FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 19:42

@MortemHz Nisam ja rekao da je samo sjever tribina, dolazim i na istok povremeno. Hoću da kažem, ako ja kao student mogu sjest na autobus i preći 30ak kilometara u jednom pravcu, lunjat po gradu 2 sata zbog rasporeda prevoza, odgledat utakmicu i opet kući po istom šablonu (čekanje busa, vozarenje 30 km), može vala i neko iz Sarajeva. Nemoj mi samo tih priča, zbog ovog se ne dolazi na tekme. Ne dolazi zbog baklji, zbog huligana, vremena, lošeg protivnika, loših igara, trenera, Rustema, menstruacije... ko traži da mu se 10 uslova poklopi da bi došao gledat voljeni klub, taj meni na stadionu ne treba. Ne kažem ništa za školu/faks/posao, ne može se uvijek doć, al kad je čovjek već slobodan treba doći. Yebo ja one godišnjake što dođu na derbi i kad se slavi trofej, psuju Rustemoviću jer nije Kante, uslikaju se 30 puta za fb i instagram i nema ih onda pola godine ni blizu Koševa. Naravno, ovim ne prozivam tebe nit bilo koga ovdje, Bože sačuvaj, nego one koji nabijaju taj prosjek povremenim dolascima a ništa u Bogu im ne paše. Sportski pozdrav, svi u subotu na AFH!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2017, 19:50

Da nisi fulio osobu? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 mar 2017, 20:03

Pa da je tako, trebao bi nam stadion od 150.000 mjesta. Vratimo se u realnost. Barca odigra 2 loše utakmice odmah posjeta za 30000 padne. A kod nas 1-2 utakmice budu da se ima sta pogledati na terenu godišnje, sve ostalo je ruglo od igre, loši uslovi na stadionu, pola sezone igraju u blatu, a ne na travi, nikakva ulaganja u ekipu, ne možeš ništa novo očekivati, već 15 godina ti je isto, nema tu nikakvog napretka da se moze nesta veliko ostvariti..
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 20:07

MortemHz je napisao/la:Da nisi fulio osobu? :D
Jesam drug, halali, znam da je neki Hz u pitanju :D ogovarao sam Thrilleru, pa zabuna oko imena, još jednom se najdublje ispričavam :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2017, 20:11

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Da nisi fulio osobu? :D
Jesam drug, halali, znam da je neki Hz u pitanju :D ogovarao sam Thrilleru, pa zabuna oko imena, još jednom se najdublje ispričavam :D
Ma uzivaj, sve ok nego kontam sta mu ja uradi.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 mar 2017, 20:20

Najmanje je loš fidbal razlog za malu posjetu u našoj ligi. Pregledao sam mnogo, mnogo dosadnih utakmica engleske ili španske lige. Problem je mentalitet ljudi. Draže je Bošnji dati 5/8/10 KM za kafu/pivu/shishu/tiket nego za kartu. Ovo govorim o generacijama od 15 do 30 godina. Druga je stvar kad odrasla osoba mora platiti za sebe i još jedno ili dvoje djece. Prema tome, ko hoće da dođe bujrum, ko neće ima Bht. A razloga za dolazak ima i previše. Sjajno otvaranje početka polusezone, 9 uzastopnih pobjeda, povratak Saida, utakmica u kojoj imamo priliku Fašiste poslati u Ligu za opstanak, a mi napraviti veliki korak ka sustizanju Zrinjskog. Igraj bordo-bijeli!
SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2017, 20:22

Samo da napomenem ove sto govore da nikog "jakog "nismo dobili,mada su ovo njihovi zadnji trzaji,usutice se skroz polako:Sarajevo-Zrinjski 2:0,Sarajevo-Radnik 2:0,Krupa-Sarajevo 0:1,Sarajevo -Krupa3:2,sa svim ekipama imamo najbolji medjusobni skor,najmanje golova primili,4 igraca iz akademije stalni clanovi 1 ekipe+2 u rosteru,nase dijete kapiten,2 najmladja ekipa u ligi.Ova ekipa ima veliki kvalitet i potencijal,to ponavljam od pocetka i bez obzira na krajnji rezultat treba da ostane na okupu.IDEMO BORDO DIVOVI
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 mar 2017, 20:28

Mene je samo strah euforije i vaznosti meca protiv listice koja nekako uvijek sveze noge nasim igracima.
Nadam se da ce Cala to znati iskontrolisati i aBd da pobjeda nece doci u pitanje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 20:29

