996 je napisao/la:Napadnuti naši momci (19-20 god) poslije utakmice! Ovo treba vratit u srijedu!
Strasna predstava nasih momaka
A sta je to bilo sa nasim navijacima?
A sta je to bilo sa nasim navijacima?
Igraj Široki ti si najbolji!
Nista strasno, nitko nije nastradao, balavci neki radili probleme...
..
Sa ovom postavom igrati i u subotu, Krle bi promasio i kod prvog i kod drugog gola haha
Sent from my SM-A510F
..
Sa ovom postavom igrati i u subotu, Krle bi promasio i kod prvog i kod drugog gola haha
Sent from my SM-A510F
HRHB
HRHB
Bio,gledao u živo. Nisam valjda jedini koji misli da nam je igra bila loša, sa malo igraca išli naprijed,pola puta Wagner ili cabraja sami na polovici Zrinjskog a nikog drugog od naših pa pokušavaju zadržati loptu,pretrčati. Ja iskreno nisam toliko oduševljen igrom. Rezultatom jesam ali od igre nikakvu uigrani akciju nisam vidio. Zrinjski me neugodno iznenadio. Nekako su mi statični bili ,neizanteresirani prema naprijed, katkad smiješni pozadi, a što nije karakteristično za njih. Sve u svemu: dobar rezultat.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Pa dobro, nije bilo bas bajno ali kakva je dosad bila igra, posebno u gostima, ovo danas je kamilica hah. Grande Wagi boze jedini, sta covjek radi u 39. godini...
Zrinjski me neugodno iznenadio, valjda ce se trgnuti na vrijeme, ne daj titulu sarajlijama
Sent from my SM-A510F
Zrinjski me neugodno iznenadio, valjda ce se trgnuti na vrijeme, ne daj titulu sarajlijama
Sent from my SM-A510F
HRHB
HRHB
Meni je jedina pozitivna stvar kod Sabljica ta što shvaća probleme i rješava ih,odnosno oproba.Kod njega se po meni neće naigrati niti Pandža niti Brekalo osim ako Barišić nije teže ozlijeđen,onda nema tko. Kod fizički jakih ekipa,koje su željne pobjede Wagner je igrač manje iako ga vi ovdje sada svi hvalite. Nama treba terminator na njegovoj poziciji,velikih fizičkih predispozicija. Tempo večeras nije neki bajan bio i to je utakmica za Wagnera. Jedva čekam Baraban nazad i sa ovakvim Zlomom će to biti dobro. Samo fizički jaki igrači, agresivni i biti ćemo dobri. Baraban mi u najvećem broju slučajeva ima "olicev sindrom", nojevsko zabijanje glave i trčanje,odnosno probijanje kroz protivničke igrače bez ikakve kontrole. Ali je borben. Nama su nasušni potrebna dva odlična stopera,kreativac na Wagnerov ih poziciji i napadač. I to svi koji rade za momčad a ne a la kresinger kojem je radijus kretanja ka u mog dida
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Odmah arhivirat ovu utakmicu i okrenut se Sarajvu. Nemamo puno vremena za pripremu, oni su odmorniji i svježiji. S porazom gore gubimo sve šanse za Ligu za prvaka, mislim 90%. Ne vjerujem u pobjedu Čelika kod Krupe
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Evolve
- Kontakt:
Bravo momci, neizmjerno sam sretan danas! Mislim da smo zasluzili prolaz. Pisao sam prije par dana da idemo po taj gol u gostima, al dva su jos sladja
, pogotovo sto nismo primili, to me posebno raduje. Vidio sam borbenost na terenu, iako u par navrata olako se gubi lopta i zoni suta, nemogu da nebudem zadovoljan nakon svih razocaranja dosada...
Bravo momci!
Sad u SA po 3!
Bravo momci!
Sad u SA po 3!
NK Široki Brijeg
Koliko je ekipa sigurnija kad je Luka na golu, pogotovo kod prekida i nabacivanja, još kad se Barbi vrati dobit ćemo još na brzini i pritisku na zadnju liniju protivnika. E da je sad ovo ponovit na Koševu !?!?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Luka mi je puno sigurniji u ovim prekidima. Ja bi ga ostavio na golu protiv pitara.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.