Ne igramo mi lose koliko ti pokusavas pokayati. Ne igramo ni bajno, ali gledamo u okvirima takmicenja u kojem se takmicimo. Treba i mora bolje posebno ako mislimo u Evropi nesto napraviti. Vidjet cemo, nije lose bilo u Bijeljini u odnosu na Mladost i to me raduje.amazon je napisao/la:Sta mene briga kako oni igraju? Meni je bitno da mi igramo dobro jer samo tako mozes osvojiti trofej a za njih mi se zivo je.be-Zenzo je napisao/la:Eto neka Zrinski i Sarajevo imaju igru i kvalitet pa ce biti ispred nas a mi da ganjamo trece mjesto. Opusti se malo, mi cemo u ligi šest biti daleko bolja ekipa kada fizicka sprema dođe do izrazaja.amazon je napisao/la:Ako budemo igrali kao ovo da sad utakmica mi trebamo zaboraviti trofej. Ganjat evropu i trece mjesto i to je to.Nama samo daj kakvu oranicu gdje se ne moze igrati fudbala, hvala Bogu imas par pojedinaca koji su kvalitet pa mogu zabiti gol kao sto je Lendric. Igra kao na Grbavici nikakva samo sto ti je sad teren bio los pa mozes reci nije se moglo igrati.Popraviti igru prije svega a ostalo ce doci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Gdje si gledao utakmicu pa da znas kako smo igrali? Ja sam pregledao reportazu, zadovoljan sam s rezultatom samo. Cim si zadovoljan gubio si dva puta i mora se vracati? Tu nema nista dobro sigurno.Svirao nam penal ko da nam je tata. Nemam ja sta predstavljati mi lose igramo itekako, do kad ce nas pratiti rezultati vidjet cemo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nemojte citirati ublehu i davati mu povod da trola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslije istoka ide Jug, najvatreniji navijaci kluba su zasluzili da imaju tribinu koja ispunjava odredjene civilizacijske norme, ovo sada je stvarno neuslovno! Odmah ide postepena rekonstrukcija terena, s tim da bez pomoci saveza i uefe mi sami ne mozemo izdvojiti tolika sredstva, osim malo kvalitetnijeg odrzavanja i vise posvecene paznje, redovno mjenjanje busenja, posipanje, valjanje, itd. Jos kad bi igraci na terenu ispratili rad i angazman uprave bilo bi extra!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Iz reportaze sam vidio da nije bilo lose kako zelis predstaviti. Nemam nista protiv da imas svoj stav i ne nerviras me, ali mozda su ti ocekivanja previsoka. I meni su bila nakon pripremnih utakmica, mislio sam preskakat cemo ovdje igrace. Treba se vratiti u realnost, imamo mi pojedinacno najbolju ekipu samo sto se ne mogu oteti dojmu da je i ona slagan naglavacke. Musa je najbolji primjer za moju tvrdnju. Ne vidi ga Petrovic ni u kakvim kombinacijama, Stanic ima prednost, a mi ga doveli na posudbu. Bolje da smo nekog iz naseg pogona gurali po 15 minuta nego njega.amazon je napisao/la:Gdje si gledao utakmicu pa da znas kako smo igrali? Ja sam pregledao reportazu, zadovoljan sam s rezultatom samo. Cim si zadovoljan gubio si dva puta i mora se vracati? Tu nema nista dobro sigurno.Svirao nam penal ko da nam je tata. Nemam ja sta predstavljati mi lose igramo itekako, do kad ce nas pratiti rezultati vidjet cemo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Bujrum i da nam budes korektan i konkretanPticaSelica1921 je napisao/la:Pozz braco, ja sam novi
Volim te Zeljo!