Eto, ne znam šta mi bi, pa ne pročitah kome se obraćam haha :D
@BosnianKingdom (valjda nisam pogriješio sad :mrgreen: ), nije baš ista situacija godinama. Posjeta opada u zadnje dvije sezone i to je evidentno. Al' nije mi jasno, kako je u sezoni 11/12 ako se ne varam, više ljudi došlo na utakmicu Sarajevo - Orebro nego na utakmicu Sarajevo - Lech prije dvije godine, iako su cijene karata u odnosu na danas bile astronomske (sjever 7 maraka, istok 12)? Tad nije bilo Tana, Turkisha, kampa, igrali Haskić, Maksumić, Handžić itd, Plišek vodio ekipu... I kako je više ljudi bilo protiv Zete nego protiv Atromitosa, u istoj rundi Evropske lige, iako je Atromitos daleko atraktivniji protivnik (hajd, tu bi se moglo reć' da je raja došla da uživa u Saidovim majstorijama, mada smo i u tom sastavu 14/15. imali par izvrsnih igrača). Mislim da je to čisto do mentaliteta raje, nisam jednom čuo priče "ma nisam lud da dajem pare da gledam amatere, ima Arena, ima MojaTV, što ću na stadionu" itd, a takvi najviše statusa pišu i naslovnica mijenjaju. Daj Bože da se to popravi i da nas u subotu dođe preko 6 milja, jer Čala i momci su to zaslužili. :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 20:32

Majkl je napisao/la:Samo da napomenem ove sto govore da nikog "jakog "nismo dobili,mada su ovo njihovi zadnji trzaji,usutice se skroz polako:Sarajevo-Zrinjski 2:0,Sarajevo-Radnik 2:0,Krupa-Sarajevo 0:1,Sarajevo -Krupa3:2,sa svim ekipama imamo najbolji medjusobni skor,najmanje golova primili,4 igraca iz akademije stalni clanovi 1 ekipe+2 u rosteru,nase dijete kapiten,2 najmladja ekipa u ligi.Ova ekipa ima veliki kvalitet i potencijal,to ponavljam od pocetka i bez obzira na krajnji rezultat treba da ostane na okupu.IDEMO BORDO DIVOVI
Ko je naše dijete ba? Dulja iz Olimpika il Marko iz Trebinja, na koga misliš? :nene:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 mar 2017, 20:34

bordoakapitar je napisao/la:To je samo splet okolnosti! Pogledaj protivnike u ovih 9 utakmica. Pa jedino je Radnik ozbiljnija ekipa a ostalo skoro sve iz lige za opstanak i nikoga nismo nakantali... Nemamo mi nikakvu posebnu ekipu. Ovo je mrtvi prosjek, samo zahvaljujuci Cali imaju karakter i borbenost.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Paša moj, da smo u ovih 9 utakmica 9 puta pobijedili tarabe treba ljudima odati respect. A jest me briga što nekog nismo nakantali, na kraju kad se sve sabere niko ti ne gleda na driblinge i duple pasove i tu ljepotu, ljudi hoće trofeje. A sa Čalom izgleda da smo sposobni i za takvo nešto :salut:
ZZ

givera
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la givera » 09 mar 2017, 20:42

moj uzor-S.G je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:To je samo splet okolnosti! Pogledaj protivnike u ovih 9 utakmica. Pa jedino je Radnik ozbiljnija ekipa a ostalo skoro sve iz lige za opstanak i nikoga nismo nakantali... Nemamo mi nikakvu posebnu ekipu. Ovo je mrtvi prosjek, samo zahvaljujuci Cali imaju karakter i borbenost.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Paša moj, da smo u ovih 9 utakmica 9 puta pobijedili tarabe treba ljudima odati respect. A jest me briga što nekog nismo nakantali, na kraju kad se sve sabere niko ti ne gleda na driblinge i duple pasove i tu ljepotu, ljudi hoće trofeje. A sa Čalom izgleda da smo sposobni i za takvo nešto :salut:
Ide ubrzo liga 6 I sve ce samo reci,treba samo biti realan sa ocekivanjima da nebi bilo poslije velikih razocarenja,afh je prevelik stadion za domace tekme pa I kad dodje raje to se rastrka na sve strane,nama treba manji stadion,natkriven da neutice kisa direktno na posjetu jer ima ljudi koji nece dovesti djecu da kisnu al valjda se I taj stadion pomjeri sa mrtve tacke

