Igrao je krilo kad je Efe ušao, a to nije njegova pozicija, ali sve u svemu odličan, zna primiti loptu za razliku od Efeta i Todorovića, možda nema snagu i jačinu ali ima volju i dozu agresivnosti.MejdanTz je napisao/la:Jeste njegova pozicijaSARS je napisao/la:Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- zlatnakoka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Beganovic je jedan od nasih najvecih talenata, igra na pozicijama desnog a moze i lijevog beka da popuni. Protiv Jajca unio je dosta zivosti , jer je Todorovic bio dosta indisponiran.
Sloboda je moja nacija
- Probisvjet
- Kontakt:
Gledacemo mi Jahica jos dugo. Izgleda da najjaci upravni odbor sa njim potpisao ugovor na sedam godina.solinas je napisao/la:Da bogdom hoce pustiti tu djecu da igraju,da ne gledam Jahica,Hadzica na golu,ili Tandira......
Ako si odlucio podmladjivanje i pravljenje igraca,prodaja,vlastiti omladinski pogon,ti momci moraju igrati ispred gore navedenih a ne truhnuti vjecno na klupi....
Vjerujem da onda niko ne bi prigovorio ni za rezultat.

Gledam ga protiv Metaljeljea trci ko' da ima peraje na nogama.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ehhh...
lijepa razlika misljenja...
podjo rec...
vodi barsa jedan nula zasad

lijepa razlika misljenja...

podjo rec...
vodi barsa jedan nula zasad

-
- Kontakt:
Mali je konjicev sestric il nesto tako ugl su bliza rodbina jos je mrtvi pitar u sobi ima ogroman grb sarajeva poslije tekme kad su fkr pjevale ja samo jbm zelju i saraj'vo on odmahuje rukom i smije seSARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
auuuh to je odma za ****...
kako ga nije stid, nije pjevao cuveni repertoar fukara, treba ga odmah istjerati iz ekipetinaslafkr je napisao/la:Mali je konjicev sestric il nesto tako ugl su bliza rodbina jos je mrtvi pitar u sobi ima ogroman grb sarajeva poslije tekme kad su fkr pjevale ja samo jbm zelju i saraj'vo on odmahuje rukom i smije seSARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kad nam predsjednik moze navijat za Zeljeznicar moze i igrac za Sarajevo 

zajebi to...u pitanju je sportsko rivalstvo ako je njima naklonjen.,zdravo da si brzom postom iz guzice izmilio...
ima nesto sto se zove...obraz.karakter i mentalitet...
fali nam toga... itekako...
ima nesto sto se zove...obraz.karakter i mentalitet...
fali nam toga... itekako...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volio bih i ja da su oni svi kao Amar Rahmanovic i Tino Divkovic, Slobodasi do kosti ali vecinom bolje fudbala igraju ova djeca oko Tuzle gdje Zeljo i Sarajevo imaju bazu navijaca.
Kod nas u Tuzli je djeci postalo mrsko sutnut loptu..Standardno ba djeca sa sela bolje lopte igraju
Kod nas u Tuzli je djeci postalo mrsko sutnut loptu..Standardno ba djeca sa sela bolje lopte igraju

to je posebna prica...
oko tuzle i navijat za zelju i sarajevooo..
znaci ziva potvrda onih zajebancija vjeru za veceru,,,onaj jedan balavac,kaze mu lik navijaj za svoj lokalni tim, ako nista,kaje nista to...
obicno gtopovsko meso...
nekad su ginuli po alpama, staljingradu,sad navijaju za zeju sarajvoi na isto sea svede...
oko tuzle i navijat za zelju i sarajevooo..
znaci ziva potvrda onih zajebancija vjeru za veceru,,,onaj jedan balavac,kaze mu lik navijaj za svoj lokalni tim, ako nista,kaje nista to...
obicno gtopovsko meso...
nekad su ginuli po alpama, staljingradu,sad navijaju za zeju sarajvoi na isto sea svede...
Bas tako mali je od od Muhameda Konjića sestre sin, i svi dobro znaju da taj mali nije mogao igar u prvih 18 u juniorima, al kad je veliki gospodin i veliki trenerski potencijal, tadasnji trener a sadasnji sportski direktor dosao na kormilo slobode-juniora sa pomoćnikom mikicom, mali je bio starter u 24 utakmice -23 kola. i kad ima tri kartona je u opremi sjedio dok su djeca od obicnih radnika koja su klasa bili za njega napustali klub, isto ko sto san sad i seniori napustaju. za samo 2 god od grijanja klupe do repke, pravo je napredovao.tinaslafkr je napisao/la:Mali je konjicev sestric il nesto tako ugl su bliza rodbina jos je mrtvi pitar u sobi ima ogroman grb sarajeva poslije tekme kad su fkr pjevale ja samo jbm zelju i saraj'vo on odmahuje rukom i smije seSARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
- RollingPaper
- Kontakt:
Neka mi popuši k svako ko ne navija za Slobodu iz TK. Ukratko.
Sve će to Mačkica Bundoglav pozlatiti, nema se potrebe sikirati. Ne borimo se za Evropu, ispasti ne možemo i da hoćemo, čemu trganje živaca ...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo mrtva carsijaRollingPaper je napisao/la:Neka mi popuši k svako ko ne navija za Slobodu iz TK. Ukratko.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
mene vise zanima kolko ce se nasi ugraditi u njegov ugovor i pokrast pare od prodaje Krpe.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Adebayor za siromasneklasik je napisao/la:Who is this nigga?
Mozel meda?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Interni moderator
- Kontakt:
MejdanTz je napisao/la:Adebayor za siromasneklasik je napisao/la:Who is this nigga?
Mozel meda?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Olaitan sa 24 godine Vladi nije interesantan jer dovodimo mlade igrače. Jahić 30+. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.