BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la gruezi » 03 avg 2010, 14:28

tulic ce se bas potrudit da pozove najbolje...po nalogu dodika

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 avg 2010, 16:44

Ma da, Dodik za sve kriv...
100% sportski i krajnje opušten potpis

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 05 avg 2010, 19:23

Kurbegovic dao go za Elfsborg .
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 avg 2010, 21:40

Tooo Kurbezee :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 avg 2010, 09:43

Najgori je Tulić jer sam ubijeđen da čovjek zna za sve te igrače za razliku od Papeta ali mi nije jasno(doduše da se naslutit) zašto ne pozove nekog od njih pa barem protiv ovih slabijih repki ako se već plaši da su slabiji igrači od ovih trenutno iako je to nemoguće jer ako je dovoljno dobar za npr Švedsku, Austriju ili Njemačku i tamo igra zašto ne bi bio dobar i za nas(a te repke uglavno su standardne u takmičenjima na koja se mi ne možemo ni plasirati).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 avg 2010, 12:37

brazzo je napisao/la:Najgori je Tulić jer sam ubijeđen da čovjek zna za sve te igrače za razliku od Papeta ali mi nije jasno(doduše da se naslutit) zašto ne pozove nekog od njih pa barem protiv ovih slabijih repki ako se već plaši da su slabiji igrači od ovih trenutno iako je to nemoguće jer ako je dovoljno dobar za npr Švedsku, Austriju ili Njemačku i tamo igra zašto ne bi bio dobar i za nas(a te repke uglavno su standardne u takmičenjima na koja se mi ne možemo ni plasirati).
slazem se,selektor mlade reprezentacije Tulic je najgore moguce rjesenje za tu poziciju..on treba prigrabiti sve mlade talente koji igraju po Evropi i pripremiti ih za A selekciju,ali on to ne radi,ne znam po cijem nalogu,ali nije tesko naslutiti da iza toga stoji srpski lobi sa jasnim ciljem da se unisti sve sto se da unistiti kako bi mladi igraci umjesto BIH igrali za druge reprezentzacije!!! Nazalost sada je sve na Susicu ,on mora zvati i Seferovica i Bukvu i Kurtovica i Hajrovica...kako ih u buducnosti ne bi izgubili,jer ce oni ukoliko neobratimo paznju na njih izabrati druge reprezentacije! daj Boze da su svi ti mladi igraci kao Pjanic koji su u stanju odbiti evropske velesile kako bi igrali za svoju domovinu,za BIH!

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 06 avg 2010, 14:19

Treba ga smijeniti i pozvati nekog pravog trenera da trenira mladu repku BiH, a uposliti i nekog skauta da nadgleda te mlade igrače.
Ali to su sve puste želje.

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 06 avg 2010, 15:00

Koja je to konkretno Tuliceva greska, moze li mi neko reci?

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 06 avg 2010, 19:40

potencijal je napisao/la:Koja je to konkretno Tuliceva greska, moze li mi neko reci?
znas koja :D ta sto mi imamo hrpu mladih igraca koji igraju po jakim europskim klubovima i koji samo cekaju poziv bh repke, ali tulic vise voli kad mu neciji tata uvali nesto kesa ispod stola pa da pozove njegovog sina koji ne moze zaigrati za pofalicki, ali igra za repku. kad bi pozvao sve te mlade igrace poput seferovica, hajrovica, corica i ima njih jos koliko hoces, mi bi derali u svakim kvalifikacijama...ali ovako. eto, valjda si skonto koja je njegova greska ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 avg 2010, 20:09

potencijal je napisao/la:Koja je to konkretno Tuliceva greska, moze li mi neko reci?
ovo moze u one najsmjesnije postove...

@cema ti je vec rekao jedno sto nevalja kod tulica, a drugo, svaki covjek koji ima imalo obraza dao bi ostavku nakon poraza od luksemburga.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 06 avg 2010, 20:20

dino-92 je napisao/la:
ovo moze u one najsmjesnije postove...

@cema ti je vec rekao jedno sto nevalja kod tulica, a drugo, svaki covjek koji ima imalo obraza dao bi ostavku nakon poraza od luksemburga.
moj dino, da sam ja nabrajao sve sta ne valja kod tulica, docekao bih sabah pisajuci :D i nemoj tako, ipak je lux... :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 06 avg 2010, 21:03

CeMa je napisao/la:
znas koja :D ta sto mi imamo hrpu mladih igraca koji igraju po jakim europskim klubovima i koji samo cekaju poziv bh repke, ali tulic vise voli kad mu neciji tata uvali nesto kesa ispod stola pa da pozove njegovog sina koji ne moze zaigrati za pofalicki, ali igra za repku. kad bi pozvao sve te mlade igrace poput seferovica, hajrovica, corica i ima njih jos koliko hoces, mi bi derali u svakim kvalifikacijama...ali ovako. eto, valjda si skonto koja je njegova greska ;)

Upravo si dao odgovor na pitanje -gdje nije greska.Ti momci koji igraju vani, a koje su fudbalski "odhranili " inostrani klubovi mozda i ne zele da igraju.
A prava greska lezi u tome sto se mladim igracima u BiH radi nedovoljno i nestrucno.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 06 avg 2010, 21:14

potencijal je napisao/la:
CeMa je napisao/la:

Upravo si dao odgovor na pitanje -gdje nije greska.Ti momci koji igraju vani, a koje su fudbalski "odhranili " inostrani klubovi mozda i ne zele da igraju.
A prava greska lezi u tome sto se mladim igracima u BiH radi nedovoljno i nestrucno.
http://www.24sata.info/sport/fudbal/250 ... i-BiH.html
http://biscani.europronet.ba/vijest.php?ID=15580
http://bhreprezentacija.com/index.php?o ... Itemid=117
http://www.sportinh.ba/tekst.aspx?id=28020
u ovom zadnjem linku, izbrisi to "h" da bi mogao vidjeti

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 avg 2010, 11:08

avaz

Haris Seferović, bosanskohercegovački napadač u redovima italijanske Fiorentine sve češće dobiva šansu kod trenera Siniše Mihajlovića. U dosadašnjem dijelu pripremama Seferović je činio vrh napada zajedno sa Stevanom Jovetićem i Albertom Đilardinjom (Gilardinho), a naš napadač se odužio golovima.

- Igrali smo protiv niželigaša iz Italije. Na dosadašnje četiri utakmice postigao sam tri gola i mogu biti presretan svojim izadnjima. Trener uigrava Adema Ljaljića i mene po stranama. Borim se za svoje mjesto i nadam se da ću dobivati priliku i kada počne sezona.
Inače, imam veoma dobar odnos sa trenerom Mihajlovićem. Kako smo sa istog govornog područja tako da Jovetić, Ljaljić i ja najviše vremena provodimo sa njim i od velike nam je pomoći kazao nam je Seferović.

Fiorentina u narednoj sezoni Serie A ima velike ambicije. Žele popraviti poziciju iz prethodne sezone (11. mjesto), a pri tome ponoviti uspjeh iz Lige prvaka.

- Za sada na ovim pripremama sve funkcioniše fantastično. Dobro smo uigrani i do početka prvenstva i prve utakmice protiv Napolija 28. avgusta bit ćemo još bolji. Cilj je plasman u Ligu prvaka. Imamo dobru ekipu i mislim da ćemo naredne godine izboriti mjesto među prva četiri tima - ističe Seferović.

Pored priprema Seferović redovno prati pisanja tamošnjih medija o našim igračima Džeki i Salihamidžiću.

- Čitam redovno. Vidim da Juventus Bracu vraća u HSV, a sve je spremno za dolazak Džeke. Svaki dan nešto u novinama izađe o našem napadaču. Možda ne bi bilo loše da u narednoj sezoni Džeko obuče dres Juvea kaže Seferović. Razgovor sa Seferovićem nije mogao proći da se ne dotaknemo reprezentacije BiH i eventualnog poziva Safeta Sušića.

- Još uvijek me niko nije zvao iz bh. saveza. Trenutno mnogo ni ne razmišljam o tome. Mnogo veća preokupacija mi je da izborim mjesto u Fiorentini, pa kada budem standardan i dobar u klubu moći ću razmišljati o državnom dresu - kazao je Seferović.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 07 avg 2010, 11:12

Uz ostalu sto su naveli kao greske treba dodati da je taj covjek hodajuca depresija :mrgreen: , ne znam kako on moze koga motivisat. Masio je on profesiju u potpunosti.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2010, 11:19

Sa njim na kormilu ova reprezentacija je izgubila utakmice od Malte i Luksemburga,sad ne znam tacnu statistiku,ali mislim da ni jedna reprezentacija na svijetu u bilo kojem uzrastu nije izgubila i od Malte i od Luksemburga :evil: :evil: :evil: :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 avg 2010, 11:27

slika

Moj je zivot Svicarska !
[youtube][/youtube]

Igrace on za nas :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 11:49

Dylan Dog je napisao/la:
Sa njim na kormilu ova reprezentacija je izgubila utakmice od Malte i Luksemburga,sad ne znam tacnu statistiku,ali mislim da ni jedna reprezentacija na svijetu u bilo kojem uzrastu nije izgubila i od Malte i od Luksemburga :evil: :evil: :evil: :evil:
Izgubilo se od Luksemburga, pa šta? Dobili smo crveni karton, lopta nije htjela u gol, a primili smo strašnu golčinu... taj isti Luksemburg je remizirao sa Velsom.

Remi sa Italijom, pobjeda nad Velsom, ponižavanje Turske na Tušnju...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 07 avg 2010, 12:24

Ma džaba da su i Brazil dobili, blamaža je blamaža.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2010, 12:38

Virtu4l
Izgubilo se od Luksemburga, pa šta? Dobili smo crveni karton, lopta nije htjela u gol, a primili smo strašnu golčinu.
Ajd et splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da smo na nasem terenu izgubili od Luksemburga,i eto desilo se,ali prije toga sa tim istim selektorom smo izgubili u Malti 2:1,ajd mi sad ispricaj i kako je tamo bilo,sigurno smo pogodili 2 stative,iznenadni vjetar je zapuhao pa skrenuo loptu u nasu mrezu kod jednoga gola,ta dva poraza pojedinacno se nekako(mada tesko) i mogu progutati ali oba ne i ako ti meni zelis da kazes da covjek koji nas je vodio u porazima protiv Malte i Luksemburga nije do sada zasluzio otkaz nemam ja sta sa tobom raspravljati.I kad u buducnosti izgubimo protiv San Marina ti nam lijepo napisi kako smo cijelo vrijeme dominirali,njihov golman sve branio i iz jednog jedinog suta su nas pobjedili.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”