Samo polako, jos su to djeca. Jedino onaj Burnic je vanserijski talent.edinjo-bih je napisao/la:ja san ga gledao i vise mi n.hadzic izgleda na pravog napadaca killera nego on. cak me ni mustedanagic nije pretjersno odusevio, vise su se izkazali suljic i nikic. mozda je bilo do forme, ali demirovic me je nazalost u te 2-3 utakmice bas negativno iznenadio (gledajuci ocekivani kvalitet)...
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
A to nasa liga neki kvalitet mozgu, pa taj Hadzic postigne 7 golova Mladosti ili VitezuPrimorac je napisao/la:Hadzic je iz 16 utakmica zabio 25 golova u pl ali izgleda to nije dovoljno za strucnjaka karacica
Opstanak moramo izboriti
-
- Kontakt:
iskren da budem citajuci sportske portale i od sadikua sam dosta vise ocekivao, bio je u najbolju ruku solidan, ako uopste.
ps: molim vas nekvarite ovu temu svadjom
ps: molim vas nekvarite ovu temu svadjom
Ispravka dao je 8 golova samo me cudi da neko ko je mladzi junior ubjedljivo najbolji strijelac pledinedin1 je napisao/la:A to nasa liga neki kvalitet mozgu, pa taj Hadzic postigne 7 golova Mladosti ili VitezuPrimorac je napisao/la:Hadzic je iz 16 utakmica zabio 25 golova u pl ali izgleda to nije dovoljno za strucnjaka karacica
-
- Kontakt:
ja se nadam i a. jakupovicu, on je uz burnica nas najjaci junior pod tudjom zastavom 
ps: mozda u napadace mozemo da brojimo i mustafica, sad ga na toj poziciji forsiraju u mönchengladbachu

ps: mozda u napadace mozemo da brojimo i mustafica, sad ga na toj poziciji forsiraju u mönchengladbachu

-
- Kontakt:
STRELCI: 0:1Hodžić 18,1:1 Račić 35,1:2 Šerbečić 39, 2:2 Lambulić 52,3:2 Cvetković 54, 3:3 Stanić 86. Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Gledalaca. Oko 300. Sudija: Pavle Tomić. Pomoćnici:M.Karadžić, N.Radoičić. Crveni karton: Nišić (Srbija) 72.
SRBIJA. M.Ilić, Blagojević, Vlalukin, Lambulić (od 66.Rakić), Radić, Nikolić ( od 46. Nišić, od 72. Bjelobrk), Cvetković (od 63. S.Jovanović), Račić, Mišković, Vučićević (od 63.Šarić), Terzić (od 63.S.Ilić)
BOSNA I HERCEGOVINA:Marković (od 52. Kovač), Čerbečić, Čubrilo (od 78. Miličević), Nikić, Mustafić (od 52. Čavar), Stanić, Čeliković, Hušić (od 56. Marinković), Hadžić(od 52. Resić), Smailagić, Žerić.
Posle poraza u prvom od dva meča sa Bosnom i Hercegovinom, koja su selektoru Milanu Obradoviću poslužila kao test za predstojeću elit rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, naši omladinci su u revanšu ostvarili remi - 3:3(1:2).
Gosti su prvi došli u vođstvo, ponovo u ranoj fazi meča, ali za razliku od prethodnog duela, sada su Račić i drugovi bili efikasniji. Posle minusa u prvom delu meča, izabranici selektora Obradovića uspeli su da preokrenu rezultata, ali kada se činilo da će biti upisana i pobeda, usledio je gol Stanića u smiraj meča i čini se zaslužen remi.
Omladinska reprezentacija Srbije (generacija 1998.) koju predvodi selektor Milan Obradović nalazi se u grupi sa Nemačkom, Slovačkom i Kiprom u elit rundi kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Gruziji (2 – 15. jul 2017). Domaćin turnira koji se održava od 23. do 28. marta 2017. godine, biće Nemačka.
znaci da su se par igraca vec kucer vratila kuci (mustedanagic, demirovic,..)
SRBIJA. M.Ilić, Blagojević, Vlalukin, Lambulić (od 66.Rakić), Radić, Nikolić ( od 46. Nišić, od 72. Bjelobrk), Cvetković (od 63. S.Jovanović), Račić, Mišković, Vučićević (od 63.Šarić), Terzić (od 63.S.Ilić)
BOSNA I HERCEGOVINA:Marković (od 52. Kovač), Čerbečić, Čubrilo (od 78. Miličević), Nikić, Mustafić (od 52. Čavar), Stanić, Čeliković, Hušić (od 56. Marinković), Hadžić(od 52. Resić), Smailagić, Žerić.
Posle poraza u prvom od dva meča sa Bosnom i Hercegovinom, koja su selektoru Milanu Obradoviću poslužila kao test za predstojeću elit rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, naši omladinci su u revanšu ostvarili remi - 3:3(1:2).
Gosti su prvi došli u vođstvo, ponovo u ranoj fazi meča, ali za razliku od prethodnog duela, sada su Račić i drugovi bili efikasniji. Posle minusa u prvom delu meča, izabranici selektora Obradovića uspeli su da preokrenu rezultata, ali kada se činilo da će biti upisana i pobeda, usledio je gol Stanića u smiraj meča i čini se zaslužen remi.
Omladinska reprezentacija Srbije (generacija 1998.) koju predvodi selektor Milan Obradović nalazi se u grupi sa Nemačkom, Slovačkom i Kiprom u elit rundi kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Gruziji (2 – 15. jul 2017). Domaćin turnira koji se održava od 23. do 28. marta 2017. godine, biće Nemačka.
znaci da su se par igraca vec kucer vratila kuci (mustedanagic, demirovic,..)
-
- Kontakt:
u onim utakmicama junijorske repke koje sam ja licno gledao prije par mjeseci 

