Kad čovjek malo sagleda stvari i pogleda šta je donijela ova recesija našem klubu imaš dojam a ne samo dojam nego i dokaz donijela je samo dobro , koliko god bilo teško prikupiti sredstva za servisiranje igračke i radne zajednice sama kriza je donijela to da se moralo dati priliku onoj mladosti koju imaš na raspolaganju i da moraš imati četvore oči otvorene da si ne dopuštaš greške , nekada se najviše griješilo u Amerima , ove godine jedna greška ali koja finacijski nije koštala NIŠTA , griješilo se i u izboru trenera ali ovaj put se i tu pogodilo nikada jeftiniji a nikada sa boljim rezultatom i ulogom u budućnost , pokušavam sagledati ovaj potez uprave s dovođenjem J.Vulića za šefa omladinskog pogona , možda nekom zvuči čudno ali ako želimo 1-og igrača u sezoni iz svog kadra onda nam ta škola mora biti prioritet , sjećam se kad je došao Sunara da je bio isto plaćen kao trener 1.ekipe i kad gledaš nas onda je to na takav način jedino moguće i ispravno , evo pogledajmo klub u nekih zadnjih 7-8 godina kako postoje ozbiljni tj.odlični uvjeti za rad , što se napravilo , pa prvi izdanci te škole košarke su se već pobrali (Barać,Naletilić) drugi su u cvatu (Planinić,Barać B. , Bilinovac,Topalović............) a treći su tek trebaju talent i rad pretočiti u nešto što vrijedi , istini za volju uvjeti za rad su savršeni , termina koliko želiš (nedavno mi jedan naš bivši trener kaže da jedino gdje ti je posao samo da radiš i treniraš a da se ne brineš za 100 drugih stvari je moguće u Širokom , a vodio je čovijek 7-8 klubova) podneblje Bogom dano za košarkaše i još x pozitivnih stvari koje su na našoj strani i šteta bi bila da se ne nastavi putem kojem su mnogo dali Bilinovac,Marušić,Lončar,Vujanović,Velić,Sunara,Marušić,Marić...........Vulić i da plod toga rada ne budu budući Baraći .
Imao sam priliku uživo gledati U20 a evo putem neta pratim i U18 , pokazalo se da su naša 4 dečka fizički dominanti svojoj generaciji , da ne zaostaju za europskim radom ni u taktičko ni tehničkom smislu i da je to znak da se s njima kvalitetno radilo .
Velika stvar je to da je HKK postao klub u koji dolaze najbolji iz Tuzle, Viteza,Rame,Posušja.......... i da će takva politika morati davati ploda u još većem broju nego do sada .
Desio nam se prošle sezone slučaj Bubalo , svi su bili razočarani raspletom ali garantiram da je to možda najbolje što nam se desilo u protekloj sezoni jer će klinci vidjeti da se malo gdje ili nigdje ne dobiva prilika kao doma , kad otvorim službeni web-site EP u18 i vidim Bubala na glavnom baneru (ili kako se to već zove) a nije uopćće upao u ekipu U20 ( a siguran sam da bi 100% bio unutra da je ostao gdje je trebao) .
Dolazi nova sezona , cilj kao i obično izboriti opstanak sa što većim brojem pobjeda i naravno promocijom naše mladosti , u sezonu ulazimo sa 1.Naletilićem 2.Planinićem 3.Ramljakom 4.Baraćem 5.Bilinovacem znači pola ekipe je mlađe od U21 ali ima jedna velika sreća a to je da većina tj.svi imaju seniorske prvoligaške a neki i NLB kvalitetne minute i utakmica a kad im se pridodaju Šime,Štembo,Peršić xxxxx mislim da opet imamo solidnu ekipu koju možemo platiti i izgurati bez repova na kraju a netko od onih prvih 5 će valjda i vratiti štogod u klubsku blagajnu .
Vruće,hladovina a meni malo dosadno , šta ću nego pisat je...bi ga

.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .