FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 00:53

Neymaru dozivotni ugovor dati, kad se sjetim kad su ga neki ovdje prodavali, doveli bi Coutinha i slicne igrace :urnebes: :facepalm: :facepalm:

Kazu prije youtube igrac. Sad se vidi svjetska klasa, onako od 85 minute mogu samo najveci.
27.10.2020

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 mar 2017, 00:54

messilla je napisao/la:Ako neko nađe arapskog komentatora neka postavi da zamremo :lol:
Kad smo kod toga, gdje su nestali arapski komentatori, prije par godina kad god sam gledao highlights sa neke tekme na netu cuo bih "Allah, Allah" :mrgreen:
Don't believe the hype.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 00:59

leorey je napisao/la:
leorey je napisao/la:Nego veceras pocinje nasa sezona: Madrid prosipa bodove danas na Mestalli. Mi dobijamo Atletico- onda dovodimo desnog beka jer liga nije gotova. I onda okrecemo PSG rezultatom 6:1 :mrgreen: :lol:
:tralala:
jedna za mene :bow: :bow: smo yebaji ga nece se izgleda bek dovodit. :rol:
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 mar 2017, 01:01

:kafa:
slika

Zadnjih 9 minuta uz brata arapa.

@aki :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 09 mar 2017, 01:06

Doci ce Kapa iz Eibare da ga Iniesta navuce na glavu i prekrije onaj medenjak povrsine Albanije.
Yebo majku lik se bavi uzgojem kiselice i grozdja umjesto da uzgaja stidne dlake na glavi.

Enrique nema sta izgubiti ,posao je vec izgubio.Bilo bi pozeljno prvu utakmicu 1/4 finala igrati u gostima jer se hladi Biskvit.On je ove godine na gostovanjima isto kakva ustajala slina koja ne zna bil u nos ili iz njega.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 mar 2017, 01:08

JoeBleck je napisao/la:Doci ce Kapa iz Eibare da ga Iniesta navuce na glavu i prekrije onaj medenjak povrsine Albanije.
Yebo majku lik se bavi uzgojem kiselice i grozdja umjesto da uzgaja stidne dlake na glavi.

Enrique nema sta izgubiti ,posao je vec izgubio.Bilo bi pozeljno prvu utakmicu 1/4 finala igrati u gostima jer se hladi Biskvit.On je ove godine na gostovanjima isto kakva ustajala slina koja ne zna bil u nos ili iz njega.
:rol: :rol: :rol:

@Johny večeras u elementu ko Vugda. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 mar 2017, 01:13

O dan te yebo, nmg da vjerujem da je Roberto ovako reagovao u stilu klasnog napadaca, zamisli muke da je Rafinha bio na njegovom mjestu :mrgreen: Onaj orgazam Enriquea me podsjetio na reakciju Guardiole na pogodak Inieste na Stamfordu.

S obzirom da svi slavimo, ovo pitanje ce zvucati kao " off topic " :mrgreen: Bez koga smo u 1\4 finala osim Busquetsa ?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 mar 2017, 01:26

:lol: :lol: Messi poludio nakon gola :rol: kakve emocije :crazy: :crazy:

Veceras je Neymar izvukao Barcu i to treba dobro zapamtiti ovu vecer :!: :clap: :clap: dva gola + asistencija.
Slobodnjak vrhunski, penal zabio kad niko nema muda da preuzme, cak ni Lionel i na kraju bolesna asistencija za Roberta, slabijom lijevom nogom :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 mar 2017, 01:28, ukupno mijenjano 2 puta.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 01:27

Derdiyok je napisao/la:O dan te yebo, nmg da vjerujem da je Roberto ovako reagovao u stilu klasnog napadaca, zamisli muke da je Rafinha bio na njegovom mjestu :mrgreen: Onaj orgazam Enriquea me podsjetio na reakciju Guardiole na pogodak Inieste na Stamfordu.

S obzirom da svi slavimo, ovo pitanje ce zvucati kao " off topic " :mrgreen: Bez koga smo u 1\4 finala osim Busquetsa ?

Ja mislim da i Pique ne igra.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 mar 2017, 01:33

Samo je Busquetsu prijetila suspenzija.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 09 mar 2017, 01:34

leorey je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:O dan te yebo, nmg da vjerujem da je Roberto ovako reagovao u stilu klasnog napadaca, zamisli muke da je Rafinha bio na njegovom mjestu :mrgreen: Onaj orgazam Enriquea me podsjetio na reakciju Guardiole na pogodak Inieste na Stamfordu.

Ja mislim da i Pique ne igra.
Ma idealno.Naredni protivnik vise nema promil sanse.Dva igraca sa ocajnom formom imaju vakat da se dozovu.
Nigga i Masche su masine ,kako ulijecu i salijecu perverzija.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 01:38

Mislim da je ovo i kraj Verrattija u PSG-u, nek dodje u pobjednicki tim. Mora ga se zaganjati na ljeto maksimalno.
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 mar 2017, 01:41

:ljepota:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 01:46

Ali ljudi 15 februara nam toliko bodova bjezao Madrid i "gotovo sigurno" ispali iz LP. Sad ni mjesec dana kasnije prvi na tabeli, finale kupa i prosli u LP. Jel moguce ovo ? Kakav karakter ovog tima :tokralju:
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 09 mar 2017, 02:00

leorey je napisao/la:Ali ljudi 15 februara nam toliko bodova bjezao Madrid i "gotovo sigurno" ispali iz LP. Sad ni mjesec dana kasnije prvi na tabeli, finale kupa i prosli u LP. Jel moguce ovo ? Kakav karakter ovog tima :tokralju:
Hvala Bogu da je tako ali i dalje mi ne djeluju nekako uvjereno jer ni veceras nije to bila ona leprsavost, pogotovo kurcobolja Messija.