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 mar 2017, 20:47

Ako se ne varam Cala nas je preuzeo protiv Viteza. Poslije toga ima 1 poraz od Zrinjskog, remi u listici u kojoj redovno gubimo, dva slobodno mogu reci nesretna remija sa komsinicama i Slobodom na Kosevu. Ostalo su sve pobjede. Ova 2 remija su vrlo lahko mogle biti pobjede samo malo vise srece da smo imali. Ko misli drugacije nek pogleda ponovo preglede utakmica pa nek se uvjeri.
Ostalo sve su pobjede. Mi uopste nemamo losu ekipu. Nego mi ne vjerujemo u nju i u nasim ocima Todorovic kojeg smo otjerali, ciji debilizmi i zajebancije su nas kostale pobjeda hiljadu puta, je bolji od Hebibovica. Tomic od Sarica, Bilbija isto tako kojeg smo celaki ko gospu od Ahmetovica itd itd. Previse pesimizma oko ekipe i hvala Bogu dragom, pa je cala to uspio odvojiti od momaka i usaditi u njih pobjednicki mentalitet.
Mislim da je ovoj ekipi falio samo jedan Said da ona postane strah i trepet.
Balerina Duljevic po meni je uvijek bio prosjecan igrac sa natprosjecnim talentom, kojeg nikad nije, i nece pretvoriti u nesto vise. 200 lajkova na instagramu je maksimalan domet njegove karijere.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2017, 20:49

skoroalen je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Samo da napomenem ove sto govore da nikog "jakog "nismo dobili,mada su ovo njihovi zadnji trzaji,usutice se skroz polako:Sarajevo-Zrinjski 2:0,Sarajevo-Radnik 2:0,Krupa-Sarajevo 0:1,Sarajevo -Krupa3:2,sa svim ekipama imamo najbolji medjusobni skor,najmanje golova primili,4 igraca iz akademije stalni clanovi 1 ekipe+2 u rosteru,nase dijete kapiten,2 najmladja ekipa u ligi.Ova ekipa ima veliki kvalitet i potencijal,to ponavljam od pocetka i bez obzira na krajnji rezultat treba da ostane na okupu.IDEMO BORDO DIVOVI
Ko je naše dijete ba? Dulja iz Olimpika il Marko iz Trebinja, na koga misliš? :nene:
Marko je igrao za juniore akademije i to je nase dijete kao i Andjusic,Radovac,Kadusic,Heric,Plakalo.
A to gdje ko rodjen nije bitno,dovedeni su u kadetima ili juniorima .
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 mar 2017, 20:52

Ma kakva euforija, nema euforije, lištica nije kao nekad, tu smo mi negdje trenutno, prednost je domaći teren :D AkoBogda pobijediti, i idemo dalje. Doviđenja, ćao, prijatno :D Evropa, sve ostalo je gratis :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 09 mar 2017, 21:03

revolt je napisao/la:Mene je samo strah euforije i vaznosti meca protiv listice koja nekako uvijek sveze noge nasim igracima.
Nadam se da ce Cala to znati iskontrolisati i aBd da pobjeda nece doci u pitanje.
Zato Cala kaže clj nam je Evropa, smanjuje pritisak.
Neka se gurbeti i mOSTARCI bore za titule :mrgreen: , a ko šta uzme vidjeće se na kraju.
Naše je da ekipu u skladu sa svojim mogućnostima podržimo, do Čale i štaba je da motiviraju, pripreme i usmjere igraće, a do igraća je da se bore.
Najbolji primjer jučerašnja utakmica, ko je mogao došao(malo smo pokisli i pomrzli ali smo otišli ugrijani sa Koševa),
Igraći se trudili koliko je teren dozvoljavao i relativno dobro uradili svoj posao(moglo i bolje ..).
Stručni tim ostvario rezultat, sačuvao igraće od povreda i u pozitivnoj atmosferi nastavlja dalje.
:wave:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2017, 21:04

Dobro veli Torlak za Suljica. ;)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 mar 2017, 21:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobro veli Torlak za Suljica. ;)
Da je Asmir igrao za skretničare, do sad bi ga reprezentacija prodala na bolje mjesto od Mađarske. Koji nepotizam kod nas vlada majko mila, kao da se samo na Zekat areni fudbal igra...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2017, 21:16

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobro veli Torlak za Suljica. ;)
Da je Asmir igrao za skretničare, do sad bi ga reprezentacija prodala na bolje mjesto od Mađarske. Koji nepotizam kod nas vlada majko mila, kao da se samo na Zekat areni fudbal igra...
Idi momcino gdje te cijene. :salut:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 mar 2017, 21:18

Ovi sto mogu na comet ,moze li izvjestaj ko je kartoniran u,ko ne mpze igrati za listicu?1.55 zasad kvota na Divove u Lutriji
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []