Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Sissoko » 10 mar 2017, 23:27

Al ovi navijaci Crotonea kmecu.Imali kakvih slika o penalu nad Dybalom i golu Bacce iz ofsajda?
Joj Crotone Crotone :kafa:
Odrao ih Juve ko beba zvecku al ima pravde hvala nebesima :bow:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2017, 23:28

milanist je napisao/la:
Less than 2 meters between De Sciglio and the ball, not a penalty according to Sky
slika
It was Massa who gave the penalty from a big distance and not Doveri (the goalline referee)."
slika
Mediaset (after Sky) says the penalty is "non existent".

slika

I sve ovo nakon isteka svih vremena, cak i posle Israfila, kada ce da puhne i oznaci kraj svijeta, u pozadini ce se cuti zvizduk sudije i penal za Juventus. :guz:
Evo ja sam gledao SKY uživo i rekli su da je penal, ovo što si sa foruma pokupio okači mačku o rep.

Čak vam se i legenda Costacurta slaže da je penal:"For everyone who plays football: this is obviously not a penalty. Unfortunately, the rules say that it is, no matter how much we might disagree."

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 10 mar 2017, 23:30

Neko bi pomislio da je milan bio ostecen kad ono sve cisto osim njihov gol iz offside..
:mrgreen:

Forza Juventus ohhhhh..

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 10 mar 2017, 23:31

Gefufna je napisao/la:
maha1 je napisao/la:ja mogu naci najmanje 10 x ove sezone da je se juventusu pomoglo kod pobjede
Ponuda: 200KM na ruke dobijes ako nadjes navedeno. Ponuda vrijedi i za sve tekme do kraja sezone. Dostavi podatke u pp. :arrow:
prvo i prvo procitaj post u cjelosti sto sam napiso,a da trazim greske sudija koje su pomogle juventusu barem nekako na utakmice mogu sigurno ali da sebi oduzmem dosta vremena.vi ste neka vrsta barcelone sto ste bolji igrackim kadrom to su vam sudije privrzenije sto nebi svirali nekoj prosjecnoj ekipi vama se svira.ne kazem ja da juventus nema igru i sve to ali zasto vam je potreban jos sudija kad ima te sve to, tu ti i dodje problem vas J**+ jedan milan (nekada najveci) sada prosjecan igrackim kadrom i nebi ga dobili da nije bilo penala sto je sigurno.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 mar 2017, 23:32

IlCapitano je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Less than 2 meters between De Sciglio and the ball, not a penalty according to Sky
slika
It was Massa who gave the penalty from a big distance and not Doveri (the goalline referee)."
slika
Mediaset (after Sky) says the penalty is "non existent".

slika

I sve ovo nakon isteka svih vremena, cak i posle Israfila, kada ce da puhne i oznaci kraj svijeta, u pozadini ce se cuti zvizduk sudije i penal za Juventus. :guz:
Evo ja sam gledao SKY uživo i rekli su da je penal, ovo što si sa foruma pokupio okači mačku o rep.

Čak vam se i legenda Costacurta slaže da je penal:"For everyone who plays football: this is obviously not a penalty. Unfortunately, the rules say that it is, no matter how much we might disagree."

slika
:o

Pa navijaci Crotonea poceli i da podmecu :rol:

Marvin
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la Marvin » 10 mar 2017, 23:33

muxa je napisao/la:
Marvin je napisao/la:
muxa je napisao/la:Utakmicu je izgubio Montela htjeli mi to priznati ili ne. Iza 80-te min juventusovi igraci se jedva vuku po terenu i vidjelo se da smo fizički jači. Umjesto da ubaci Lapadulu i da ih pritisnemo on uvodi defanzivca i brani se.

Sent from my x600 using Tapatalk
Kako ste fizicki jaci druze pa 80 minuta ste u svom 16-ercu gledali odakle sijeva i niste imali pojma u kom pravcu potrcati? [emoji38]
Juventusu se ima samo jedna stvar prigovoriti a to je previse promasenih zicera. Da je malo vise srece bilo petarda bi pukla. Pa preko 20 suteva je Juve imao veceras.
Degutantno je fakat citati neke postove ovde veceras nakon onakve razlike u **** klasi i igri,kao i evidentnim sudackim greskama u korist Milana. Ali eto neka bude samo jedna,gol iz ofsajda.
Prvi sam napisao da nije pena na Dybali,medjitim nakon usporene snimke ocito je bilo nemalog kontakta,onde Dybala nije moga da ne padne ma nema sanse. I na kraju drugo igranje rukom u 16-ercu,cist penal.
Apsolutno cista i zasluzena pobjeda.
Hajd sad jos jednom pročitaj moj post, al s razumijevanjem

Sent from my x600 using Tapatalk
Aaa pricas o fizickoj snazi iza 80-te minute. Pardon :mrgreen:
Istina Juventus jeste izgledao ispuhano,al kako i ne bi?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2017, 23:33

milanist je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:@IlCapitano
94:20?
Znaci istekla nadoknada od 4 minute + jos pola minute i penal. Ovo nije u mom stilu da se hvatam za slamke,ali nema logike.
Bit ce bolje ajde,ako se ovako nastavi kao u zadnje vrijeme na ovom pdf-u ce se samo o sudijama pricati i to je zalosno. Nesto se mora mjenjati.
Da, tačno u 94:20. Nadoknada od pola minute je potpuno opravdana jer Sosa nije na vrijeme izašao, vratio se čovjek nazad da pokuša zadržati vrijeme, sam sebi pucao u nogu.
Sto lazes da se vracao nazad, igrac JUventusa je bukvalno skocio na njeg, sta je trebao pusiti se da ga jos i udaraju. Samo je otresao od sebe Khediru kako se sjecam.
Dobija crveni i odlazi:
slika

Vraća se nazad da zadržava vrijeme:
slika

Igra nastavljena skoro minutu kasnije tek.

Ne brukaj se više svega ti.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 10 mar 2017, 23:33

maha1 je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:
maha1 je napisao/la:ja mogu naci najmanje 10 x ove sezone da je se juventusu pomoglo kod pobjede
Ponuda: 200KM na ruke dobijes ako nadjes navedeno. Ponuda vrijedi i za sve tekme do kraja sezone. Dostavi podatke u pp. :arrow:
prvo i prvo procitaj post u cjelosti sto sam napiso,a da trazim greske sudija koje su pomogle juventusu barem nekako na utakmice mogu sigurno ali da sebi oduzmem dosta vremena.vi ste neka vrsta barcelone sto ste bolji igrackim kadrom to su vam sudije privrzenije sto nebi svirali nekoj prosjecnoj ekipi vama se svira.ne kazem ja da juventus nema igru i sve to ali zasto vam je potreban jos sudija kad ima te sve to, tu ti i dodje problem vas **** jedan milan (nekada najveci) sada prosjecan igrackim kadrom i nebi ga dobili da nije bilo penala sto je sigurno.
A bil oni izvukli bod da nisu gol dali iz ofsadja....kako da to niko ne spominje...il je normalno vama koji mrzite Juventus da se golovi daju iz ofsadja ?

macahz
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la macahz » 10 mar 2017, 23:34

soe je napisao/la:
macahz je napisao/la:
soe je napisao/la: Kakva pljacka maca ono je cist penal znam da vjerovatno trolas al budi realan malo.
Ne zezam eso bgm pa ovo se nigdje ne svira. Prvo im je pustio napad nakon 94. trebo svirat kraj, a onda napucava listajner sa pola metra u ruku igraca milana i sudija jedva dočekao da odsvira penal. Smijesna liga stvrano.

Sent from my E5603 using Tapatalk
Maca da se ono nama na Kosevu desi i da sudija ne svira penal priznaj kako bi reagovo budi malo realan penal je cist ko suza ruka u 16 metara nema tu price.
Da nam ne sviraju ovo isjeko bi se na sjeveru odma jer sam navijac i nisam realan.
Po meni ovo nije penal stvarno, sa pola metra napucana lopta u ruku koja uz to nije isla prema golu. Druga bi stvar bila da je isla u gol, pa da ju slučajno zakacio.
Al Higuain je majstor, fkt, najbolji je napadac Serije A, definitivno.
Juve ce osvojiti titulu, jer roma nema taj kapacitet, ali ovakve pobjede im ne trebaju.

Zadnja izmjena: macahz, dana/u 10 mar 2017, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 mar 2017, 23:35

@IlCapitano

Zasto me ne iznenadjuje da si ti uvijek u pravu ? njegov SKY je pouzdaniji od svih ostali. Cuj on gledai i to je tako.
I Buffon je rekao da nikada ne bi priznao da je bio gol Muntaria,dali to znaci da i nije, da Buffon govori istinu?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 mar 2017, 23:35

Stvarno nije fazon da se neko od navijača Milana (ili onih koji su ga podržavali) večeras žali na sudije, ne može mi sudija biti kriv za poraz kada ekipa ne prelazi svoju polovinu kako treba, bar ne ono organizovano da se napravi neki pritisak na gol Juventusa, to se večeras nijednom nije dogodilo.

Hajde da je to bio ravnopravan meč pa da se krvimo oko tog penala (koji usput ne bi vjerovatno ni bio sviran u onom trenutku da smo gledali ravnopravan meč, osjeti i sudija da je Juventus debelo zaslužio pobjedu) kojeg bih ja u principu uvijek svirao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 10 mar 2017, 23:36

Nazalost, Milan bez Susa i Bonaventure odron ekipa, veceras posteno nisu priprijetili Buffonu.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 10 mar 2017, 23:38

Nedved11 je napisao/la:Nazalost, Milan bez Susa i Bonaventure odron ekipa, veceras posteno nisu priprijetili Buffonu.
Kako nisu....zabili ga iz zaledja :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 mar 2017, 23:38

Ma ljudi moji ja onaj penal nikad ne bi svirao. Prvo što je igrač preblizu a drugo što je zadnji minut. To što se takvi penali sviraju od kako je fudbala, to je do pravila i se*em se na ta pravila.

