Neandertalac je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Stvarno je ovo bio pravi potez s Messiem. U sredini su ga zaustavljali ali su zahvaljujući njemu krila imala prostor.
Trener Psg_a bukvalno isprepadan sa Messijem, cijlo vrijeme oka nije nogao otvoriti, dva tri igrača na njemu. Desna strana prazna bila, cijelo vrijeme. Neymar imao 1 na 1 skoro cijelu utakmicu.
Ali slabo ko to vidi tim očima, navikao ih Messi da uzme loptu i predribla petoricu pa možda raji neobično.
Enrike mag taktike!
Ljudi pregonite sa taktiziranjem, veceras smo prosli prihe svega zahvaljujuci srcu i sreci, i luzerskom mentalitetu protivnika, mesi i taktika veceras nisu nista znacili
Kakav splet okoknosti da se postigne 6 golova, od toga dva penala zahvaljujuci gluposti igraca psg, pa onda autogol sretan, pa prvi gol suareza greska golmana, pa individualna majstorija neymara iz slobodnjaka i ba kraju iz prekida roberto za historiju.
Ni mesi ni taktika nisu toliko zasluzni za ovo, mesi je ponovo bio prelos, dugo to govorim i nazalost teska srca moram priznati ak mesi se ponasa kao pizda na terenu, i to ona zesca, ne mogu da vjeruhem da je takav pakshu postao i da ga nije nimalo briga za to sto se saigraci deru po terenu dok on hoda, veceras me posebno razocarao, sreca nam je bila naklonjena, vidjelo se da ide sve od ruke iako ne igramo nista posebno, i imamo priliku za povratak historijski, i mesi umjesto da malo zapne i pomogne, i sapere barem malo ljagu zbog kriminalne prve utakmice u parizu, nista, gospodin je ponovo setkao indisponirano i boli ga racku sta se dogadja oko njega, samo gladi onu sugavu ridju bradu, ove sezone se ponasa izdajnicki
Stid me je ispred njega kad vidim kakvi su lavovi umtiti i mascerano, i ter stegen, ali i lavovski su se borili i pike,buskec,neymar koliko je pokusavao i kako nas je izvadio, stid me ispred njega, fujj