PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 10 mar 2017, 11:02

LoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
sutra to sloboda b laganini rjesava 1:0

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2017, 11:03

Capodecina je napisao/la:Dobra zajebancija da, mržnja ne!
Bila je dobra zajebancija, i to baš dobra, dok se nisu pojavili neki escobari, denchy i par još par njih nepismenih bubuljičara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 mar 2017, 11:06

Virtu4l je napisao/la:
Bila je dobra zajebancija, i to baš dobra, dok se nisu pojavili neki escobari, denchy i par još par njih nepismenih bubuljičara.
Vidiš, to je problem što se vazda krivnja prebacuje na drugu stranu. Nemoj zajebavati Virtu...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2017, 11:11

Sta se tu ima prebacivati, to je jasno svakome ko cita temu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 mar 2017, 11:11

Zabraniti patetiku na ovoj temi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 mar 2017, 11:15

Capodecina je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Vidiš, to je problem što se vazda krivnja prebacuje na drugu stranu. Nemoj zajebavati Virtu...
Ma nema veze, ako nema baš zle namjere i kada se pogriješi ne treba zbog toga rovove praviti. Mimo sportskih naravno.

Onaj ko nikad nije pogriješio, nikada nije ni na mom bolovo.
Albert Einstein.
:mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 mar 2017, 11:28

Poenta je da svi trebamo spustiti loptu i nastaviti civilizovano komunicirati. Evo, vidite da to možemo.
Nego, vrlo rado bih nastavio diskusiju, međutim čeka me haver ispred, žurimo idemo na partiju do Saleta u west Mostar.
Ugodan dan. :kafa:
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 mar 2017, 11:42

Lakoste je napisao/la:Zabraniti patetiku na ovoj temi.
Kljucno! :thumbup:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 mar 2017, 12:07

LoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo niz :D

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 10 mar 2017, 12:15

Osttribine je napisao/la:
Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo niz :D
Pa vjerojatno zato što razbijate stadion kad se lose odigra protiv nas, a kod nas niko ne očekuje pobjedu vec ono sta bude bude, svakom nizu dode kraj ;)
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 mar 2017, 12:22

LoveSB96 je napisao/la:
Pa vjerojatno zato što razbijate stadion kad se lose odigra protiv nas, a kod nas niko ne očekuje pobjedu vec ono sta bude bude, svakom nizu dode kraj ;)
Ne lupetaj zivota ti, to razbijanje stadiona se desilo samo jednom tj. nakon prvog vaseg gostovanja nakon ubistva Vedrana Puljica, raja je bila razocarana i pristupom igraca u toj tekmi, ali i drugih stvari je tu bilo nevezano za vas, borba protiv Uprave kluba itd. I tu suplju pusti kao ne ocekujete pobjedu, a svjesni ste da vas bilo kakav drugi rezultat gura u ligu za opstanak. Veci pritisak je na vama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2017, 12:29

LoveSB96 je napisao/la:
To nije bilo radi vas, koristi malo mozak..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 10 mar 2017, 12:37

17 susreta od nereda 2009e: 10 pobjeda Sirokog, 4 sarajeva, 3 neriješeno i da pritisak je na nama hehe
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 mar 2017, 12:42

Očekujem minimalno 3 hiljade navijača Tanovog kluba koji će praviti paklenu atmosferu. :)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 mar 2017, 12:56

Očekujem 200 navijača Misketovog kluba koji će praviti paklenu atmosferu. :)
SRETAN BROJ - 1725

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 mar 2017, 12:58

Pa eto sutra mi ako pobjedimo vi cete i dalje imati pozitivnu statistiku protiv nas, ali cete igrati ligu za opstanak :D Kao sto rekoh SB je ekipa koja nam ne lezi to i statistika pokazuje sem toga i prije ubistva Vedrana Puljica jednostavno nam ta ekipa ne lezi, misli sta hoces ali rezultatski gledano pritisak samo moze biti na igracima SB jer vam samo pobjeda daje sanse za ligu za prvaka, svaki drugi rezultat vas gura u ligu za opstanak.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 mar 2017, 14:21

