FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeba'93
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeba'93 » 07 avg 2010, 01:30

edotm87 je napisao/la:crnac iz Ilijasa, kako uvjerljivo... :mrgreen: nisam rasisata bgm...
Nije furka ba , znam lika još u "BUBAMARI" dok je treniro , a evo ti njegov profil na FACEBOOK - u , pa se sam uvjeri
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 01:40

Ima li još neko da zna bilo šta o tom Kennyju??? :mrgreen:

Što Ćiro kaže, rezultat prekrije svaku moguću anomaliju. Ovo kod nas je najbolji primjer svih vremena. I ja sam davno ono gledao. Trener, tvorac svih uspjeha ne zna ni ima li ugovor :oops: Onda se ni ne zna do kada kojim igračima traju ugovoru, najbahatiji predsjednik ikada doslovno ne obećava više NIŠTA! Atraktivnost ŽELJE za igračka pojačanja i sponzore je u najboljem slučaju stagnirala, ako nije i opala. A osvojila se titula i imali smo daleko najveću posjetu od svih. Malo je reći da to nismo iskoristili. Upropastili smo mangupsku šansu da se stabilizujemo i sad možemo samo moliti Boga da Amaru ne dojadi da "vara" igrače tipa Bučana nuđenjem nekih smiješnih para, kad može raditi u bogatijim i uređenijim klubovima. Ništa, džaba se sve ovo priča, nas nažalost samo porazi mogu natjerati na neku incijativu, pa čak i na kritiku, koje su normalne i kad ide dobro. Amare, uz tebe smo! Šefe marketinga, Biščeviću, šta si uopšte uradio osim poklanjanja dresa Čoli i slogana "Pokreni plavu stranu"...
Zar i za takve "akcije" treba posebna funkcija. Žujo, gdje je generalni sponzor, gdje su dokazana pojačanja(Zeba je došao najviše iz merhameta k'o i Mirso svojevremeno)? Ma nema, euforija se ubija. Protiv Olimpika nisu bile ni 2.000 na Jugu, a ja sam nešto mislio da će biti pun. Hajde, doduše, malo su skuplje karte(2 KM), ali to je premalo da bi se onako odrazilo na posjetu. Prvo kolo prvenstva u našem gradu i teško da nas je bilo 3.000 ukupno. Nadam se da će protiv Zvijezde biti puno bolja posjeta, da se letargičnost uprave nije toliko odrazila na navijače.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 avg 2010, 02:04

theprodigy je napisao/la:uz svaki respekt prema zvijezdi, ali zaista je smjesno reci da mozete uzete bod, a ne sva tri zelji na grbavici
jbg jest smijesno al bar se nadam dobroji igri zmajeva...ima puno noviteta u igri,treba da se sve to uhoda...jednostavno nadam se povoljnom rezultatu ipak to je moj klub..respekt zelji,manijacima.vidimo se u nedjelju
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 02:15

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 07 avg 2010, 02:35

Ma znam kenija licno,ide u moju skolu,92 godiste.Trenirao u bubamari sada za zelju.Ganjao se po nekim reprezentacijama ja mislim.Majka mu je iz kenije kao i sestra za oca ne znam...Ali eto imat cemo u buducnosti crnca iz omladinskog pogona :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2010, 08:47

edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena... ;) pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima... ;) pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju... :mrgreen:
Jes vala kod nas godisnja za jug 50 a kod njih za istok 100,jos mozes u teren uletiti i durbin dobiti,razlike je velika.Ako ti je puno 50 uzmes polugodisnju pa onda tri mjeseca između polusezona skupi jos 30 i mirna Bosna.Po meni cijena je samo izgovor i nista drugo,niko se nije bunio prije dvije godine i srao o cijenama karata,normalno da nije kad je klub tada prodavao samo 150 polusezonskih a prosjek gledalaca bio 2 milje.

Dosta je vise o kartama,dovoljno je receno,ko hoce da kupi neka kupi ko nece ne mora...

Seyo odlicni wallpaperi,svaka cast
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 07 avg 2010, 09:45

Nekako imam osjecaj de naši ljudi nikad nisu zadovoljni, svi gledaju samo loše strane, iskreno amaru da je loše u Želji ne bi bio tu, niko od nas ne zna kakav oni dogovor između imaju i dok to ne saznamo možemo samo pricati u prazno. Iskreno mene ne zanima.

