FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Raul ce ubiti Bayern sutra
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Omerbavarac je napisao/la:Prema mojim informacijama Kapiten ce zaigrati a Bastian ce dobiti postedu.![]()
Sutra cemo da vidimo cija majka staru vunu prede.
A ja sam ovo predvidio bez ikakvih informacija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery mora ponovo pred disciplinski sud.
Raspravljace se o sranjima sa SP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sačekaj prvo da odigra ovu utakmicu u Klare-sastavu.Omerbavarac je napisao/la:Ribery mora ponovo pred disciplinski sud.![]()
Raspravljace se o sranjima sa SP-a.
Handre nas ili sa povredama ili sa kojekakvim sex-aferama.
Nikako da dva ponajbolja krilna igrača na svijetu sastave 10 utakmica zaredom.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:
Sačekaj prvo da odigra ovu utakmicu u Klare-sastavu.![]()
S obzirom da vec nekoliko dana trenira punom parom, mozda i zaigra zadnjih 15-ak minuta, ali iskreno, sumnjam.
Ovo je jedini nacina da uprava dovede kojekakvo pojacanje.Handre nas ili sa povredama ili sa kojekakvim sex-aferama.![]()
To je zelja svih Bavaraca. Sto vise utakmica Robberya u tandemu, to vise uzbudjenja i osmijeha na licima fanatika.Nikako da dva ponajbolja krilna igrača na svijetu sastave 10 utakmica zaredom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest vala, eto Ribery možeš ako ništa, samo radi mene odigrati sutra.Sačekaj prvo da odigra ovu utakmicu u Klare-sastavu.![]()
Nije sex-afera-Ide na razgovor o dešavanjima u fudbalskoj reprezentaciji Francuske na SP.Handre nas ili sa povredama ili sa kojekakvim sex-aferama.![]()
Od pojačanja vjeruj mi nema ništa, taman da se cijeli tim raspada od povredaOvo je jedini nacina da uprava dovede kojekakvo pojacanje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok traje rok za transfere, ja se nadam. Vjeruj mi zadnjih 7 dana prelaznog roka ce biti burno u Bavarskoj.Klare je napisao/la: Od pojačanja vjeruj mi nema ništa, taman da se cijeli tim raspada od povreda
- _karabaja_
- Kontakt:
Tesko ce Bayern ove sezone do 1. mjesta, a i mozete se samo nadati da vam se opet posreci u ligi prvaka pa da dogurate daleko.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
a u koliko sati je sutra utakmica i znatel hocel negdje na satelitu bit da se gleda ???
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Valjda je danas utakmica
I imas na ARD-u gledati 
Hoce li danas biti Sportschau i das aktuelle sportsstudio?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
mah do mene je hvala tibavarian_bk je napisao/la:Valjda je danas utakmicaI imas na ARD-u gledati
41.21.1.
ko igra tj provit koga igramo.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Bayern Schalke , super kup 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Kanada - KambodzaGAL je napisao/la:ko igra tj provit koga igramo.
Turnir u hroki, igra se 3 puta po 17 minuta, na na dvije dobivene.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Olić je najjači hahaha.Omerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Licno mislim da je ovo takmicenje, tj. ovaj Super-Kup obisno sranj.e. DFL se uzeo furati na ostale lige, ali po tradiciji izuzev par godina ovo takmicenje u Njemackoj nikad nije imalo veliku paznju niti su timovi bili zainteresovani. Eh sada bih bilo bolje da DFL odrzi tu tradiciju, a ne u svrhe marketinga uvoditi neke gluposti. Ovaj Super-Kup je od 50 godina postojanja Bundelige, igrao se samo deset sezona i ne ocekujem da ce ovaj novi Kup donijeti nesto novo. Ne daj Boze jedne teze povrede i odmah ce "paprika" da reaguje, a isto vazi za Magatha. Zato ako su pametni celnici Bundeslige, nek puste ljude da se noralno pripremaju za sezonu, a Bundesliga ima drugih stvari zbog kojih bih mogla biti interesantna u marketinske svrhe, a ne po jednoj obicnoj utakmic. Opet napominjem to je samo moje misljenje, svako ima pravo misliti drugacije, ali ne treba nekako kvariti dugogodisnju tradiciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ARD prenosi je li?U tekma je u 17:45h
?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da.LBJ MVP je napisao/la:ARD prenosi je li?U tekma je u 17:45h?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.