Ma ona Adela iz BMH !Omerbavarac je napisao/la:Sto mi je poznata ova plesacica. Je li ovo ona Zenicanka?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Omerbavarac
- Kontakt:
A jest, jest. Ona sto su svi balili za njom.Zagor je napisao/la:Ma ona Adela iz BMH !Omerbavarac je napisao/la:Sto mi je poznata ova plesacica. Je li ovo ona Zenicanka?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Adela, adela....
dobra pravo...D:
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
-
analiticar_
- Kontakt:
Bil ga vi Adeli zakajlali do bubrega??

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta i ti gledas pokraj onakvog ekremaOmerbavarac je napisao/la:Sto mi je poznata ova plesacica. Je li ovo ona Zenicanka?
i´m not gay
bolan kako ono, izadje iz kombija,a covjek mrtavZagor je napisao/la:Zanimljive su ove teorije zavjere, evo jedne:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je novinar Njemackog RTL-a koji je radio istrazivanje o sirenju internet video-aCeMa je napisao/la:bolan kako ono, izadje iz kombija,a covjek mrtavZagor je napisao/la:Zanimljive su ove teorije zavjere, evo jedne:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
o kome ti govoris... jeli o onome sto je izasao iz kombija? pogledaj mu glavu i vidit ces da je isti michael jackson...kosa istabistrikboy je napisao/la:Ovo je novinar Njemackog RTL-a koji je radio istrazivanje o sirenju internet video-aCeMa je napisao/la:bolan kako ono, izadje iz kombija,a covjek mrtavZagor je napisao/la:Zanimljive su ove teorije zavjere, evo jedne:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa o tome i govorim,normalno da ce se obuci kao MJ inace nece niko gledati klip
Uglavnom za 3 dana se pojavio klip na preko 20000 site-ova.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
na kraju krajeva, ovo i jeste teorija zavjere, tako da...ni ja, ni ti ne znamo ko je ono biobistrikboy je napisao/la:Pa o tome i govorim,normalno da ce se obuci kao MJ inace nece niko gledati klipUglavnom za 3 dana se pojavio klip na preko 20000 site-ova.
- bistrikboy
- Kontakt:
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.htmlCeMa je napisao/la:na kraju krajeva, ovo i jeste teorija zavjere, tako da...ni ja, ni ti ne znamo ko je ono biobistrikboy je napisao/la:Pa o tome i govorim,normalno da ce se obuci kao MJ inace nece niko gledati klipUglavnom za 3 dana se pojavio klip na preko 20000 site-ova.
jedino jos da ti dovedem ovog glumca kuci...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Koristi li neko digitalni resiver, onaj za piratsku upotrebu, bez placanja?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ljudi kako da ins fm 2009
zaboravio sam one fazone sa crackovima
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma instaliraj desetkutax je napisao/la:ljudi kako da ins fm 2009
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kopiras crack, najdes folder od fm 2009, unidjes, zalipis crack i eto gatax je napisao/la:ljudi kako da ins fm 2009
nije skonto sam:DQUARESMA 18<<< je napisao/la:kopiras crack, najdes folder od fm 2009, unidjes, zalipis crack i eto gatax je napisao/la:ljudi kako da ins fm 2009
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Ljudi, na sarajevo(crtica)iks(tacka)kom ima lud tekst pod nazivom
"Kad Ekrem Jevrić kroji predizbornu kampanju" sa slikama
Ja sam plakao od smijeha..
"Kad Ekrem Jevrić kroji predizbornu kampanju" sa slikama
Ja sam plakao od smijeha..
Sta ste zabalili za Adelom?Svakako i jeste toliko pametna da snima spot s Ekremom.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne'am pojma ko je ta cura. Jučer sam vidio spot i to je to. Naravno, ne bih je odbio, ali sad da balim za njom - to nikako. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ekrem nit zna pjevat, nije ni lijep, ne zna dobro ni engleski ni naš......
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, BaiMai, Jabroni, MaroonBjelave, nerkolfc, Pensioner26, Wilshere10 i 18 gostiju.