Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Super, lijepo je da infrastruktura napreduje, još sad neki korektan travnjak da se sredi i super.jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
Kada se ocekuje postavljanje krova na Istocnu tribinu ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Teško za reći ali mislim da će to da čeka i završetak južne tribine kako bi se to sve lijepo spojilo.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
nide je napisao/la:Teško za reći ali mislim da će to da čeka i završetak južne tribine kako bi se to sve lijepo spojilo.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
Hvala na informaciji.
Ima li šta novo u Mostaru?
Nemam informacija, ali trebali bi ubrzo krenuti radovi koji su planirani.nide je napisao/la:Ima li šta novo u Mostaru?
Do kraja godine ocekuje se zavrsetak radova tj. prosirenje VIP tribine i postavljanje na istu krova i stolica, i postavljanje krova i stolica na najvecu centralnu tribinu.
u četvrtak u sedam i petnaest.ANTIFA ! je napisao/la:jestamaji je napisao/la:evo za konzervu i ostale nestrpljive .... .samo što nije![]()
kakav crni krov, i ovo je ko trebević!!!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 mar 2017, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Što nema slika?

Prave se stepenice i postavljaju ogradu. Jos malo je ostalo da je zavrse.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
vidim iskopali svu zemlju skroz do ofarbanog reflektora! oće li to tamo staviti lokomotivu ili je tu nešto drugo planirano?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo istok
izgleda bit ce to super tribina ! Samo naprijed 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:Bravo istokizgleda bit ce to super tribina ! Samo naprijed
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Moja pretpostavka jeste adekvatan ulaz za juznu tribinujestamaji je napisao/la:vidim iskopali svu zemlju skroz do ofarbanog reflektora! oće li to tamo staviti lokomotivu ili je tu nešto drugo planirano?
I ja mislim da je to, mada biće zanimljivo vidjeti šta će biti sa lokomotivom na krajuAnelZ je napisao/la:Moja pretpostavka jeste adekvatan ulaz za juznu tribinujestamaji je napisao/la:vidim iskopali svu zemlju skroz do ofarbanog reflektora! oće li to tamo staviti lokomotivu ili je tu nešto drugo planirano?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam za lokomotivu govorio da se treba postaviti ispred istoka kada zavrse radove na platou. Eyecatcher i sigurno milion slika na instagramu tj. besplatna promocija kluba 
Pa i bice tu lokomotiva kada se renovira plato iza istoka.AnelZ je napisao/la:Ja sam za lokomotivu govorio da se treba postaviti ispred istoka kada zavrse radove na platou. Eyecatcher i sigurno milion slika na instagramu tj. besplatna promocija kluba
- Zeljeznicar -
To bi bilo najbolje mjesto stvarno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Biće jako zanimljivo vidjeti kako će se jug uklopiti u ovo sve. Nadam se iskreno da tribina neće onako izgledati kao sa makete koju je klub prezentirao. Lično mislim da bi bilo bolje sa zdenkama ili SKA je skroz odvoje ali u svakom slučaju krov bi trebao da ide u visini juga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.