sutra to sloboda b laganini rjesava 1:0LoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Bila je dobra zajebancija, i to baš dobra, dok se nisu pojavili neki escobari, denchy i par još par njih nepismenih bubuljičara.Capodecina je napisao/la:Dobra zajebancija da, mržnja ne!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capodecina
Vidiš, to je problem što se vazda krivnja prebacuje na drugu stranu. Nemoj zajebavati Virtu...Virtu4l je napisao/la:Bila je dobra zajebancija, i to baš dobra, dok se nisu pojavili neki escobari, denchy i par još par njih nepismenih bubuljičara.Capodecina je napisao/la:Dobra zajebancija da, mržnja ne!
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Sta se tu ima prebacivati, to je jasno svakome ko cita temu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zabraniti patetiku na ovoj temi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma nema veze, ako nema baš zle namjere i kada se pogriješi ne treba zbog toga rovove praviti. Mimo sportskih naravno.Capodecina je napisao/la:Vidiš, to je problem što se vazda krivnja prebacuje na drugu stranu. Nemoj zajebavati Virtu...Virtu4l je napisao/la:Bila je dobra zajebancija, i to baš dobra, dok se nisu pojavili neki escobari, denchy i par još par njih nepismenih bubuljičara.Capodecina je napisao/la:Dobra zajebancija da, mržnja ne!
Onaj ko nikad nije pogriješio, nikada nije ni na mom bolovo.
Albert Einstein.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Capodecina
Poenta je da svi trebamo spustiti loptu i nastaviti civilizovano komunicirati. Evo, vidite da to možemo.
Nego, vrlo rado bih nastavio diskusiju, međutim čeka me haver ispred, žurimo idemo na partiju do Saleta u west Mostar.
Ugodan dan.
Nego, vrlo rado bih nastavio diskusiju, međutim čeka me haver ispred, žurimo idemo na partiju do Saleta u west Mostar.
Ugodan dan.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kljucno!Lakoste je napisao/la:Zabraniti patetiku na ovoj temi.
- Osttribine
- Kontakt:
Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo nizLoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
Pa vjerojatno zato što razbijate stadion kad se lose odigra protiv nas, a kod nas niko ne očekuje pobjedu vec ono sta bude bude, svakom nizu dode krajOsttribine je napisao/la:Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo nizLoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Osttribine
- Kontakt:
Ne lupetaj zivota ti, to razbijanje stadiona se desilo samo jednom tj. nakon prvog vaseg gostovanja nakon ubistva Vedrana Puljica, raja je bila razocarana i pristupom igraca u toj tekmi, ali i drugih stvari je tu bilo nevezano za vas, borba protiv Uprave kluba itd. I tu suplju pusti kao ne ocekujete pobjedu, a svjesni ste da vas bilo kakav drugi rezultat gura u ligu za opstanak. Veci pritisak je na vama.LoveSB96 je napisao/la:Pa vjerojatno zato što razbijate stadion kad se lose odigra protiv nas, a kod nas niko ne očekuje pobjedu vec ono sta bude bude, svakom nizu dode krajOsttribine je napisao/la:Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo nizLoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To nije bilo radi vas, koristi malo mozak..LoveSB96 je napisao/la:Pa vjerojatno zato što razbijate stadion kad se lose odigra protiv nas, a kod nas niko ne očekuje pobjedu vec ono sta bude bude, svakom nizu dode krajOsttribine je napisao/la:Ne znam zasto mislis da je na nasim igracima prevelik pritisak, to sto se po forumima raja svadja je jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, posebno sto vi eventualnim porazom letite u ligu za opstanak, tako da je veci pritisak na vasim igracima. Imamo fin niz i lijepu priliku da ga sutra nastavimo, istina SB je ekipa koja nam bas ne lezi ali eto na Kosevu zadnja dva susreta protiv vas smo rijesili u svoju korist i sutra nastavljamo nizLoveSB96 je napisao/la:Sutra lagano 1-2 protiv pitara, jbg prevelik pritisak na njihovim igračima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
17 susreta od nereda 2009e: 10 pobjeda Sirokog, 4 sarajeva, 3 neriješeno i da pritisak je na nama hehe
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekujem minimalno 3 hiljade navijača Tanovog kluba koji će praviti paklenu atmosferu. 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Očekujem 200 navijača Misketovog kluba koji će praviti paklenu atmosferu. 
