AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zato imamo Arenasport da nam redovno sole ranu
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
I meni je bila muka do Atene 2007. Kada je osveta bila slatka. Mada nikad u životu nisam gledao reprizu niti ću.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne brinite neće se to ponoviti još dugo godina, prvo jer nećemo igrati Ligu prvaka ni narednih godina, a o finalu da ne pričam 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sa ACM nikad ne reci nikad, kad se najmanje nadas il nas sjeb.. ili obraduju. Navijati za Milan nikad nije dosadno i normalno
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Najteza utakmica za svariti sigurno.
Mada je meni i onaj dvomec sa Deportivom donio dosta nesrece u zivotu. I dalje mi nije jasno kako smo ispali. Slavis 4-1 na San Siru i tamo umjesto da odes i rutinski odradis posao,izgubis 4-0 i noga. Te godine Porto osvojio,sa igrackim kadrom koji smo tada imali,mogli se popisat i na Porto i na Monaco i sve ostale.
Mada to je Milan,nista ne moze normalno kod nas. Ima i ova "svjezija" sa Arsenalom,4-0 kod kuce i tamo da ne bi Abbiatia mi bi ispali sigurno. Sa nama se nikad ne zna.
Mada je meni i onaj dvomec sa Deportivom donio dosta nesrece u zivotu. I dalje mi nije jasno kako smo ispali. Slavis 4-1 na San Siru i tamo umjesto da odes i rutinski odradis posao,izgubis 4-0 i noga. Te godine Porto osvojio,sa igrackim kadrom koji smo tada imali,mogli se popisat i na Porto i na Monaco i sve ostale.
Mada to je Milan,nista ne moze normalno kod nas. Ima i ova "svjezija" sa Arsenalom,4-0 kod kuce i tamo da ne bi Abbiatia mi bi ispali sigurno. Sa nama se nikad ne zna.
kakvu ste divnu temu našli u ove večernje sate... 
ako nije o kinezima i čitavoj svoj toj je*adi koju slušam zadnje 3 godine, onda nađete razglabati o nekom drugom crnjaku
sreća pa sam tad bio neko djetešce od 10-13 godina (ko će ga znati više) pa mi je bilo sve ravno do mora makar orilo gorilo
pa se brzo i preboli, ali sad da se vratim u prošlost vene bi sebi rezao.
ali bole ta dva trofeja koja su se ispustila iz ruku, pogotovo kad shvatiš da nakon 2007-te nismo ni prismrdili trofeju, a nećemo ni narednih 10 godina.
ako nije o kinezima i čitavoj svoj toj je*adi koju slušam zadnje 3 godine, onda nađete razglabati o nekom drugom crnjaku
sreća pa sam tad bio neko djetešce od 10-13 godina (ko će ga znati više) pa mi je bilo sve ravno do mora makar orilo gorilo
ali bole ta dva trofeja koja su se ispustila iz ruku, pogotovo kad shvatiš da nakon 2007-te nismo ni prismrdili trofeju, a nećemo ni narednih 10 godina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa biti simpatizer ili navijač ovog kluba zadnjih godina podrazumijeva određenu (visoku) dozu mazohizma [FACE WITH TEARS OF JOY]
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Fkt ja zaboravio Arsenal , bookte i van Persi protiv Abiattia jaooo sta mu je odbranio :S
Nego ako zijani City i Lester a Roma tupava dodje marem do polufinala uefe ima li sanse da iduce godine dobiju talijani 4 u LP?
Nego ako zijani City i Lester a Roma tupava dodje marem do polufinala uefe ima li sanse da iduce godine dobiju talijani 4 u LP?
Lester bi mogao,City malo teze,al nikad ne reci nikad. Nadam se a i volio bih zbog Dzeke i talijanskog fudbala, da će Roma dobiti
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ova ultra bogata katarska porodica koja drzi PSG, treba njih napustiti i preuzeti Milan.Svima bi nam bilo lakse.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To mi je sinoc palo na pamet,nakon one sramote PSG-a
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
PSG je skup preplacenih zvjezdica i kao cjelina imaju luzerski mentalitet. Pa nemoguce kakve igrace imaju a da prime 6 komada bez bismile. Kad vidim kakvi su levati ponosan sam na momke koji igraju trenutno u Milanu jer ginu na terenu! Doci ce i za nas Milaniste bolja vremena.
Sutra se pobit u kost poginut na terenu nema predaje
BTW bas je los Aubameyang nek su ga otjerali, ako Pogba vrijedi 100m i debeli 90m onda Auba vrijedi brat bratu 120m, ode on u Real na ljeto, sin vjetra.
Sutra se pobit u kost poginut na terenu nema predaje
BTW bas je los Aubameyang nek su ga otjerali, ako Pogba vrijedi 100m i debeli 90m onda Auba vrijedi brat bratu 120m, ode on u Real na ljeto, sin vjetra.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Re: RE: Re: AC Milan
Fakat ne kontam Montelu. Jednom je eksperimentisao s odbranom u ovoj kombinaciji i svi znamo kako je ispalo.nextterrain je napisao/la:
ma neka romagnolija na beku radi sigurnosti, zamisli da stavis tromu vaginu protiv njihovih krila.... a i zapata je malo usao u formu i djeluje daleko bolje nego prosli put, tad je zaigrao po prvi put nakon skoro godinu dana.
i ne znam sta ce mu ovo govedo u prvoj postavi, nit' zna sta prema naprijed nit' igrati defanzivu, smetalo na terenu
doduse nema kvadrada, pitanje je u kojoj formaciji ce oni biti
nema ni lokatelija radi gripe, nikakva steta
i ne znam sta ce mu ovo govedo u prvoj postavi, nit' zna sta prema naprijed nit' igrati defanzivu, smetalo na terenu
doduse nema kvadrada, pitanje je u kojoj formaciji ce oni biti
nema ni lokatelija radi gripe, nikakva steta
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni je Pickoni bio dobar na LB, nije kalibar igraca na koji smo naucili,al ni ostali nisu bolji od njeg. Mislim da Rom na LB je veelika greska. Neko je davno napisao da cim neko pokriva 2-3 pozicije u timu,obicno nije dobar ni na jednoj. Od ovoga izuzimam wc igrace
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Vagina trom a Romanjoli je definicija za brzinu???
-
Red or Dead
- Kontakt:
Kolasinac u milanu, dogovoreni uslovi 2mil€ po sezoni???
- _forzamilan_
- Kontakt:
Auu to bi bila bomba da momciluka dovedu. Momak je trafika, na sea mislim inace 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sa kim ce dogovoriti se? Celo vise nema funkciju, kinezi nas nisu preuzeli,ko ce biti trener,ko ce davati pare za pojacanja? Sve je u magli do ljeta i do kraja prelaznog roka
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.