AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
cuj Kolasinac dogovoren ALI nakon preuzimanja????
KO nas preuzima?????
KO su firme strasne supermocne banke iz Kine????
Daj vise ovog cirkusa mi je preko glave
Fassone i Mirabelli su dogovorili pola europe,a vamo samo fol naki depoziti pizde materine,sveli su nas na nivo Genoe i to je to,sad nesta mute opasno mogo bi neko zatvora zaglavit a Milan popusit foru i to zescu
KO nas preuzima?????
KO su firme strasne supermocne banke iz Kine????
Daj vise ovog cirkusa mi je preko glave
Fassone i Mirabelli su dogovorili pola europe,a vamo samo fol naki depoziti pizde materine,sveli su nas na nivo Genoe i to je to,sad nesta mute opasno mogo bi neko zatvora zaglavit a Milan popusit foru i to zescu
Opet Montella izvodi gluposti sa Romagnolijem na beku 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da se mora još nešto poklopiti uz to, ali treba provjeriti opet.badel62 je napisao/la:Ako Roma osvoji EL, da li onda i cetvrto mjesto vodi u LP ?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja bas sad hocu to da pitam i mene zanimabadel62 je napisao/la:Ako Roma osvoji EL, da li onda i cetvrto mjesto vodi u LP ?
NE vodi !badel62 je napisao/la:Ako Roma osvoji EL, da li onda i cetvrto mjesto vodi u LP ?
Italijani bi mogli jedino imati 4 predstavnika u slucaju da Roma osvoji LE a da u Calcu zavrsi ispod 3 pozicije, tako da bi prve tri ise u ligu prvaka i Roma kao osvajac LE, u slucaju da roma osvoji LE a bude medju prve tri momcadi lige,onda idu samo prve tri i to je to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nema se sta poklopit. Koliko ja znam pobjednik LE ide direktno u LP. Ako je on to vec obezbjedio kroz ligu nikom nista, odnosno nece 4-ti ici u LP
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
A preko koeficijenta lige, ne mogu nikako imati Talijani četiri mjesta u LP?milanist je napisao/la:NE vodi !badel62 je napisao/la:Ako Roma osvoji EL, da li onda i cetvrto mjesto vodi u LP ?
Italijani bi mogli jedino imati 4 predstavnika u slucaju da Roma osvoji LE a da u Calcu zavrsi ispod 3 pozicije, tako da bi prve tri ise u ligu prvaka i Roma kao osvajac LE, u slucaju da roma osvoji LE a bude medju prve tri momcadi lige,onda idu samo prve tri i to je to.
Znam da je, čini mi se prošle godine, bila aktuelna ta priča kako će prestići Engleze uskoro...
Blizu jesu ali ne mogu ih stice za sljedecu sezonu. ali izgleda da nece ni morati, kako stvari stoje od sezone 2018 ce svakako imati 4 predstavnika, sve zbog izmjene pravila od strane uefeRaonffa je napisao/la:A preko koeficijenta lige, ne mogu nikako imati Talijani četiri mjesta u LP?milanist je napisao/la:NE vodi !badel62 je napisao/la:Ako Roma osvoji EL, da li onda i cetvrto mjesto vodi u LP ?
Znam da je, čini mi se prošle godine, bila aktuelna ta priča kako će prestići Engleze uskoro...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Na to novo pravilo sam zaboravio skrozmilanist je napisao/la:
Blizu jesu ali ne mogu ih stice za sljedecu sezonu. ali izgleda da nece ni morati, kako stvari stoje od sezone 2018 ce svakako imati 4 predstavnika, sve zbog izmjene pravila od strane uefe
Ma hajde svejedno nam, mi svakako nismo među četiri najbolje ekipe u Italiji
Silvio je senilni starac sa ogromnim egom koji više nema predstavu šta je potrebno da bi se bilo uspiješno u današnjem fudbalu i sportu općenito.
Isto važi i za njegovog sidekick-a Galliania. Da nije bilo Berle, niko od nas vjerovatno ne bi ni pratio Milan ali svojim radom u posljednjih 10 god. je klub doveo na niske grane. Najniže od kad je preuzeo Milan. Ne samo kad su u pitanju uspijesi Milana u Ital i Europi već i sav taj cirkus oko kluba.
Prodaja pa vraćanje igrača nakon što "ispuše" u drugom klubu, dovođenje propalih zvijezda, vječito oživljavanje karijera tipovima poput Ballotelia, Boatenga i sličnih. Ova farsa oko prodaje je vrhunac. To su jednostavno stvari koje ozbiljni klubovi ne rade. Nije sramota imati loš period, period regrupisanja, obnavljanja tima. To se svima se dešava. Sramota je ovo blamiranje po medijima, laganje i obmanjivanje kao da je u predizbornoj kampanji.
Na kineze treba zaboraviti i ne spominjati tu bruku više. Jasno je da je preduslov za bilo koji uspijeh, novac. Ali ne moraju to biti kineske stotine miliona, dovoljno je neka razumna suma koja će biti pametno uložena.
Jedini put za Milan je potpuna rekonstrukcija kluba i potpuni zaokret u načinu vođenja i poslovanja. Nešto na nivou onoga što je Cruyff uradio za Barcelonu. Da li bi to za Milan mogao biti možda Maldini ili neko drugi je već ozbiljnije i teže pitanje. Raditi na vlastitom pogonu, dovoditi mladje igrače a ponekad se "iskeširati" za kvalitetno pojačanje. Čak i sad u timu postoji par igrača koji mogu biti temelj nekog budućeg uspijeha.
Nažalost sve dok Silvo drži konce u svojim rukama (a držat će ih dok je živ) bićemo osuđeni da pratimo ovaj cirkus.
Isto važi i za njegovog sidekick-a Galliania. Da nije bilo Berle, niko od nas vjerovatno ne bi ni pratio Milan ali svojim radom u posljednjih 10 god. je klub doveo na niske grane. Najniže od kad je preuzeo Milan. Ne samo kad su u pitanju uspijesi Milana u Ital i Europi već i sav taj cirkus oko kluba.
Prodaja pa vraćanje igrača nakon što "ispuše" u drugom klubu, dovođenje propalih zvijezda, vječito oživljavanje karijera tipovima poput Ballotelia, Boatenga i sličnih. Ova farsa oko prodaje je vrhunac. To su jednostavno stvari koje ozbiljni klubovi ne rade. Nije sramota imati loš period, period regrupisanja, obnavljanja tima. To se svima se dešava. Sramota je ovo blamiranje po medijima, laganje i obmanjivanje kao da je u predizbornoj kampanji.
Na kineze treba zaboraviti i ne spominjati tu bruku više. Jasno je da je preduslov za bilo koji uspijeh, novac. Ali ne moraju to biti kineske stotine miliona, dovoljno je neka razumna suma koja će biti pametno uložena.
Jedini put za Milan je potpuna rekonstrukcija kluba i potpuni zaokret u načinu vođenja i poslovanja. Nešto na nivou onoga što je Cruyff uradio za Barcelonu. Da li bi to za Milan mogao biti možda Maldini ili neko drugi je već ozbiljnije i teže pitanje. Raditi na vlastitom pogonu, dovoditi mladje igrače a ponekad se "iskeširati" za kvalitetno pojačanje. Čak i sad u timu postoji par igrača koji mogu biti temelj nekog budućeg uspijeha.
Nažalost sve dok Silvo drži konce u svojim rukama (a držat će ih dok je živ) bićemo osuđeni da pratimo ovaj cirkus.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
gambler1899
- Kontakt:
Vcr cu gledati utakmicu ali nisam nešto optimistican i pored činjenice da se Juve neće trošiti koliko bi inace ali i pored toga kvalitet će doći do izražaja i presuditi.
- nextterrain
- Kontakt:
Izgleda da Suso ne igra 
momci veceras hrabro protiv mafije iz torina samo hrabro 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- muha milanez
- Kontakt:
Zvanicno ne igra Suso, Ocampos umjesto njeg. Rom na lijevom beku, Zapata i Paletta stoperi. Mislim cemu stavljanje Roma na bek pored zdravog Vangionia.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Veceras bi i bod bio kao kuca ali otom potom, nek se momci bore i zalazu a rezultat u ovakvim utakmicama nije puno ni bitan, mislim niko se i ne nada nekim bodovima u Torinu, pa tako ni mi. Juve je puno bolja i jaca momcad i sve osim njihove pobjede bila bi senzacija.
Idemo podrzati momke pa sta bude.
Forza Milan
Idemo podrzati momke pa sta bude.
Forza Milan
Kakav bod, večeras uzimamo puni plijen [emoji6]
Il Club più titolato al mondo!
Vcrs sam nekako ubjedjen da cemo uzeti i prekinuti tu njihovu seriju kuci koja traje vec 30 tekmi
Veceras ce ga Bertolaci zavuci za sve hejtere
Veceras ce ga Bertolaci zavuci za sve hejtere
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mislim da nemamo snage trenutno za pobjedu,ali kako god idemo se boriti.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Neki los predosjecaj pred utakmicu. Samo da nas ne natrpaju veceras
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.