BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Servis stvarno kritično spor i za njegove standarde, valjda će se situacija sa ledjima popraviti do sutra.
-
ZivimZeljeznicar1921
- Kontakt:
Galion je napisao/la:Sto se ovdje stalno potenciraju te pare koje zaradi, da ga netko ne planira pljackat
Tesko da je mogao dobiti lakseg protivnika kad su nosioci u pitanju, ali se ne treba zavaravati i smatrati da je ovaj Ramos iskljucivo sljakas. Cini mi se da je jednom prije godinu-dvije bas na nekoj brzoj podlozi Federera namlatio. Sasvim solidan teniser (sa generalno svim solidnim udarcima), u stanju je da stize puno toga, a opet ne grijesi puno i maksimalno je strpljiv. Ako Damir ne bude imao problema sa tom povredom, onda su po meni sanse 55-45 u njegovu koristi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Shanghai. Ubio ga.kobe24 je napisao/la:Tesko da je mogao dobiti lakseg protivnika kad su nosioci u pitanju, ali se ne treba zavaravati i smatrati da je ovaj Ramos iskljucivo sljakas. Cini mi se da je jednom prije godinu-dvije bas na nekoj brzoj podlozi Federera namlatio. Sasvim solidan teniser (sa generalno svim solidnim udarcima), u stanju je da stize puno toga, a opet ne grijesi puno i maksimalno je strpljiv. Ako Damir ne bude imao problema sa tom povredom, onda su po meni sanse 55-45 u njegovu koristi.
Neće biti nimalo lagano protiv Ramosa, nadati se da će Ramos biti umoran i da neće sve stizati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
25 bodova i oko $20000.ZivimZeljeznicar1921 je napisao/la:Galion je napisao/la:Sto se ovdje stalno potenciraju te pare koje zaradi, da ga netko ne planira pljackat![]()
ta ti je prica nigdje veze drago mi je zbog njega pa onako zelim da znam za bodove i koliko ce momak zaraditi
Momci jel ima gdje snimak ili highlihtsi? Hvala. 
Damir polahko postaje ono što smo svi željeli - klasa igrača koji su sposobni svakoga dobiti. Ja sam ponosan na njega, uz njega sam od početka do kraja, toliko me puta iživcirao ali sve mu se oprašta uvijek.
Samo strpljivo, top 50 je tvoj do 2018. godine.
Samo strpljivo, top 50 je tvoj do 2018. godine.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kada igra taj mec sa Ramosom i da li ce se moci gdje pogledat.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jesi vidio covjece sta je psiha u tenisu jbt. Damir da je onaj stari Damir bi ovakve meceve u 3. seta gubio glat, medjutim ni sam jutros ne vjerujem koliko je bio fokusiran, ohrabrivao se i vjerovao u sebe do samog kraja, strasno koliko je napredovao u tom segmentu, ide na bolje iz dana u dan, iz mjeseca u mjesecshminka je napisao/la:Servis stvarno kritično spor i za njegove standarde, valjda će se situacija sa ledjima popraviti do sutra.
I dalje mislim da nije kalibar za Top 20, ali Top 50 do kraja godine bi se morao ostvariti ukoliko nastavi sa ovakvim pristupom.
Ma kakav Ramos i Roger, tu mu je Roger pustio vjerovatno, Damir Ramosa moze dobiti jedino kopanjem i krampanjem, dakle ne mozes ocekivati da ce pokloniti on Damiru ista, ali zato Damir sa svojom smirenosti, miksanjem i ostalim stvarima ga moze itekako izluditi, kvalitetniji i kompletniji je teniser, kao i talentovaniji
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sutra, moći će se gledati, termin će se znati kasnije.
Jeste Ramos dobio Federera, ali koliko god glupo to zvuči, njegova igra je krojena za Federera i tim svojim smaranjem forhend dijagonalom je odradjivao posao nalik Nadalu. Tom forhend dijagonalom on Damirovom bekendu nauditi ne može, ni u ludilu, pa nije mu naudio Nadalov forhend po dijagonali. Nema čime Ramos u kontinuitetu ugroziti Damira i sve je manje više na Damirovom reketu, da bude smiren, da kontroliše relije i bira pravi trenutak za napad i u tom segmentu igre je sigurno bolji od Ramosa. Ima bolji tajming, više igračke inteligencije, oštrije udarce i u stanju je prepoznati pravi trenutak za napada što Ramos nikako ne zna.
Brine samo ovaj servis, jer u razmjenama ne vidim da se Ramos može proslaviti ukoliko je Damir na nivou. Čak su i bukiji procijenili da je favorit.
Uživanje ga gledati
TReba napraviti neki video sa svim atraktivnim poenima protiv svih ovih vrhunskih igrača, vjerujem da ima hlado 10 minuta majstorija protiv svakog od njih i protiv Federera i Nadala i Raonića i Wawrinke i Delpa. Majstor.
Nadmašio je očekivanja svih nas. Oduvijek sam vjerovao da može daleko dogurati, ali da će biti ravnopravan sa ovim likovima i to na podlogama za koje se mislilo da mu ne odgovaraju nikada nisam ni slutio.
Jeste Ramos dobio Federera, ali koliko god glupo to zvuči, njegova igra je krojena za Federera i tim svojim smaranjem forhend dijagonalom je odradjivao posao nalik Nadalu. Tom forhend dijagonalom on Damirovom bekendu nauditi ne može, ni u ludilu, pa nije mu naudio Nadalov forhend po dijagonali. Nema čime Ramos u kontinuitetu ugroziti Damira i sve je manje više na Damirovom reketu, da bude smiren, da kontroliše relije i bira pravi trenutak za napad i u tom segmentu igre je sigurno bolji od Ramosa. Ima bolji tajming, više igračke inteligencije, oštrije udarce i u stanju je prepoznati pravi trenutak za napada što Ramos nikako ne zna.
