SAVEZ NAPPOLJEEE !!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dva posta iznad ovog tvogharry_90 je napisao/la:Osnovana reprezentacija RS, selektor Borče Sredojević
Fudbalska reprezentacija Republike Srpske svoju prvu zvaničnu utakmicu odigrat će u septembru u Novom Gradu/ Bosanskom Novom, najavljeno je iz Fudbalskog saveza RS preko beogradskih medija. Meč se organizuje povodom 100-godišnjice postajanja fudbalskog kluba Sloboda iz tog grada.
- Vodimo računa o svim selekcijama RS, a A reprezentacija će uveličati rođendan Slobode. Hoć li igrati protiv Slobode ili nekog drugog tima, još nine određeno. U kontaktu smo i sa reprezentacijama regija iz Španije i Italije. Borče Sredojević je selektor reprezentacije Republike Srpske i s njim smo u stalnom kontaktu - izjavio je Branko Lazarević, direktor svih fudbalskih reprezentacija Republike Srpske.
Zanimljivo je da je nedavno bila dogovorena utakmica između selekcija RS i Srbije, ali je intervenisala FIFA i Srbiji zaprijetila disklavifikacijom ako se usudi odigrati taj meč.
- Bez obzira što naša reprezentacija još nije odigrala nijedan meč, imamo grb, dresovi se prodaju, a osnovano je i Udruženje navijača RS.
- Više nema nijednog razloga da RS ne igra utakmice. Krajnje je vrijeme da reprezentacija RS zaživi i dobije mjesto koje joj pripada i da počne da predstavlja fudbal Republike Srpske. Imamo mnogo prijatelja i ekipa s kojima možemo igrati, a da ne kršimo pravila FIFE i Fudbalskog saveza BiH koji nas je i podržao - izjavio je Slobodan Tešić iz Fudbalskog saveza Republike Srpske.
Nisam znao gdje da postavim,pa se nadam da nece biti frke.
Jedino s takvima mogu i igrati. Ima i repka Katalonije pa ih ja opet nigdje ne vidjeh u kvalifikacijama za EP ili SP a kamoli na tim takmičenjimajuventus 0244 je napisao/la:Nisam znao gdje da ovo postavim, pa sad odlucio ovdje, jer se na kraju spominje po ko zna koji put kakvi ljudi rade u krovnoj kuci fudbala.
Osnovana reprezentacija RS, selektor Borče Sredojević![]()
Fudbalska reprezentacija Republike Srpske svoju prvu zvaničnu utakmicu odigrat će u septembru u Novom Gradu/ Bosanskom Novom, najavljeno je iz Fudbalskog saveza RS preko beogradskih medija. Meč se organizuje povodom 100-godišnjice postajanja fudbalskog kluba Sloboda iz tog grada.
- Vodimo računa o svim selekcijama RS, a A reprezentacija će uveličati rođendan Slobode. Hoć li igrati protiv Slobode ili nekog drugog tima, još nine određeno. U kontaktu smo i sa reprezentacijama regija iz Španije i Italije. Borče Sredojević je selektor reprezentacije Republike Srpske i s njim smo u stalnom kontaktu - izjavio je Branko Lazarević, direktor svih fudbalskih reprezentacija Republike Srpske.
Zanimljivo je da je nedavno bila dogovorena utakmica između selekcija RS i Srbije, ali je intervenisala FIFA i Srbiji zaprijetila disklavifikacijom ako se usudi odigrati taj meč.
- Bez obzira što naša reprezentacija još nije odigrala nijedan meč, imamo grb, dresovi se prodaju, a osnovano je i Udruženje navijača RS.
- Više nema nijednog razloga da RS ne igra utakmice. Krajnje je vrijeme da reprezentacija RS zaživi i dobije mjesto koje joj pripada i da počne da predstavlja fudbal Republike Srpske. Imamo mnogo prijatelja i ekipa s kojima možemo igrati, a da ne kršimo pravila FIFE i Fudbalskog saveza BiH koji nas je i podržao - izjavio je Slobodan Tešić iz Fudbalskog saveza Republike Srpske.
D.D.
Pa ja stvarno ne znam do kad vise![]()
![]()
1. dobro jutro Kolumboseha je napisao/la:Berberovic iz nekog spora u Litex
Haha ja vidim nema mi posta tamo u transferi nasih igraca xD Ko otvaram sve u novom tabu btw znam da je staro ovo sam vise na ironiju neku iso xDCeMa je napisao/la:1. dobro jutro Kolumboseha je napisao/la:Berberovic iz nekog spora u Litex
2. fulio si temu
K.R.C je napisao/la:ja mislim sto hoce sa Platiniem uc' u tal zato sto je taj Platini kriminalac kao i nas Usanovic.
Dogovorit ce se oni sa Platinijem zato sto je i on ista lopina.
i mislim da sad kad srede stvari sa Platinijem,
samo ih srcani udari, napadi bubrega, rakovi gusteraca, .... mogu otjerat iz saveza.
catalonia je napisao/la:K.R.C je napisao/la:ja mislim sto hoce sa Platiniem uc' u tal zato sto je taj Platini kriminalac kao i nas Usanovic.
samo ih srcani udari, napadi bubrega, rakovi gusteraca, .... mogu otjerat iz saveza.
![]()
mislim da ce se na tom sastanku dogovoriti da francuska bude prva u grupi
naravno....unajme nasera orica i one ostale kamatare s kojima su u talu i koji su tu u lozama svaku tekmu da zaprijete igracim npr sa smrcu familije itd(isto kao sto su zaprijetili i misimovicu protiv portugala)i problem rijesen...platini je isto **** kao i oniackeey je napisao/la:catalonia je napisao/la:K.R.C je napisao/la:ja mislim sto hoce sa Platiniem uc' u tal zato sto je taj Platini kriminalac kao i nas Usanovic.
![]()
mislim da ce se na tom sastanku dogovoriti da francuska bude prva u grupi
Vrlo vjerovatno...
Nepoznate osobe fizički napale Bogdana Čeku!
Nakon utakmice između Luksemburga i BiH (0:3), nekoliko neidetificiranih osoba fizički je nasrnulo na Bogdana Čeku, jednog od tri člana Predsjedništva NS BiH.
Napad na Čeku se dogogio ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacije, nepunih sat vremena nakon što je završila utakmica na stadionu Josy Barthel.
Kako nezvanično saznajemo Čeko je dobio nekoliko udaraca. Još uvijek se ne zna o koliko teškim ozljedama se radi, a to bi trebalo biti poznato tek nakon posjeta hitnoj pomoći. Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli.
Sve se dešavalo neposredno ispred ulaza u hotel naše selekcije. Malo prije napada primjetili smo Čeku kako šeta ispored hotela i ništa nije nagovještavalo da bi moglo doći do napada.