Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Tacno da nema veceg ljudskog otpada od onog iz Bosne ili vecinom sa Balkana. Tolike ljigave nacije Majka ne radja.
Kaka fekalni izljev mozes biti da se radujes porazima sportista iz svoje zemlje.
Glave gore Pape i Balja, bice pobjeda, Fener je Fener jbg.
Kaka fekalni izljev mozes biti da se radujes porazima sportista iz svoje zemlje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tacnoemir79 je napisao/la:Tacno da nema veceg ljudskog otpada od onog iz Bosne ili vecinom sa Balkana. Tolike ljigave nacije Majka ne radja.
Volim Zeljeznicar
On nije sportista on je ubleha. Balja je gospodin za razliku od ove ublehe.
Na ljeto u Barcu umjesto Luche 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ibrakovic i Susic, treceg nema
Hahaha grudva je krenula , kakvu su ublehu doveli vidjece dok se zakotrlja grudva jos.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kao sto sam vec rekao , same fekalije.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 10 mar 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
E, kakva je ovo tema bila...
Čudi me da je pristao voditi ekipu koja se bori za opstanak. Mada sumnjam da će ga na kraju izboriti ako ostane naravno do kraja sezone.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa bolje se sljedeće sezone boriti za plasman u prvu ligu, nego se opet boriti za opstanak u prvoj.jasmin10 je napisao/la:Čudi me da je pristao voditi ekipu koja se bori za opstanak. Mada sumnjam da će ga na kraju izboriti ako ostane naravno do kraja sezone.
Safet je ispred našeg vremena, igra 4D šah dok ostali igraju čovječe ne ljuti se.
Šteta što to neće prepoznati uprava kluba pa će ga sutnuti na kraju sezone. Ili ako se ne ugase kao Evian.Donnie Darko je napisao/la:Pa bolje se sljedeće sezone boriti za plasman u prvu ligu, nego se opet boriti za opstanak u prvoj.jasmin10 je napisao/la:Čudi me da je pristao voditi ekipu koja se bori za opstanak. Mada sumnjam da će ga na kraju izboriti ako ostane naravno do kraja sezone.
Safet je ispred našeg vremena, igra 4D šah dok ostali igraju čovječe ne ljuti se.

A dobro nemojte sad ni vi zayebavat, treba priznati da je Barcelona izgledala veoma dobro kada je sjeo na njihovu klupu nakon odlaska sa klupe reprezentacije BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al kad je slagao da su ga zvali iz Irana 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko je samo puta bila na vrhu aktivnihmirzatele je napisao/la:E, kakva je ovo tema bila...

- JohnCleese
- Kontakt:
Od kako si u Barceloni mi zavrsnice velikih takmicenja gledamo na Tv-u iz dnevnog boravka, kafane ili vec kako se ko snadje

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bilo je jedno veliko takmičenje čije je kvalifikacije upravo Papke upropastio.JohnCleese je napisao/la:Od kako si u Barceloni mi zavrsnice velikih takmicenja gledamo na Tv-u iz dnevnog boravka, kafane ili vec kako se ko snadje![]()

Vjerovatno je Pape kriv sto smo i baraz zijanili 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Papke? Ko je Papke?jasmin10 je napisao/la:Bilo je jedno veliko takmičenje čije je kvalifikacije upravo Papke upropastio.JohnCleese je napisao/la:Od kako si u Barceloni mi zavrsnice velikih takmicenja gledamo na Tv-u iz dnevnog boravka, kafane ili vec kako se ko snadje![]()
Kad se tako izrazavas nadam se da ne mislis na jedinog selektora koji je odveo nasu nacionalnu vrstu na zavrsnicu prvenstva i tako usao u historiju.
Imali smo mi i mnogo trenera Reala, Bayerna, Manchestera i dr. velikana pa su opet redevno (bez ijedne incidente situacije, osim Barcinog trenera Safeta) upropastavali kvalifikacije i vidjet cemo koliko ce ih jos upropastiti

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
To je taj Papke. Odveo nas na SP i uništio svojom taktikom bez lijevog beka. Nakon toga je sve krenulo loše pa mu je i trenerska karijera nakon reprezentacije, koja mu je služila kao odskočna daska, očajna.JohnCleese je napisao/la:Papke? Ko je Papke?jasmin10 je napisao/la:Bilo je jedno veliko takmičenje čije je kvalifikacije upravo Papke upropastio.JohnCleese je napisao/la:Od kako si u Barceloni mi zavrsnice velikih takmicenja gledamo na Tv-u iz dnevnog boravka, kafane ili vec kako se ko snadje![]()
Kad se tako izrazavas nadam se da ne mislis na jedinog selektora koji je odveo nasu nacionalnu vrstu na zavrsnicu prvenstva i tako usao u historiju.
Imali smo mi i mnogo trenera Reala, Bayerna, Manchestera i dr. velikana pa su opet redevno (bez ijedne incidente situacije, osim Barcinog trenera Safeta) upropastavali kvalifikacije i vidjet cemo koliko ce ih jos upropastiti
Ali Enrique je najavio odlazak sezone, mjesto na klupi je rezervisano za Papketa.
Inieste na klupu, Tino u prvih 11.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.