Maah, veceras ustvari necu nikoga da kudim, dovoljno me Rafinha iznervirao, najbitnije je da smo ostvarili "nemoguce" i da smo jos u igri za klempu, jos samo da se Messi trzne i moze se ponoviti tripleta veoma lahko. Kup je nas, kao sto navede za La Ligu, bili smo u teskom deficitu da bi se stvari preokrenule plus polazemo nade u Celtu, a bice tu jos kikseva i revans na SB-u. Nakon ovog preokreta, kazem, nadam se samo da ce Messi dobiti sta zeli i poceti onda sa svojom igrom.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 09 mar 2017, 09:44

Derdiyok je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ali ljudi 15 februara nam toliko bodova bjezao Madrid i "gotovo sigurno" ispali iz LP. Sad ni mjesec dana kasnije prvi na tabeli, finale kupa i prosli u LP. Jel moguce ovo ? Kakav karakter ovog tima :tokralju:
Hvala Bogu da je tako ali i dalje mi ne djeluju nekako uvjereno jer ni veceras nije to bila ona leprsavost, pogotovo kurcobolja Messija.

Maah, veceras ustvari necu nikoga da kudim, dovoljno me Rafinha iznervirao, najbitnije je da smo ostvarili "nemoguce" i da smo jos u igri za klempu, jos samo da se Messi trzne i moze se ponoviti tripleta veoma lahko. Kup je nas, kao sto navede za La Ligu, bili smo u teskom deficitu da bi se stvari preokrenule plus polazemo nade u Celtu, a bice tu jos kikseva i revans na SB-u. Nakon ovog preokreta, kazem, nadam se samo da ce Messi dobiti sta zeli i poceti onda sa svojom igrom.

Mudro zboris, nasa ekipa je sinoc napravila velicanstven podvig, ali za titule jos moramo traziti igru i formu, ali neka, sto se mene tice ono ludilo sinoc je dovoljno za cijelu sezonu kad ne bi nista osvojili.

Ali uvijek treba imati na umu da ove lude utakmice obicno znace neku prekretnicu, tako da ocekujem da se prvo mesi sad podigne, sa neymar dobije strasno samopouzdanje da rjesava utakmice i onda kad mesi to ne radi, a sto se tice problema u veznom redu sa raketom i iniestom, tu su problemi fizicke spreme koja ce se sigurno poboljsati.

Nismo imali onu nasu leprsavost ni sinoc pa su uvaljana 6 komada, bitan je karakter i volja, a klasa mesija i veznog reda je neupitna, samo jos malo rada na fizickoj spremi i zalaganja na terenu i tripleta je vrlo moguca.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 mar 2017, 10:37

Evo upalio reprizu na OBN-u, ja miline ljudi dragi :mrgreen:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 09 mar 2017, 10:40

Sa ovakvim pristupom utakmici ne postoji protivnik koji nece kleknuti.Mislim pricamo o PSGu koji pored Barce,Reala i Bayerna u timu ima najveci broj WC igraca.Sinoc ,Barca je pokazala nesto sto godinama nije ,protivnika moze dobiti na silu i misice.Presing je bio silan ,kreacija ocajna ali iz silnog presinga i smanjenja prostora tesko je nesto i kreirati.Barca moze i mora bolje ,ako ih sta moze dici onda je to ovo cudo od partije.

Depor ce nam mnogo toga otkriti vrc za vikend.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2017, 10:51

I najveći broj bezmudaša i chokera među tim WC igračima, ne mislim samo na sinoćnju tekmu nego na zadnjih par sezona u LP, baš kad misliš da su napravili iskorak oni te uvjere u drugačije. :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2017, 11:01

Vidim na temi sinoc se uglavnom nudilo ko ce koga zadovoljiti, ja cu svoj dio prepustiti @Joeu, vidi se da je momcina spreman. :mrgreen:

Mene je stid samog sebe jer iskreno nisam ni sekunde pomislio da se moze proci. Dvadesetak godina navijanja za ovaj klub, ljudi su mi bukvalno podarili svu srecu svijeta koju mozes dozivjeti navijajuci za neki klub i opet ja pakas, nimalo da se ne ponadam. Jos poslije onakvog preokreta Cavaliersa, pa onda najveci sportski preokret u Superbowlu, poslije svake tekme Reala koji ovakve preokrete zovu Nedjelja, ali opet, ovo mi je izgledalo nemoguce.

Sta se sve trebalo poklopiti i kad skontas da je kod nas pola tima odigralo ispodprosjecnu utakmicu a opet se nekako postiglo sest golova. Neymar je pokazao da moze biti vodja generacije, ono kako je on odigrao cijelu tekmu a pogotovo zadnjih deset minuta je nesto bolesno. Znaci covjek koji svaku utakmicu stoji kraj lopte i gleda kako Messi suta slobodnjake iz kola u kolo, uzima loptu i vraca makar malo nade. Uzima loptu da izvede penal u akciji u kojoj nije ucestvovao od Goata, muda do koljena. I jos zadnji napad sta reci, ne nabaciti iz prve, nego prebaciti loptu na slabiju nogu, fakat genijalno.

Lucho, ne zasluzujem te :tokralju:
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.