SRETAN BROJ - 1725
- Osttribine
- Kontakt:
Pa eto sutra mi ako pobjedimo vi cete i dalje imati pozitivnu statistiku protiv nas, ali cete igrati ligu za opstanak
Kao sto rekoh SB je ekipa koja nam ne lezi to i statistika pokazuje sem toga i prije ubistva Vedrana Puljica jednostavno nam ta ekipa ne lezi, misli sta hoces ali rezultatski gledano pritisak samo moze biti na igracima SB jer vam samo pobjeda daje sanse za ligu za prvaka, svaki drugi rezultat vas gura u ligu za opstanak.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jos jednom pitam lobotomce sta pokusavaju prozivanjem nekoga jer dolazi iz drugog grada?! A sto se tice utakmice i provokacija tipa ''prave svetu misiju'' i slicno, to je dno dna. Svi znate sta se desilo i svi znate cemu animozitet prema listici. Da moroni, za nas je brat sa tribine svetinja, ne ocekujem da shvatite, dokazali ste to na licnim primjerima. Športski pozdrav uskotračni !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
da nam je vise takvih kao ti mozda bi zivot u ovoj zabokrecini bio puno bolji....naracno da sam u subotu uz Siroki jer njihova pobjeda nama otvara drugo mjesto i samo iz tog razloga....zao mi je sto neki to tumace pogresno....mene interesuje samo zeleni teren a te ostale stvari nisu za foruma....ja sam neko ko je bio i na sahrani pokojnog Vedrana i na protestima kada se to desilo i da se nikada nikome vise to ne ponovi...ali to sto prizeljkujem 3 boda sirokog nema veze sa tim....i mislim da ova prepucavanja ovdje treba iskljucivo preusmjeriti na zeleni teren ...Capodecina je napisao/la:Većina vas koji pišete na ovoj temi, na istu gledate kao da je to atletska staza na kojoj se svakodnevno utrkujete,
i u kojoj ne želite da posustajete jer ste gotovo pa uvjereni da će se to odraziti na vašu privrženost klubu za koji navijate.
Podijeljeni u grupe, svaka grupa je uvjerena i teži ka tome da dominira nad ostalim, jer kao to je važan segment u veličini kluba.
Ne, na ovoj temi dominiraju stereotip i predrasude. Vrlo malo znate ili gotovo nikako o vašem 'protivniku'... zašto je to tako?!
Koliko znate o Zenici, vi koji niste iz Zenice, koliko znate o Sarajevu, vi koji niste iz Sarajeva, o Tuzli, Mostaru, Banjaluci...
koliko uopšte znate o stanovnicima pomenutih gradova? Kontate da su ovi babaroge? Ne, ništa vi izgleda ne znate...
Koliko mislite da vrijedite u odnosu na njih? Vrijedite onoliko koliko vas oni poštuju i cijene, odnosno onoliko koliko vi njih
poštujete i cijenite.
Ne znam za vas, ali za mene je FK Sarajevo jedini klub na svijetu i klub na koji sam ponosan i ne mogu vam riječima opisati
koliko volim taj klub i koliko mi znači u mom skromnom životu. Možda baš zbog toga poštujem, a i oni mene, sve one koji me
poznaju a nisu iz mog grada, već iz Zenice, Tuzle, Mostara, Banjaluke... Biti bogat ne znači imati veliku količinu novca,
za mene je bogatsvo kada odem u Zenicu i popijem kafu sa prijateljem, gle čuda, navijačem Čelika... pa šta?!
Nemam problem sa predrasudama, jer sam upoznao te ljude i znam da vrijede, a to su i dokazali... isto je i sa Tuzlacima.
O mojim drugovima, sugrađanima, navijačima Želje suvišno da je bilo šta da pričam i o njima pišem u negativnom kontekstu...
Ali to ne znači da sam nekad podržavao Želju, ne, nikad... vazda sam navijao protiv Želje bez obzira s kim igra. To je normalno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zašto uvijek ima ovih bolesnika i INTERNET huligana koji pokušavaju dugogodišnju tradiciju zajebancije i uzajamne tolerancije između obične raje dva sarajevska ex-yu i bh prvoligaša (danas premierligaša) prenijeti na politički nivo, nacionalni, statusni, nivo mržnje
i na kraju po meni najgori, huliganski nivo, da nam se djeca sutra ili ne daj Bože danas, međusobno mrze i mašu noževima, pištoljima i sl,da rade jedni drugima ne daj Bože o glavi zato što jedan ili drugi navija za jedne ili druge a faktički iz skoro iste mahale
Jedina vjera su nam ljubav prema različitim bojama a ne ko se kako zove i kome pripada i to je bogatstvo. Nismo niti ćemo ikada biti agresorski debili sa istoka komšiluka. Pobili se da Bog da što se mene tiče!
Kod nas to ne dam!!
Čast izuzecima kulturnog šukanja i zajebancije
Vozdra ovim lobotomcima huliganima
, pozdrav normala forumašima. Volim te Željo!

Kod nas to ne dam!!
Čast izuzecima kulturnog šukanja i zajebancije
Vozdra ovim lobotomcima huliganima
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.