NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 15:18

Chstal je napisao/la:
lumani je napisao/la:cekaj a jedan Reggie Miller je imao ass,skokove?Drazenove finte,dvokorak se tek sada kopiraju u nba(Wade)ne znam o cemu pricas da je samo bio shuter.
Ti opet pripajas sta tebi odgovara a sto ne odgovara odbacujes. Reggie nije imao ass, skokove ali je igrao vrhunsku odbranu. Ne znam sta se hvatas da nesto dokazes kad on nije ni medju 50 najboljih igraca.

Sta se to kopira od Drazena? Znas li ti uopste ko je Cosic? Cosic je individualno treniras i Bodirogu i Petrovica i mnoge mlade tadasnje ex-yu jugoslavije. Bio je selektor kada je pozvao u reprezentaciju jugoslavije golobrade mladice Petrovica, Divca itd a javnost je umnogome vrsila ogroman pritisak jer jedan Dordjevic tada nije imao mjesta u reprezentaciji.

Upravo taj Cosic je pokupio u Americi sve poteze od dvokoraka, finti pa naucio sve ove nase igrace americkom stilu. Sigurno si cuo za El Latigo Bodiroga potez, kojeg je Cosic prekopirao od Shammgoda u Americi pa je naucio Bodirogu. Naravno da su svi iz ex-yu govorili da je to Bodiroga izmislio.

cekaj ako je Cosic naucio toliko igraca te finte ,gdje su ti igraci :?: El Latiggo Bodiroga potez :?: pa to je Danko Cvjeticanin radio 80ih,pa cak i nas Samir Avdic ;) Ko je koga ucio nije bitno,bitna je druga stvar ko je to znao izvesti :!:Reggie medu prvih 10 sg,da nije zbog odbrane :?:

Sto se tice S.G iz bivse juge,jedan drugi trener je otkrio te mlade,nije cosic.

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 09 mar 2017, 15:38

Ti opet pripajas sta tebi odgovara a sto ne odgovara odbacujes. Reggie nije imao ass, skokove ali je igrao vrhunsku odbranu. Ne znam sta se hvatas da nesto dokazes kad on nije ni medju 50 najboljih igraca.

Sta se to kopira od Drazena? Znas li ti uopste ko je Cosic? Cosic je individualno treniras i Bodirogu i Petrovica i mnoge mlade tadasnje ex-yu jugoslavije. Bio je selektor kada je pozvao u reprezentaciju jugoslavije golobrade mladice Petrovica, Divca itd a javnost je umnogome vrsila ogroman pritisak jer jedan Dordjevic tada nije imao mjesta u reprezentaciji.

Upravo taj Cosic je pokupio u Americi sve poteze od dvokoraka, finti pa naucio sve ove nase igrace americkom stilu. Sigurno si cuo za El Latigo Bodiroga potez, kojeg je Cosic prekopirao od Shammgoda u Americi pa je naucio Bodirogu. Naravno da su svi iz ex-yu govorili da je to Bodiroga izmislio.[/quote]

cekaj ako je Cosic naucio toliko igraca te finte ,gdje su ti igraci :?: El Latiggo Bodiroga potez :?: pa to je Danko Cvjeticanin radio 80ih,pa cak i nas Samir Avdic ;) Ko je koga ucio nije bitno,bitna je druga stvar ko je to znao izvesti :!:Reggie medu prvih 10 sg,da nije zbog odbrane :?:

Sto se tice S.G iz bivse juge,jedan drugi trener je otkrio te mlade,nije cosic.[/quote]

Cosic je ove mlade igrace zvao u reprezentaciju i svi su mu govorili da je lud i da ce unistiti reprezentaciju i igrace koji tada nisu pozvani u repku. Pozvao Divca sa 16 godina, uveo Paspalja, Kukoca, Petrovica, Radju, Dordjevica. Smijenili ga i onda Ivkovic pokupio svu slavu sa ovim momcima.

Ja sam ti napisao da Miller nije top 10 SG. Imas tu Jordana, Bryanta, Iversona, Drexlera, Gervina, Westa, Wade, Pistol, Pearl, Havlicek, Allen, sigurno sad i ovi novi Klay Thompson, James Harden a ima tu Oscara Robertsona, Tracy Mcgrady, Earl Malone pa cak i Butler iz Chicaga.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 15:45

Moka tu ima mnogo zasluge...

Reggie je na svakoj list medu top 10...

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 mar 2017, 15:59

Sto je najgore, zamisli sad upadne neko slucajno na ovaj pdf, neko ko nikako ne prati kosarku i vidi ovu raspravu. Pa covjek bi sigurno imao dvojbu ko je bolji - Drazen ili Dirk.
Zato se ljudima koji Drazena stavljaju u isti kos sa Dirkom, treba smijati i u startu zaustaviti val idiotarija.
Siguran sam da samo na Balkanu ljudi furaju ovu pricu, i to ljudi koji na zidu imaju objesenu petokraku i Drazena oslovljavaju sa 'nas'. :urnebes:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 16:05

Kajzer10 je napisao/la:Sto je najgore, zamisli sad upadne neko slucajno na ovaj pdf, neko ko nikako ne prati kosarku i vidi ovu raspravu. Pa covjek bi sigurno imao dvojbu ko je bolji - Drazen ili Dirk.
Zato se ljudima koji Drazena stavljaju u isti kos sa Dirkom, treba smijati i u startu zaustaviti val idiotarija.
Siguran sam da samo na Balkanu ljudi furaju ovu pricu, i to ljudi koji na zidu imaju objesenu petokraku i Drazena oslovljavaju sa 'nas'. :urnebes:

Pa cuj mi smo Prvi probili tu barikadu,pa ih cak i guzili u indianapolisu(Srbija)..najbolji njihov trener ima neke nase korjene......

