FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 18:33

Zamislite da Enrique opet uzme tripletu , mislim da bi se dobro poljuljala Pepova pozicija najboljeg trenera u historiji Barce :crazy: Imao bi Pep vise i dalje trofeja, ali Luis bi imao vise ovih glavnih, a i manje je na klupi od Pepa.

Salu na stranu, znam da ne moze u isti kos sa Pepom, ali ako nista ono jucer ga je upisalo zauvijek u historiju ovog kluba, a i sporta opcenito :mrgreen:

Sto sad ne lijepite onaj telegramov clanak i onaj takozvani "znalac" koji prati nogomet nekih 30 godina, kad ja nisam bio ni u pelenama, gdje govori da je Neymar glavni problem Barcelone i da ga treba prodati, nesto tako :njanjanja: :tokralju: :rol: :rol:

Kad sam ja rekao da ce porucat sve sto je posr'o ?
ĐE MU JE SAD CLANAK? Yebaji ga danas je svak sportski novinar, k'o i pjevac.
27.10.2020

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 09 mar 2017, 18:46

@leroy -Cruyff? ne samo njegovi trofeji,nego njegov utjecaj na čitav klub i njegovu budućnost.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2017, 18:49

Leorey odspavaj malo bgti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 mar 2017, 19:07

leorey je napisao/la:Hahaha sto im Josko spusta na fejsu.

Dybala proslavio prolazak na twitteru. Valjalo bi ga zaganjati maksimalno. Fali nam to desno krilo kad Messi udje u sredinu. A on je za tu poziciju dusu dao.

Zamislite napad Neymar, Suarez, Dybala i iza njih Messi :mrgreen: Samo onda bi se morao dovesti dobar veznjak tipa Koke ili Verratti i neki desni bek. Desna strana nam je tupa, to se vidjelo jucer, Rafinha je dobar, trudi se ali nije to to u najvecim tekmama. Pa koliko su ga samo ostavljali 1vs1, svi otisli u sredinu na Messija i on nije bio u stanju ni 2-3 niska ubacaja dat.

E da , za mene je uz Neymara , Umtiti igrac utakmice! Ne znam kako se neko nije sjetio spomenuti ga. Koliko je samo lopti presjekao. Pa nevjerovatno igra ovaj momak , kao da je 10 sezona u klubu. Najvece pojacanje u odbrani jos od Pique-a.
To bi prestrašno bilo. Samo iza Messia bi morao imati Kokea plus Verratia. Bekovi bi morali biti defanzivno beton dok u napadu bi bilo dovoljno da se znaju ubaciti iz drugog plana.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 19:12

branimir85 je napisao/la:@leroy -Cruyff? ne samo njegovi trofeji,nego njegov utjecaj na čitav klub i njegovu budućnost.
Zato sam i rekao, salu na stranu :mrgreen: Naravno da je utjecaj Pepa, Cryuffa i Van Gaala veci od Luisovog, ali trofeji se isto tako gledaju. Uz Pepa i Cryuffa sigurno najveci po trofejima ce biti Luis.

@Lillard , e tako volim, kad se prozvanim osjecas, jer je ono bilo upravo tebi namjenjeno, posto si ti sr.ao po tom! Reci fino, fulao sam, nemac sam pojma i to je to. Jer da nismo sinoc imali onakvog igraca s "mudima" koji je probijao po 2-3 igraca sam, sto nije radio niti Messi, prosli bi moj qrac.

Mogao bi ti do Bajrama s Alexisom i Pedrom kruziti oko 16, to se jasno vidjelo kad je Rafinha dobijao loptu.
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 mar 2017, 19:14

jasmin10 je napisao/la:Samo iza Messia bi morao imati Kokea plus Verratia.
Nastavi, još mi malo treba slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 mar 2017, 19:39

ZVANIČNO: Rakitić produžuje do 2021.

Dakle novi trener računa na njeg.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 mar 2017, 20:05

Momci, da još jednom apelujem na sve vas što niste naravno u obavezi da uvažite ali malo povucite ručnu, spustite loptu i kako se već sve to žargonski kaže, uglavnom ne raspravljajte se bezveze......svako vadjenje starih postova, prozivke, analize i glumljenje generala posle bitke ne vodi nikuda......a sad vi kako hoćete :kafa:

Moja najkraća analiza za sinoć bila bi ovaka:

1.) Barsa je u utakmicu ušla sa jednom potpuno ludom, hrabrom i SAMOUBILAČKOM formacijom, koja je i bila jedino moguća u utakmici u kojoj se nije imalo šta izgubiti....SVI igrači bez izuzetka borili su se kao lavovi kako i koliko znaju, mogu i umeju.... pokušavali, pokušavali i opet iznova i........NISU USPELI!!!

2.) E sad kako to NISU USPELI? Pa tako lepo....u 88. minutu bilo je 3:1 i jednostavno NISU USPELI!

3.) A onda je (tu se slažem sa Enrikeom i njegovom izjavom posle utakmice) ONAJ OD GORE (ma kako ga ko i u kom delu sveta zvao) odlučio da NAGRADI svakog ubogog navijača, simpatizera i onog kome je Barsa bar malo pri srcu i pokazao da treba verovati UVEK....a tu NAGRADU smo videli u ta 3 gola za svega 5-6 minuta.....nebitno kako i na koji način, nebitno zašto.....jednostavno je nagradio hrabre i verujuće.

