U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamjenu spominje se Vinko Marinovic.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 08 mar 2017, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamijenu spominje se Vinko Marinovic.
Moliti boga da Vinko pristane,jel su mu ove alternative koje ovi iz RS-a predlazukobe24 je napisao/la:Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamijenu spominje se Vinko Marinovic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Stojnic je u svoje vrijeme dobro vodio kadetsku reprezentaciju!
Vinko je pravi trener.kobe24 je napisao/la:Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamijenu spominje se Vinko Marinovic.
Sa njim se može nešta napraviti.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Starčević ispravan covjek i mislim da ne bi tražio toliko pare i neku korist od selektorske pozicije, a i kao stručnjak nije losmiky_hz je napisao/la:Moliti boga da Vinko pristane,jel su mu ove alternative koje ovi iz RS-a predlazukobe24 je napisao/la:Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamijenu spominje se Vinko Marinovic.Jelisavac(Prijedor Rudar),Stojnic(Kozara) ovaj Starcevic iz Krupe.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bio u Dortmundu U-19 sve do prije pola godine, tad je uletio u reprezentaciju. Svakako će sad napuniti 19, čisto sumnjam da će napredovati u U21.Vucevich je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Sandy Husić, koji redovno grije klupu u Njemackoj cetvrtoj diviziji, stalno dobiva poziv u U19?
Kako i napisah na nekoj od prethodnih stranica - 95% tih omladinaca velikih klubova, a koji se najčešće forsiraju na ovim temama, poput Damira Bektića, Sandyja Husića, Adisa Omerbašića, Seada Hajrovića, završe u klubovima žnj klase.
On je samo jedna kap u moru. Imas i gori slucajeva i u drugim selekcijama. Ne igraju uvijek najbolji nazalost..Vucevich je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Sandy Husić, koji redovno grije klupu u Njemackoj cetvrtoj diviziji, stalno dobiva poziv u U19?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Tako je. Licno ne znam kakav je, ali fakt je da ide silaznom putanjom. A mnogi ti sto igraju u velikim klubovima, na kraju vidjeli smo kako zavrse.Zglavkar je napisao/la:Bio u Dortmundu U-19 sve do prije pola godine, tad je uletio u reprezentaciju. Svakako će sad napuniti 19, čisto sumnjam da će napredovati u U21.Vucevich je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Sandy Husić, koji redovno grije klupu u Njemackoj cetvrtoj diviziji, stalno dobiva poziv u U19?
Kako i napisah na nekoj od prethodnih stranica - 95% tih omladinaca velikih klubova, a koji se najčešće forsiraju na ovim temama, poput Damira Bektića, Sandyja Husića, Adisa Omerbašića, Seada Hajrovića, završe u klubovima žnj klase.
Kod Demirovica iz Leipziga i Hadzica iz Bayerna sam vec nesto vise optimistican jer dominiraju u svom uzrastu a i u reprezentaciji su odlicni.
Vinko je gospodin čovjek, pošten, a ima znanje... to bi bilo fenomenalno. Ne bih imao ništa protiv da u budućnosti postane i selektor A tima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Problem je sto se ovo odnosi na 95 % igraca velikih klubova. Makar si se takvim postotkom ti referirao.Zglavkar je napisao/la:Bio u Dortmundu U-19 sve do prije pola godine, tad je uletio u reprezentaciju. Svakako će sad napuniti 19, čisto sumnjam da će napredovati u U21.Vucevich je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako Sandy Husić, koji redovno grije klupu u Njemackoj cetvrtoj diviziji, stalno dobiva poziv u U19?
Ja se uvjek nadam da je u onih 5 % novi Ibrahimovic.
Ako je Burnic dobar Nijemcima mora biti i nama. A opet moze propasti. Pravilo tu ne postoji osim cinjenice da ovi u Njemackoj sigurno imaju bolje uslove nego igraci iz npr. Kozare ili Neretvanca.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
jeli mali sanin klaric jos uvijek u pomladku sarajeva? mislim da je i on fin potencijal.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pretjera ga sad malo ti Virto.Virtu4l je napisao/la:Vinko je gospodin čovjek, pošten, a ima znanje... to bi bilo fenomenalno. Ne bih imao ništa protiv da u budućnosti postane i selektor A tima.
Ovo ako bude je veliki pomak. Lord je najgori trener koji je ikada vodio neku reprezentativnu selekciju.kobe24 je napisao/la:Izgleda da Nestorovic ipak nece nastaviti vodjenje U21 selekcije, a kao glavni kandidat za njegovu zamjenu spominje se Vinko Marinovic.
Vinko je pravi covjek za ovaj posao!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Imal link
- RollingPaper
- Kontakt:
ima li linkaa
- RollingPaper
- Kontakt:
vodimo 1:0
Nedim hadzic strijelac
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Goalgetter, habuba, J1897, MiranGlasnic, perun, soccerfan i 97 gostiju.