Jos jednom pitam lobotomce sta pokusavaju prozivanjem nekoga jer dolazi iz drugog grada?! A sto se tice utakmice i provokacija tipa ''prave svetu misiju'' i slicno, to je dno dna. Svi znate sta se desilo i svi znate cemu animozitet prema listici. Da moroni, za nas je brat sa tribine svetinja, ne ocekujem da shvatite, dokazali ste to na licnim primjerima. Športski pozdrav uskotračni !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 mar 2017, 14:29

Capodecina je napisao/la:Većina vas koji pišete na ovoj temi, na istu gledate kao da je to atletska staza na kojoj se svakodnevno utrkujete,
i u kojoj ne želite da posustajete jer ste gotovo pa uvjereni da će se to odraziti na vašu privrženost klubu za koji navijate.
Podijeljeni u grupe, svaka grupa je uvjerena i teži ka tome da dominira nad ostalim, jer kao to je važan segment u veličini kluba.
Ne, na ovoj temi dominiraju stereotip i predrasude. Vrlo malo znate ili gotovo nikako o vašem 'protivniku'... zašto je to tako?!
Koliko znate o Zenici, vi koji niste iz Zenice, koliko znate o Sarajevu, vi koji niste iz Sarajeva, o Tuzli, Mostaru, Banjaluci...
koliko uopšte znate o stanovnicima pomenutih gradova? Kontate da su ovi babaroge? Ne, ništa vi izgleda ne znate...
Koliko mislite da vrijedite u odnosu na njih? Vrijedite onoliko koliko vas oni poštuju i cijene, odnosno onoliko koliko vi njih
poštujete i cijenite.
Ne znam za vas, ali za mene je FK Sarajevo jedini klub na svijetu i klub na koji sam ponosan i ne mogu vam riječima opisati
koliko volim taj klub i koliko mi znači u mom skromnom životu. Možda baš zbog toga poštujem, a i oni mene, sve one koji me
poznaju a nisu iz mog grada, već iz Zenice, Tuzle, Mostara, Banjaluke... Biti bogat ne znači imati veliku količinu novca,
za mene je bogatsvo kada odem u Zenicu i popijem kafu sa prijateljem, gle čuda, navijačem Čelika... pa šta?!
Nemam problem sa predrasudama, jer sam upoznao te ljude i znam da vrijede, a to su i dokazali... isto je i sa Tuzlacima.
O mojim drugovima, sugrađanima, navijačima Želje suvišno da je bilo šta da pričam i o njima pišem u negativnom kontekstu...
Ali to ne znači da sam nekad podržavao Želju, ne, nikad... vazda sam navijao protiv Želje bez obzira s kim igra. To je normalno.
da nam je vise takvih kao ti mozda bi zivot u ovoj zabokrecini bio puno bolji....naracno da sam u subotu uz Siroki jer njihova pobjeda nama otvara drugo mjesto i samo iz tog razloga....zao mi je sto neki to tumace pogresno....mene interesuje samo zeleni teren a te ostale stvari nisu za foruma....ja sam neko ko je bio i na sahrani pokojnog Vedrana i na protestima kada se to desilo i da se nikada nikome vise to ne ponovi...ali to sto prizeljkujem 3 boda sirokog nema veze sa tim....i mislim da ova prepucavanja ovdje treba iskljucivo preusmjeriti na zeleni teren ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 10 mar 2017, 14:35

Zašto uvijek ima ovih bolesnika i INTERNET huligana koji pokušavaju dugogodišnju tradiciju zajebancije i uzajamne tolerancije između obične raje dva sarajevska ex-yu i bh prvoligaša (danas premierligaša) prenijeti na politički nivo, nacionalni, statusni, nivo mržnje :puke: i na kraju po meni najgori, huliganski nivo, da nam se djeca sutra ili ne daj Bože danas, međusobno mrze i mašu noževima, pištoljima i sl,da rade jedni drugima ne daj Bože o glavi zato što jedan ili drugi navija za jedne ili druge a faktički iz skoro iste mahale :?: :?: :x Jedina vjera su nam ljubav prema različitim bojama a ne ko se kako zove i kome pripada i to je bogatstvo. Nismo niti ćemo ikada biti agresorski debili sa istoka komšiluka. Pobili se da Bog da što se mene tiče! :njanjanja:

Kod nas to ne dam!! :bih:

Čast izuzecima kulturnog šukanja i zajebancije :clap: :salut:

Vozdra ovim lobotomcima huliganima :guz: , pozdrav normala forumašima. Volim te Željo! :bih: :bih:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []