Yebiga...SlevinKelevra je napisao/la:Meni je isto sasvim izgledno 5+ kartona na Napoli- Real... Sudi Cakyr, a nikako ne mogu zamisliti da ce utakmica biti opustena i prijateljska, kako god se kretao rezultat.krmpotich je napisao/la:Nesto gledam Arsenal Bayern kartone. U prvom ih je bilo 5 ili 6. Yeste da je veceras revijalno raspolozenje, al ajd ga znaj. Domaci zabiju 2 na pocetku i eto nervoze. U WWIN- na 4 kartona 1,95 a vise od 4 kvota 3,03. Zasto da ne? Isplati se probati....
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Civa je napisao/la:Barrow- Tranmere 1
Buxton- Ashton 2
Napoli- Madrid 3+
Kv. 17,78
Tako blizu, a tako daleko.
Boserup - Tig 1 @1,70
Karatantacheva - Kontaveit 2 @1,30
Rubin - King 1 @1,45
Donaldson - Ram 1 @1,60
Escobedo - Gojowczyk 1 @1,65
Eto dobitnih od večerasnjeg Indian Wellsa, bujrum, navalite.
Rubin - King 1 @1,45
Donaldson - Ram 1 @1,60
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Cudan omjer kvota na Boserup, po meni to smrdi i ide 2eedo je napisao/la:Boserup - Tig 1 @1,70
Rubin - King 1 @1,45
Donaldson - Ram 1 @1,60
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kao sto i rekoh, ubila brasno u njoj...
Sakkari takodjer izgubila sinoc, jbg ne moze...datum ne laze
Uspio sam haman sve pastgonzales je napisao/la:Kao sto i rekoh, ubila brasno u njoj...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Jesi vala.eedo je napisao/la:Uspio sam haman sve pastgonzales je napisao/la:Kao sto i rekoh, ubila brasno u njoj...

evo nesto za danas:
barcelona 1
dortmund 1
city 1
partizan 1
sarajevo h1
mladost h1
kvota 6 i nesto, na 15 do stotke.
barcelona 1
dortmund 1
city 1
partizan 1
sarajevo h1
mladost h1
kvota 6 i nesto, na 15 do stotke.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Nisam odavno neku analizu napisao na forumu vezano za košarku pa ću danas postaviti par prijedloga. Krenut ću prvo LigomPrvaka, a onda ću preći i na Eurocup.
Prvi par: Bešiktaš- Pinar Karsijaka Zbir koševa 145,5 više 1,43
Revanš Turskog derbija u okviru Košarkaške Lige Šampiona donosi nam duel između 3. na tabeli Bešiktaša i 8. Pinar Karsijake gledajući na tabelu Turske lige, ali i prednosti 5 koševa za Pinar u ovom revanšu. U prvom meču su stali tačno na granici, dok su za vikend u okviru lige kada je Bešiktaš bio domaćin palo čak 167 poena. Što se tiče samih rostera i najvećih trošaća minuta u obje ekipe prevladavaju Amerikanci sa pojednim Europljaninom. Zanimljivo prvi strijelac Bešiktaša je centar Vladimir Štimac i on će upravo biti najveća prijetnja za Pinar i u ova dva susreta im je dao 39 poena, uz njega tu su još opasni strijleci u vidu Clark Earla i DJ Strawberija. Bešiktaš pred svojim navijačima igra brzu atraktivnu košarku i u posljednjih 10 susreta samo su 2x išli ispod ove margine. Gosti predvođeni Nenadom Markovićem svakako da će gledati da igraju sporije i čuvaju rezultat i kod njih se najviše istiću Mike Green i Dejaun Samers sjajni skoreri. I Pinar u gostima u zadnjih 10 susreta samo 2x ostao ispod ove margine i to jednom očekivano protiv Le Mansa koji možda igra najsporije u Europi košarku. Danas očekujem jedan zanimljiv susret, sa puno trica i atraktivnih poteza i moguće da idu i preko 150, ali ja sam se odlučio za nekako ovu najsigurniju varijantu.