Brine samo ovaj servis, jer u razmjenama ne vidim da se Ramos može proslaviti ukoliko je Damir na nivou. Čak su i bukiji procijenili da je favorit.
Ma na kraju nije ni bitno oće li biti pedeseti, trideseti, dvadeseti, draže mi je da je ovako na 70. mjestu i da svima prodaje skupo kožu uz bezbroj prelijepih poena nego da je na osnovu kojekakvih challengera po Aziji i Africi na 40. mjestu a da na ATP turnirima ne može meda.bodi123 je napisao/la:I dalje mislim da nije kalibar za Top 20, ali Top 50 do kraja godine bi se morao ostvariti ukoliko nastavi sa ovakvim pristupom.
Uživanje ga gledati
TReba napraviti neki video sa svim atraktivnim poenima protiv svih ovih vrhunskih igrača, vjerujem da ima hlado 10 minuta majstorija protiv svakog od njih i protiv Federera i Nadala i Raonića i Wawrinke i Delpa. Majstor.
Nadmašio je očekivanja svih nas. Oduvijek sam vjerovao da može daleko dogurati, ali da će biti ravnopravan sa ovim likovima i to na podlogama za koje se mislilo da mu ne odgovaraju nikada nisam ni slutio.
Svaka cast Dzumhuru! ne javljam se cesto na ovom forumu, ali sad moram jer sam impresioniran njegovim partijama ove godine nakon davis cupa protiv poljske... mozda ce nekima zvucati kao provaljivanje,ali stil igre u tom periodu me u mnogome podsjeca na Djokovica...naravno Djokovic to radi na mnogo visem nivou,ali stil,izgradnja poena mi dosta lice na njegov...nadam se,uprkos ovoj povredi, da ce pruziti istu igru i protiv Ramosa,i ako to i uradi mislim da pobjeda ne dolazi u pitanje... moze li mi neko reci kakav mu je status za Miami? Vidim da nije upao u glavn izrijeb i da mu trebaju otkazi, koliko mu treba otkaza?
Ako pretpostavimo da Gasquet neće na teren sa operacionog stola, još 2 otkaza, a imamo dovoljno kandidata za tako nešto xD
4. je alternativa, ali otkazali su Almagro i Gasquet što znači još 2 otkaza.Semir1985 je napisao/la:moze li mi neko reci kakav mu je status za Miami? Vidim da nije upao u glavn izrijeb i da mu trebaju otkazi, koliko mu treba otkaza?
David Ferrer ima povrijeđenu ahilovu tetivu pa nije nemoguće da i on otkaže ako se ne oporavi. Miloš Raonić ima ozljedu lože i upitno je hoće li i on igrati u Miamiju tako da njih dvojica bi mogli bit ta dva potrebna otkaza. A tu je uvijek i stari Tommy Haas sa zaštićenim renkingom koji mu služi samo da krade ljudima mjesta na turniru jer on odavno nije sposoban za profesionalni tenis.
znaci realno je ocekivati da upadne u glavni zdrijeb? a ako ne upadne,nece igrati ni u kvalifikacijama,posto ut ga ne vidim uopste prijavljenog?
kada ćemo saznati taćno vrijeme igranja slijedećeg meća
Tako je, neće.Semir1985 je napisao/la:znaci realno je ocekivati da upadne u glavni zdrijeb? a ako ne upadne,nece igrati ni u kvalifikacijama,posto ut ga ne vidim uopste prijavljenog?
Pretpostavljam nakon što završi prvo kolo, sutra ujutro valjda.Esport je napisao/la:kada ćemo saznati taćno vrijeme igranja slijedećeg meća
A koliko dugo ima pravo Haas da svoj ranking zaštitiGalion je napisao/la:4. je alternativa, ali otkazali su Almagro i Gasquet što znači još 2 otkaza.Semir1985 je napisao/la:moze li mi neko reci kakav mu je status za Miami? Vidim da nije upao u glavn izrijeb i da mu trebaju otkazi, koliko mu treba otkaza?
David Ferrer ima povrijeđenu ahilovu tetivu pa nije nemoguće da i on otkaže ako se ne oporavi. Miloš Raonić ima ozljedu lože i upitno je hoće li i on igrati u Miamiju tako da njih dvojica bi mogli bit ta dva potrebna otkaza. A tu je uvijek i stari Tommy Haas sa zaštićenim renkingom koji mu služi samo da krade ljudima mjesta na turniru jer on odavno nije sposoban za profesionalni tenis.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd što nas čini nervoznim ali što njega 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Haj to je sve dobro. Al' ja jutros upalio, gledao malo, otišao u školu. Nisam išao na prvi, odgledao. Došao u školu, stara mi šalje poruku: "Glupane, još jednom ostavi Džumhura upaljenog, ili mi reci da igra, je l' ja moram živce gubit'?"Unofficialpage je napisao/la:Hajd što nas čini nervoznim ali što njega
12 mjeseci ili 12 turnira, mislim da je iskoristio 5 turnira, a koristi ranking iz 2014. i nakon toga je ponovo u 2015. i 2016. pauzirao zbog ozljede pa su mu zaustavljali to odbrojavanje, imam osjećaj da će prije umrijet nego će provest 12 mjeseci u igriAnelMid je napisao/la:A koliko dugo ima pravo Haas da svoj ranking zaštitiGalion je napisao/la:A tu je uvijek i stari Tommy Haas sa zaštićenim renkingom koji mu služi samo da krade ljudima mjesta na turniru jer on odavno nije sposoban za profesionalni tenis.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.