Ebem te Listico
Nadam se da ce teren biti bolji nego danas
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima problema sa aduktorom.Evolution87 je napisao/la:Saric u ovih par utakmica je onaj igrac iz Slobode od prosle sezone. Nadam se da ce nastaviti ovako i biti jos bolji jer nam je ocajnicki potreban veznjak ovakvih kvaliteta.
I sta je sa Radovcem? Ocekivao sam da ce danas makar sa klupe uci (ako je uopste bio na njoj), a on ni minute. Jednostavno ne mogu da vjeruje da je ovako brzo prop'o.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Padavine prestaju sutra, teren bi u subotu trebao biti mnogo bolji.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hajde svani Suboto![]()
Ebem te Listico
Nadam se da ce teren biti bolji nego danas
Dva domaćina su danas oštećena. Jedina razlika kod nas je haman neznanje i debilizam/zavist službenih lica, kod drugih je haman malo "podmazivanje".Lakoste je napisao/la:Bas me zanima hoce li neko od portala metnuti ovu sliku kao situaciju gdje je sviran ofsajd.![]()
Dva penala nam nisu svirana, lafo pusta prednost kod penala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa treba pitati Aleksandra velikog tu je on prati sve, da li misle napisati koju riječ o tome ?Lakoste je napisao/la:Bas me zanima hoce li neko od portala metnuti ovu sliku kao situaciju gdje je sviran ofsajd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ništa to, ne pika se ali zato bi svi portali GORILI da su sudije kojim slučajem svirali BILO ŠTA u našu korist!Lik je napisao/la:Pa treba pitati Aleksandra velikog tu je on prati sve, da li misle napisati koju riječ o tome ?Lakoste je napisao/la:Bas me zanima hoce li neko od portala metnuti ovu sliku kao situaciju gdje je sviran ofsajd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma ja, nije interesantno kad smo mi upravuBordoArmy88 je napisao/la:Ništa to, ne pika se ali zato bi svi portali GORILI da su sudije kojim slučajem svirali BILO ŠTA u našu korist!Lik je napisao/la:Pa treba pitati Aleksandra velikog tu je on prati sve, da li misle napisati koju riječ o tome ?Lakoste je napisao/la:Bas me zanima hoce li neko od portala metnuti ovu sliku kao situaciju gdje je sviran ofsajd.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja isto mislim.zagor1987 je napisao/la:Sto se tice Sirokog namjesteno providno,proce u kupu a ako odu u Ligu za prvaka,dobice madjari 6 bodova to su maheri za namjestanje
Nema jos info.Hordas19xx je napisao/la:jeli MUP odobrio dolazak stripera u subotu?
U subotu Široki i teretski i praktično ide u ligu za opstanak.zagorski je napisao/la:I ja isto mislim.zagor1987 je napisao/la:Sto se tice Sirokog namjesteno providno,proce u kupu a ako odu u Ligu za prvaka,dobice madjari 6 bodova to su maheri za namjestanje
Nikoga nećemo ni podceniti a ni precenitiMortemHz je napisao/la:
sudice ahmetovic, crnkic i hebibovicbelosevic28 je napisao/la:Ko li ce nam suditi against listica? Ja bi volio Mujica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.