Pogledah golove sa danasnje utakmice juniora i iz prilozenog se moglo vidjeti da se momci uzasno pozicioniraju na centarsuteve (iz kornera prvenstveno). Na tome se ozbiljno mora poraditi, jer smo prejeftino dva gola dobili na taj nacin. Isto tako, ni ovaj Partizanov golman mi ne ulijeva neko povjerenje (krivac je za treci gol). Zna li neko kakav je on i ima li kvaliteta za prvog golmana? I, sta je sa onog Jovica iz Salzburga?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
gdje si gledao golove
Sad je u Leipzigu zajedno sa Demirovicem rezerva kao i Kovac u Freiburgu.Bas smo losi sa golmanima sto se tice omladinaca...kobe24 je napisao/la:Pogledah golove sa danasnje utakmice juniora i iz prilozenog se moglo vidjeti da se momci uzasno pozicioniraju na centarsuteve (iz kornera prvenstveno). Na tome se ozbiljno mora poraditi, jer smo prejeftino dva gola dobili na taj nacin. Isto tako, ni ovaj Partizanov golman mi ne ulijeva neko povjerenje (krivac je za treci gol). Zna li neko kakav je on i ima li kvaliteta za prvog golmana? I, sta je sa onog Jovica iz Salzburga?
Ma ja, znam da jos uvijek nosi one bikove na dresu.guillermo je napisao/la:Sad je u Leipzigu zajedno sa Demirovicem rezerva kao i Kovac u Freiburgu.Bas smo losi sa golmanima sto se tice omladinaca...kobe24 je napisao/la:Pogledah golove sa danasnje utakmice juniora i iz prilozenog se moglo vidjeti da se momci uzasno pozicioniraju na centarsuteve (iz kornera prvenstveno). Na tome se ozbiljno mora poraditi, jer smo prejeftino dva gola dobili na taj nacin. Isto tako, ni ovaj Partizanov golman mi ne ulijeva neko povjerenje (krivac je za treci gol). Zna li neko kakav je on i ima li kvaliteta za prvog golmana? I, sta je sa onog Jovica iz Salzburga?