- amazon
- Kontakt:
Vjeruj mi da ne ocekujem uopce previse i da igramo kao Barsa, ali za tim koji imamo trener je do sad morao uraditi da ekipa lici na nesto. Ipak ti u ekipi imas Lendrica, Stevanovica, Sinisu, Zakarica, kvalitetne igrace koje nema nijedan tim u premijer ligi i vodjen s tim ocekujem da igramo nista vise al da bar bude dobro. Ono Grbavici neki dan i sad kup da smo gubili dva puta po meni nista dobro. Daj Boze da ne budem u pravu.plavousrcu je napisao/la:Iz reportaze sam vidio da nije bilo lose kako zelis predstaviti. Nemam nista protiv da imas svoj stav i ne nerviras me, ali mozda su ti ocekivanja previsoka. I meni su bila nakon pripremnih utakmica, mislio sam preskakat cemo ovdje igrace. Treba se vratiti u realnost, imamo mi pojedinacno najbolju ekipu samo sto se ne mogu oteti dojmu da je i ona slagan naglavacke. Musa je najbolji primjer za moju tvrdnju. Ne vidi ga Petrovic ni u kakvim kombinacijama, Stanic ima prednost, a mi ga doveli na posudbu. Bolje da smo nekog iz naseg pogona gurali po 15 minuta nego njega.amazon je napisao/la:Gdje si gledao utakmicu pa da znas kako smo igrali? Ja sam pregledao reportazu, zadovoljan sam s rezultatom samo. Cim si zadovoljan gubio si dva puta i mora se vracati? Tu nema nista dobro sigurno.Svirao nam penal ko da nam je tata. Nemam ja sta predstavljati mi lose igramo itekako, do kad ce nas pratiti rezultati vidjet cemo.
Musa moze igrati komotno u ovoj ekipi, a covjeku svakako treba utakmica da pokaze sta zna. Petrovic ako nastavi da glumi trenercinu koja nije nece se dobro proslaviti sigurno. A evropa je cilj.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
PozzPticaSelica1921 je napisao/la:Pozz braco, ja sam novi
Volim te Zeljo!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ma slabo sta od mene ces cuti,ne razumijem se nesto plaho u taktike,transfere itd i ne petljam se puno gdje ne trebam.Pa ako sta ne budem znao (a puno ne znam) pitat cuplavousrcu je napisao/la:Bujrum i da nam budes korektan i konkretanPticaSelica1921 je napisao/la:Pozz braco, ja sam novi
Volim te Zeljo!.
U srcu nosim te ja ! 1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Pobjedjujemo, u ovom trenutku je to najvaznije. Volio bih i ja da izgleda bolje i mislim da moze bolje, ali ne igramo dobro, a pobjedjujemo. Moramo progirati i onda ocekujem pisanje po protivnicima. Ne vjerujem da su ove tri utakmice maksimum ekipe.amazon je napisao/la:Vjeruj mi da ne ocekujem uopce previse i da igramo kao Barsa, ali za tim koji imamo trener je do sad morao uraditi da ekipa lici na nesto. Ipak ti u ekipi imas Lendrica, Stevanovica, Sinisu, Zakarica, kvalitetne igrace koje nema nijedan tim u premijer ligi i vodjen s tim ocekujem da igramo nista vise al da bar bude dobro. Ono Grbavici neki dan i sad kup da smo gubili dva puta po meni nista dobro. Daj Boze da ne budem u pravu.plavousrcu je napisao/la:Iz reportaze sam vidio da nije bilo lose kako zelis predstaviti. Nemam nista protiv da imas svoj stav i ne nerviras me, ali mozda su ti ocekivanja previsoka. I meni su bila nakon pripremnih utakmica, mislio sam preskakat cemo ovdje igrace. Treba se vratiti u realnost, imamo mi pojedinacno najbolju ekipu samo sto se ne mogu oteti dojmu da je i ona slagan naglavacke. Musa je najbolji primjer za moju tvrdnju. Ne vidi ga Petrovic ni u kakvim kombinacijama, Stanic ima prednost, a mi ga doveli na posudbu. Bolje da smo nekog iz naseg pogona gurali po 15 minuta nego njega.amazon je napisao/la:Gdje si gledao utakmicu pa da znas kako smo igrali? Ja sam pregledao reportazu, zadovoljan sam s rezultatom samo. Cim si zadovoljan gubio si dva puta i mora se vracati? Tu nema nista dobro sigurno.Svirao nam penal ko da nam je tata. Nemam ja sta predstavljati mi lose igramo itekako, do kad ce nas pratiti rezultati vidjet cemo.
Musa moze igrati komotno u ovoj ekipi, a covjeku svakako treba utakmica da pokaze sta zna. Petrovic ako nastavi da glumi trenercinu koja nije nece se dobro proslaviti sigurno. A evropa je cilj.
raja kakva je sansa da sutra bude dobar stream, da se kuci normalno gleda tekma, ili negdje do grada u kafic da odem gdje ima moja tv, vasa misljenja ???
Pozz narode!!!
Hoce li biti prijenosa sutra???
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima na Mojoj TV, ali kombinovano neko napisa.nide je napisao/la:Pozz narode!!!
Bice stream sigurno, kvaliteta kao do sada sto je bila do sada - moze se pristojno gledati, samo da ga ne ugase.
- Zeljeznicar -

Ova Moja tv me ubi hehehe

Da hoce biti stream kao protiv Krupe. Ono je bilo dobro.
Ako Bog da sutra 3 boda i nazad kuci da se spremaju kako bi izborili polufinale.
Ako Bog da sutra 3 boda i nazad kuci da se spremaju kako bi izborili polufinale.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pozdrav Manijaci, koliko se ocekuje sutra navijaca?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Konbinovani prenos je sutra na Moja TV, tako da ce malo nas malo drugu utakmicu, golove, prilike ...itd.
Pobjeda sutra, nema dileme.
Pobjeda sutra, nema dileme.
- Zeljeznicar -
ovaj sada dio takmicenja je najtezi i samo onaj ko bude imao siroku klupu doci ce do cilja.
Nadati se da ce nasi igraci ostati postedeni povreda i da ce mo po drugi puta dignuti dupli pokal.
Zabrinjavajuce je samo kako onako olahko propustene sanse. Slusajuci Zebu ispade bas tako, proigras par zrelih sansi nedas GOL i kazna dode jednom pa drugi put. Nadati se da ce teren biti malo uslovniji za igru nego ovaj u Bijeljini mada tesko bilo je dosta kise zadnjih dana.
Nadati se da ce nasi igraci ostati postedeni povreda i da ce mo po drugi puta dignuti dupli pokal.
Zabrinjavajuce je samo kako onako olahko propustene sanse. Slusajuci Zebu ispade bas tako, proigras par zrelih sansi nedas GOL i kazna dode jednom pa drugi put. Nadati se da ce teren biti malo uslovniji za igru nego ovaj u Bijeljini mada tesko bilo je dosta kise zadnjih dana.