Drugi par: Tenerife- Paok Zbir koševa 151,5 manje 1,44
U ovaj susret gosti iz Grčke nose prednost od 3 razlike koju će jako teško očuvati u Španiji kod domaćina koji je ove sezone poznat kao jako kvalitetna odbrambena ekipa. Svakako da je Tenerife danas veliki favorit jer predsvojim navijačima igraju jako kvalitetno i imaju samo 4 poraza u toku cijele sezone za vikend su dobili i veliki Real Madrid. Ove sezone puno utakmica su odigrali na manje koševa, najviše zbog toga što igraju organizovane napade, i donedavno dok sam baš pratio znam da su imali najbolje postotke u branjenju šuta za tri poena. Paok je ekipa koja po meni do sada se provlačila od grupne faze, pa pobjede protiv Partizana i očekujem danas njihov kraj. Mislim da opet neće ni jedni ni drugi srljati i ganjati se jer nije to njihov tip igre a i previše dobrih šutera za tri poena u ekipama i nemaju baš. Domaćini se najviše uzdaju u Arona Doernkampa prvog strijelca ekipe, dok će gosti od Keita Clanctona. Zanimljiv je podataka da su u prvom susretu košarkaši Paoka pogodili samo 4 trice i ako ih košarkaši Tenerifa limitiraju u reketu ovaj under poena je veoma izgledan.
Košarkaši od Eurocupa:
N.Nedović 11.5 under
F.San Emeterio 9.5 over
Revanš Turskog derbija u okviru Košarkaške Lige Šampiona donosi nam duel između 3. na tabeli Bešiktaša i 8. Pinar Karsijake gledajući na tabelu Turske lige, ali i prednosti 5 koševa za Pinar u ovom revanšu. U prvom meču su stali tačno na granici, dok su za vikend u okviru lige kada je Bešiktaš bio domaćin palo čak 167 poena. Što se tiče samih rostera i najvećih trošaća minuta u obje ekipe prevladavaju Amerikanci sa pojednim Europljaninom. Zanimljivo prvi strijelac Bešiktaša je centar Vladimir Štimac i on će upravo biti najveća prijetnja za Pinar i u ova dva susreta im je dao 39 poena, uz njega tu su još opasni strijleci u vidu Clark Earla i DJ Strawberija. Bešiktaš pred svojim navijačima igra brzu atraktivnu košarku i u posljednjih 10 susreta samo su 2x išli ispod ove margine. Gosti predvođeni Nenadom Markovićem svakako da će gledati da igraju sporije i čuvaju rezultat i kod njih se najviše istiću Mike Green i Dejaun Samers sjajni skoreri. I Pinar u gostima u zadnjih 10 susreta samo 2x ostao ispod ove margine i to jednom očekivano protiv Le Mansa koji možda igra najsporije u Europi košarku. Danas očekujem jedan zanimljiv susret, sa puno trica i atraktivnih poteza i moguće da idu i preko 150, ali ja sam se odlučio za nekako ovu najsigurniju varijantu.
U ovaj susret gosti iz Grčke nose prednost od 3 razlike koju će jako teško očuvati u Španiji kod domaćina koji je ove sezone poznat kao jako kvalitetna odbrambena ekipa. Svakako da je Tenerife danas veliki favorit jer predsvojim navijačima igraju jako kvalitetno i imaju samo 4 poraza u toku cijele sezone za vikend su dobili i veliki Real Madrid. Ove sezone puno utakmica su odigrali na manje koševa, najviše zbog toga što igraju organizovane napade, i donedavno dok sam baš pratio znam da su imali najbolje postotke u branjenju šuta za tri poena. Paok je ekipa koja po meni do sada se provlačila od grupne faze, pa pobjede protiv Partizana i očekujem danas njihov kraj. Mislim da opet neće ni jedni ni drugi srljati i ganjati se jer nije to njihov tip igre a i previše dobrih šutera za tri poena u ekipama i nemaju baš. Domaćini se najviše uzdaju u Arona Doernkampa prvog strijelca ekipe, dok će gosti od Keita Clanctona. Zanimljiv je podataka da su u prvom susretu košarkaši Paoka pogodili samo 4 trice i ako ih košarkaši Tenerifa limitiraju u reketu ovaj under poena je veoma izgledan.