@primorac
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 09 mar 2017, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
hvala
http://www.transfermarkt.de/raif-husic/ ... ler/160742kobe24 je napisao/la:Ma ja, znam da jos uvijek nosi one bikove na dresu.guillermo je napisao/la:Sad je u Leipzigu zajedno sa Demirovicem rezerva kao i Kovac u Freiburgu.Bas smo losi sa golmanima sto se tice omladinaca...kobe24 je napisao/la:Pogledah golove sa danasnje utakmice juniora i iz prilozenog se moglo vidjeti da se momci uzasno pozicioniraju na centarsuteve (iz kornera prvenstveno). Na tome se ozbiljno mora poraditi, jer smo prejeftino dva gola dobili na taj nacin. Isto tako, ni ovaj Partizanov golman mi ne ulijeva neko povjerenje (krivac je za treci gol). Zna li neko kakav je on i ima li kvaliteta za prvog golmana? I, sta je sa onog Jovica iz Salzburga?Sta je sa onog golmana sto je u Bajernu bio? Pricalo se mnogo o njemu prije, bilo je receno i da ce igrati za nas. Poslije je presao u neki manji klub da bi branio. Ima on sad moda i preko 20 godina. Ne mogu nikako imena da se sjetim.
![]()
@primorac
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/raif-husic/ ... ler/160742

Strašan gol Stanića iz slobodnjaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sadiku je 2000. godiste i kapiten je kadetske reprezentacije, nisam siguran da je nekada igrao za juniorsku reprezentaciju.edinjo-bih je napisao/la:u onim utakmicama junijorske repke koje sam ja licno gledao prije par mjeseci
Ako uskoro hadzikic sredi papire sve i bude imao mogucnost poziva, nece nam raif ni trebati. Hadzikic je vec izganjao bosansko drzavljanstvo nadam se da nece biti frke ni sa sportskim, ne bi bilo lose kad bi se i ovi novinari malo aktivirali i pokusali doci do neke izjave od tog decka, sigurno bi bio jako citan clanak jer je veliki talenat, a i da se dodatno ovi nasi iz saveza razbude. To je deset puta vaznija informacija nego sto objavljuju nurkovica za svaki poziv kosovske reprezentacije kao da je to neki golman kalibra Buffona a ne drugoligasa.kobe24 je napisao/la:Pivopija je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/raif-husic/ ... ler/160742Na njega sam mislio. Tanko je ovo, izgleda ni od njega nista. Napunio 21 godinu, a ni u trecoj ligi za njega nema mjesta...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Slazem se apsolutno. Taj momak kad stekne uslove da se pozove, obavezno mora biti pozvan. Za pocetak je treci golman reprezentacije, a za kasnije cemo vidjeti. To bi i njemu, siguran sam, bio veliki motiv da jos vise radi i napreduje. Red bi bio uraditi s njim neki intervju da se zna dokle je doslo oko te promjene sportskog drzavljanstva. Ali, kao sto ti kazes, kako ce se stici pored Nurkovica, ili ovog malog Srbina Gacinovica, o kojem je ss.ba napisao 50 clanaka. Ne bi me uopste cudilo da su ga i oni ciljano gurali, ne bi li ga Muslin pozvao u A tim Srbije.DeeWa je napisao/la: Ako uskoro hadzikic sredi papire sve i bude imao mogucnost poziva, nece nam raif ni trebati. Hadzikic je vec izganjao bosansko drzavljanstvo nadam se da nece biti frke ni sa sportskim, ne bi bilo lose kad bi se i ovi novinari malo aktivirali i pokusali doci do neke izjave od tog decka, sigurno bi bio jako citan clanak jer je veliki talenat, a i da se dodatno ovi nasi iz saveza razbude. To je deset puta vaznija informacija nego sto objavljuju nurkovica za svaki poziv kosovske reprezentacije kao da je to neki golman kalibra Buffona a ne drugoligasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.