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 mar 2017, 16:06

lumanijev glavni argument je "dijete si", bez obzira na to sto je 90% nas "djece" drasticno inteligentnije od njega :rol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 mar 2017, 16:09

Ray Allen ili Reggie Miller. Uvijek bi prije uzeo Millera

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 mar 2017, 16:29

dema je napisao/la:Ray Allen ili Reggie Miller. Uvijek bi prije uzeo Millera
Ja bih uzeo Allena ali onog iz mladjih dana :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 16:34

Epidaurus je napisao/la:lumanijev glavni argument je "dijete si", bez obzira na to sto je 90% nas "djece" drasticno inteligentnije od njega :rol:

Inteligencija i ti :?: hmmmm...ako zaradis godisnje 30%od moje zarade i imas luksuz da pratis Rakete a prije toga Oilerse tada si Intel......

Nego sta znas o Basketu :?: gdje si igrao :?: koliko live tekmi si odgledao :?:

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 mar 2017, 16:39

Neki precjenjuju Draženovu karijeru, ali neki i podcjenjuju, sramotno je i pročitat da je on malo bolja verzija korvera ili da je razlika njega i Dirka kao razlika Parkera i teodosica
Istina oko Draženove karijere je mislim negdje na sredini

Sent from my iPhone using Tapatalk

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 mar 2017, 16:41

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma Miller je bio glavni igrač svoje ekipe. Ray malo i onda vise nije

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 mar 2017, 17:16

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:lumanijev glavni argument je "dijete si", bez obzira na to sto je 90% nas "djece" drasticno inteligentnije od njega :rol:

Inteligencija i ti :?: hmmmm...ako zaradis godisnje 30%od moje zarade i imas luksuz da pratis Rakete a prije toga Oilerse tada si Intel......

Nego sta znas o Basketu :?: gdje si igrao :?: koliko live tekmi si odgledao :?:
Kako gej argument koliko si live tekmi gledao. Ljutiš me da svašta napišem u ime nas mladih kokuza i siromaha.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 17:21

Pisi ako ti je zelja..Igras li ti basket?ili gdje si igrao?live kosarka nije samo nba,euroliga nego i bih,aba ....

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 mar 2017, 17:32

Puma je napisao/la:Kad smo kod Drazena

:crazy:
Ovaj klipmali cu koristiti protiv onih koji su imali pogledati jednu tekmu sedmicno, a mozda i manje u 90im, i sad daju sebi za pravo zbog toga pricati da je tada u svakoj tekmi odbrambeni effort bio 100%. :mrgreen:
dema je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Ma Miller je bio glavni igrač svoje ekipe. Ray malo i onda vise nije
Pa nije sad da je Miller nesto posebno uradio kao glavni igrac svoje ekipe da to mozes uzeti kao argument.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2017, 17:41

Reggie opet ponovio

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 mar 2017, 17:45

Steph Curry je najboji suter koji se ikad pojavio u historiji ove igre i razlika izmedju njega i drugog najboljeg sutera ikad (nebitno koga stavit, Allen, Miller, Klay itd) je veca nego izmedju Jordana i drugog najboljeg kosarkasa ikad (po meni Jabbar). Svako kome je bilo ko drugi najbolji suter ikad lupa gluposti.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 mar 2017, 17:52

Epidaurus je napisao/la:Steph Curry je najboji suter koji se ikad pojavio u historiji ove igre i razlika izmedju njega i drugog najboljeg sutera ikad (nebitno koga stavit, Allen, Miller, Klay itd) je veca nego izmedju Jordana i drugog najboljeg kosarkasa ikad (po meni Jabbar). Svako kome je bilo ko drugi najbolji suter ikad lupa gluposti.
Bolje biti ALL around nego samo šuter, ove godine stvarno "odlican" šut ima

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 mar 2017, 18:00

reddevil96 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Steph Curry je najboji suter koji se ikad pojavio u historiji ove igre i razlika izmedju njega i drugog najboljeg sutera ikad (nebitno koga stavit, Allen, Miller, Klay itd) je veca nego izmedju Jordana i drugog najboljeg kosarkasa ikad (po meni Jabbar). Svako kome je bilo ko drugi najbolji suter ikad lupa gluposti.

Sve super al Steph nije samo suter. To je jednaka glupost onoj da kazes LeBron je samo atleta ili Westbrook je samo atleta.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 mar 2017, 18:03

Mi koji smo gledali znamo valjda bolje nego YouTube majstori

Ovakvih klipova svaku noć možeš snimit koliko želiš.

Jedno NBA finale i 4 konferencijska finala. Jesam li u pravu ili sam pogriješio. Ako sam u pravu ovo nije malo. A igrao u strasnoj konkurenciji

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 mar 2017, 18:05

Epidaurus je napisao/la:
reddevil96 je napisao/la:

Sve super al Steph nije samo suter. To je jednaka glupost onoj da kazes LeBron je samo atleta ili Westbrook je samo atleta.
Ne moze bit jednaka glupost jer su lbj i west tri koplja iznad njega u ostalim segmentima igre

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.