Košarkaši od Eurocupa:
N.Nedović 11.5 under
F.San Emeterio 9.5 over
Ima li tih prognoza?
Gdje se izgubise oni kvalitetni tipsteri,ovdje je bilo ubica za kladare hajmo ljudi prognozirajteee.
Barsa 1
Man sity 1
Golden state 1
Gdje se izgubise oni kvalitetni tipsteri,ovdje je bilo ubica za kladare hajmo ljudi prognozirajteee.
Barsa 1
Man sity 1
Golden state 1
Errani - Minella -2 @2,02keper je napisao/la:Ima li tih prognoza?
Barsa 1
Man sity 1
Golden state 1
Errani na hardu ko riba na suhom, totalno van forme, Mandy solidna i ovo je dvica.
Zahvali mi se sutra
-
admir12345
- Kontakt:
Andreozzi vs De Greff 1 @1.7
Laaksonen vs Novikov 1 @1.7
Albot vs De Minaur 1 @1.65
Barcelona vs Psg P.P 1 @1.55
Gonzales vs Jarry 1 @1.6
Kv.11.83
Laaksonen vs Novikov 1 @1.7
Albot vs De Minaur 1 @1.65
Barcelona vs Psg P.P 1 @1.55
Gonzales vs Jarry 1 @1.6
Kv.11.83
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
pozdrav lavovi nov sam na forumu a igram kladionicu skoro svaki dan pa da i ja postavim par tipova da me krene
J.Smith (unicaja) 10,5+
Dortmund prolaz
Barsa 10.5+ kornera
Man siti 1
Shved 22.5+
kvota je oko 10 11 ja ga igram na 5km
J.Smith (unicaja) 10,5+
Dortmund prolaz
Barsa 10.5+ kornera
Man siti 1
Shved 22.5+
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Dortmund-Benfica 1 1.45
Barca-PSG oba daju i 3+ 1.60
City-Stoke oba daju i 3+ 2.09
Deportivo-Betis 2+ 1.39
6.74 kv
Barca-PSG oba daju i 3+ 1.60
City-Stoke oba daju i 3+ 2.09
Deportivo-Betis 2+ 1.39
6.74 kv
Dobrodošao.kiki26 je napisao/la:pozdrav lavovi nov sam na forumu a igram kladionicu skoro svaki dan pa da i ja postavim par tipova da me krene
J.Smith (unicaja) 10,5+
Dortmund prolaz
Barsa 10.5+ kornera
Man siti 1
Shved 22.5+
Dobar tiket, ispratio sam ga.
Zbir poena dobar, Košarkaši obrnuli ulogeCiva je napisao/la:Nisam odavno neku analizu napisao na forumu vezano za košarku pa ću danas postaviti par prijedloga. Krenut ću prvo LigomPrvaka, a onda ću preći i na Eurocup.
Košarkaši od Eurocupa:
N.Nedović 11.5 under
F.San Emeterio 9.5 over
W.Chandler 15.5 više 1.70
Prije bih rekao da je ova Minella ko riba na suhom. Kud uložih dosta na ovo sranje puu, dobru lovu mi izbi.gonzales je napisao/la:Errani - Minella -2 @2,02keper je napisao/la:Ima li tih prognoza?
Barsa 1
Man sity 1
Golden state 1
Errani na hardu ko riba na suhom, totalno van forme, Mandy solidna i ovo je dvica.
Zahvali mi se sutra
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.