Manite se rasprava, zahvalimo se svi skupa ONOM GORE :bow: :tokralju: :bow:

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 09 mar 2017, 20:09

Drugi penal čist

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 09 mar 2017, 20:11

Naravno da su čista
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 mar 2017, 20:43

Jedva cekam sljedecu utakmicu, ovo ih mora dignuti, ocekuje se torpediranje Deportiva za vikend. S druge strane , igraci PSG-a mislim da se nikada nece oporaviti od ovog, proci ce dugo godina, igrat ce oni, ali onakva stvar ostaje u glavi zauvijek, sam je i Verratti to rekao.

Sad samo da se Iniesta dovede u optimalnu fizicku formu i to je to. Stvarno je pao fizicki ovu sezonu, ali dobro ima i godina :mrgreen:
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 mar 2017, 22:08

Donnie Darko je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Samo iza Messia bi morao imati Kokea plus Verratia.
Nastavi, još mi malo treba slika
Desni bek Bellerin :mrgreen:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 09 mar 2017, 22:25

parangal je napisao/la:Momci, da još jednom apelujem na sve vas što niste naravno u obavezi da uvažite ali malo povucite ručnu, spustite loptu i kako se već sve to žargonski kaže, uglavnom ne raspravljajte se bezveze......svako vadjenje starih postova, prozivke, analize i glumljenje generala posle bitke ne vodi nikuda......a sad vi kako hoćete :kafa:

Moja najkraća analiza za sinoć bila bi ovaka:

1.) Barsa je u utakmicu ušla sa jednom potpuno ludom, hrabrom i SAMOUBILAČKOM formacijom, koja je i bila jedino moguća u utakmici u kojoj se nije imalo šta izgubiti....SVI igrači bez izuzetka borili su se kao lavovi kako i koliko znaju, mogu i umeju.... pokušavali, pokušavali i opet iznova i........NISU USPELI!!!

2.) E sad kako to NISU USPELI? Pa tako lepo....u 88. minutu bilo je 3:1 i jednostavno NISU USPELI!

3.) A onda je (tu se slažem sa Enrikeom i njegovom izjavom posle utakmice) ONAJ OD GORE (ma kako ga ko i u kom delu sveta zvao) odlučio da NAGRADI svakog ubogog navijača, simpatizera i onog kome je Barsa bar malo pri srcu i pokazao da treba verovati UVEK....a tu NAGRADU smo videli u ta 3 gola za svega 5-6 minuta.....nebitno kako i na koji način, nebitno zašto.....jednostavno je nagradio hrabre i verujuće.

Manite se rasprava, zahvalimo se svi skupa ONOM GORE :bow: :tokralju: :bow:
Sigurno, nagradio je milionere koji šutaju loptu, a u potpunosti zanemario milijarde ljudi i djece koji su u tom trenutku ili gladovali, bili mučeni/ubijani itd..
Baš mu hvala, čuda se dešavaju :bow:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2017, 22:29

messilla je napisao/la:ZVANIČNO: Rakitić produžuje do 2021.

Dakle novi trener računa na njeg.
slika
:mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 mar 2017, 22:44

Karlo je napisao/la:momci koga bi ste vi u 1/4
Moj principijelan stav otkad pišem na ovom forumu je jasan.......samo najači i samo dobre i kvalitetne utakmice...

Znači Bayern ili Real.....utakmice po mojoj meri :salut:

PS. @UnitedWA.....bez uvrede ali ja nisam osoba koja će na sportskom forumu o globalnim problemima i tim stvarima :stop: .....hvala

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 09 mar 2017, 22:50

parangal je napisao/la:
Moj principijelan stav otkad pišem na ovom forumu je jasan.......samo najači i samo dobre i kvalitetne utakmice...

PS. @UnitedWA.....bez uvrede ali ja nisam osoba koja će na sportskom forumu o globalnim problemima i tim stvarima :stop: .....hvala
Sam si ga ubacio u post, ali hajde ništa novo. Egocentrizam vjernika i prisvajanje te više sile koju nisi imenovao je klasika.
Odjavljujem se, treba izbjeći te rasprave na ovakvom forumu.

ONtopic: Kad je izvlačenje? Barci bi vjerovatno Real sad legao s obzirom da su kvalitet fudbala i Real trenutno na Vi.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 mar 2017, 22:52

Karlo je napisao/la:
parangal je napisao/la:

to lave to hocu da cujem :cool: ,real manje vise :|
A čuj......nemam problem ni da Bayern i Real madjusobno odluče ko će Barsi na megdan u polufinalu.....samo izvolte :mrgreen: :rol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 mar 2017, 22:52

Sve sem Patetica i Citya (ako ne ispadnu). Dortmund bi bio idealan, jer se sa njima nisu jos uvijek sastajali.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 mar 2017, 22:54

Nek Lisice prodju pa da i nas pomiluje UEFA s njima [emoji38]

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2017, 23:02

slika

:ljepota:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.