Shvatite da smo mi previše mala država da bi imali jake klubove, ovo je naša realnost, možda koju god izaći u Evropu, malo se provrtiti i opet na staro.

Sarajevo ima oko 500 000 stanovnika i ima dva jaka kluba, iskreno to je mal prostor da bi se nesto vise ocekivalo.

Beograd ima 1,576,124 stanovnika tesko da njima mozemo parirati i porediti se. (Možemo ali pricom dok je realnost drugacija)

Zagreb ima oko 800 000 stanovnika i jedan hajmo reci jaki dinamo.

Kod nas niko nije zvjezda, može bit samo dok ima rezultate ali kad malo padne odma ide kolektivno pljuvanje, imamo možda 2/3 hiljade ljudi koji će redovni biti na utakmicama, kupovati godišnje a ostali su tu samo kad je i pehar.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 avg 2010, 10:17

edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena... ;) pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima... ;) pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju... :mrgreen:
Koga nema, bez njega se može. 8-) 8-)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 avg 2010, 10:24

Koliko su u vas cijene ulaznica,ne godišnjih nego za jednu utakmicu??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 10:25

Dabar je napisao/la:Koliko su u vas cijene ulaznica,ne godišnjih nego za jednu utakmicu??
Jug - 5 KM
Sjever - 8 KM
Zapad - 15 KM
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 avg 2010, 10:27

Virtu4l je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Koliko su u vas cijene ulaznica,ne godišnjih nego za jednu utakmicu??
Jug - 5 KM
Sjever - 8 KM
Zapad - 15 KM
skupo,mislio sam da su u nas najskuplje....ali tu negdje je to,mada na ostalim stadionima su mnogo jeftinije...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 avg 2010, 11:42

Generalno mislim da nije problem u upravi onako u cjelosti mislim da jedan dio koji je zaduzen za marketnig ne funkcionise, mi naravno imamo pravo da to primjetimo i da kritikujemo koliko ce odjeka imati to je vec druga stvar ja mislim jako malo.Uz duzno postovanje prema nekim ljudima koji su bili igracke velicne i koji definitivno zasluzuju neko mjesto u klubu ako nista ono radi ljubavi prema klubu, recimo Bukiju i Dzeli kapa do poda za sve uradjeno i oni moraju imati svoje mjesto u klubu ali da oni budu prve violine zeljinog marketniga se pokazalo kao promasaj.Ipak sve je puno na boljem i ozbiljnijem nivou nego prije par godina ali opet ako hocemo naprijed treba traziti najslabiju tacku i popraviti stvari.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 avg 2010, 12:26

Dabar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jug - 5 KM
Sjever - 8 KM
Zapad - 15 KM
skupo,mislio sam da su u nas najskuplje....ali tu negdje je to,mada na ostalim stadionima su mnogo jeftinije...
Na ostalim su stadionima i mnogo manji klubovi.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 07 avg 2010, 12:40

Pozz svima Zelim uspjesno otvorenje sezone na vasem terenu poslije pobjede nad Olimpikom " u gostima" ... :D

Pitanje u koliko je danas utakmica an Grbavici ?
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 avg 2010, 12:42

admir_ze1982 je napisao/la:Pozz svima Zelim uspjesno otvorenje sezone na vasem terenu poslije pobjede nad Olimpikom " u gostima" ... :D

Pitanje u koliko je danas utakmica an Grbavici ?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... Dac-najava
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 12:46

Noćna tekma u Dolini - neprocjenjivo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 07 avg 2010, 12:47

Seyo_TM je napisao/la:
admir_ze1982 je napisao/la:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... Dac-najava
Hvala Seyo ;)
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Arslan
Kontakt:

Post Postao/la Arslan » 07 avg 2010, 12:49

Virtu4l je napisao/la:Noćna tekma u Dolini - neprocjenjivo...
potpisujem
:D :D :D :D :D :D :D

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 07 avg 2010, 13:08

prica o Kennyu Mijatovicu :)momak odlicno igra stopera i jedna je do najvecih nada u želji do rije 2 godine u bubamari igrao i presao vamo :) momak sve normlano bosanski prica ko da je pravi bosanac :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Edin TM87, Kajkutenjoyer i 9 gostiju.