Ali bi zato 100x svirao onaj penal nad Dybalom, jer je ono bilo više nego jasno povlačenje noge na koju se oslanjao igrač. Pri tome je loptu namještao na lijevu nogu da je raspali po golu, ali eto, sudija tu nije vidio penal.

Kako god, i nama poništiše čist gol Pjaniću u Milanu, pa se nije kukalo već okrenulo narednoj utakmici. A nakon ovog gola će cijela Italija da gori, jer -ladri-. Al' to je tako jer je Juve prvoplasirana ekipa i šampion već godinama. Da je večerašnji penal sviran kontra to bi se smirilo za pola sata. Da je Pjanić nosio dres Milana ili Rome a pomenuti gol poništen, Italija bi bila na nogama. Parlament bi imao tačku dnevnog reda o tome.

Ista priča godinama. Kukajte. Možda vam bude bolje. Nekad.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2017, 23:44

milanist je napisao/la:@IlCapitano

Zasto me ne iznenadjuje da si ti uvijek u pravu ? njegov SKY je pouzdaniji od svih ostali. Cuj on gledai i to je tako.
I Buffon je rekao da nikada ne bi priznao da je bio gol Muntaria,dali to znaci da i nije, da Buffon govori istinu?
Ne znam zašto te ne iznenađuje. Nije moj SKY ispravniji, jedan jedini je rekao da je penal, mada mi ne treba SKY da opravda očigledan penal + dvije kardinalne greške na štetu Juventusa u toku utakmice.

Pokupio si to sa nekog foruma/Facebooka i mislio proturiti kao istinu. Pogledaj football-italia.com prenose sve izjave poslije utakmice, i tamo imaš dokaze.

Pokušavaš 2-3 puta ovdje laži proturiti kao istinu, imaš slike i video dokaz, kao i izjave Montelle i ljudi iz studija nakon utakmice, ako ti treba ta vrsta potvrde da bi nešto prihvatio.

Ne znam kakve veze ima ta izjava Buffona sa ovim. Gol Muntarija je očigledno bio, kao i poništen čist gol Matriju u istoj utakmici. Nije ti to selektivno pamćenje dobro nikako.

Opet, ne brukaj se više svega ti, ili bar pokušaj istinu reći sljedeći put. ;) :thumbup: :wave:
macahz je napisao/la: Juve ce osvojiti titulu, jer roma nema taj kapacitet, ali ovakve pobjede im ne trebaju.

Juventusu ne trebaju čiste i zaslužene pobjede? :o

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 mar 2017, 23:47

milanist je napisao/la:Ajmo sad slike projekcija, trajektorija, tangenti i ostali sranja od strane lopova samo da pokusaju svijet ubijediti kako su oni postanjaine i nevinasca. Dzaba vam je, titulu lopovluka ste davno stekli, to vam stoji uz obraz i tako ce i biti.
Ako ti nije problem ukucaj google.com. Onda ili preko wikipedije il nekog drugog sajta proguglaj kad je Milan izbacen iz lige zbog namjestanja. Ajd eto ako ti nije sta pa da vidimo, posto je Juve lopovski klub jel to vazi i za Milan? Hmm..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 mar 2017, 23:48

Itekako ima veze, nisam ti ja kriv sto ne mozes da skontas. Meni se ne crta.

ja proturam lazi a ti? postavljas ovdje minute kad je Sosa isklucen i kada je izasao, sto ne postavis sta se desilo u toj minuti izmedju. i Kediru kako je nasrnuo na njega ?

mahanje i tebi. valja ranit
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

jelle
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la jelle » 10 mar 2017, 23:50

Da nam ne sviraju ovo isjeko bi se na sjeveru odma jer sam navijac i nisam realan.
Po meni ovo nije penal stvarno, sa pola metra napucana lopta u ruku koja uz to nije isla prema golu. Druga bi stvar bila da je isla u gol, pa da ju slučajno zakacio.
Al Higuain je majstor, fkt, najbolji je napadac Serije A, definitivno.
Juve ce osvojiti titulu, jer roma nema taj kapacitet, ali ovakve pobjede im ne trebaju.

Ne mogu vjerovat da je Maca ovo ozjavio....pa maca maca razocaro si me....do jucer ste bili utrla mega tim...jbg zao mi je sto su ti u sedam dana strusili sve snove...do godine abd :salut:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 10 mar 2017, 23:51

maha1 je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:
prvo i prvo procitaj post u cjelosti sto sam napiso,a da trazim greske sudija koje su pomogle juventusu barem nekako na utakmice mogu sigurno ali da sebi oduzmem dosta vremena.vi ste neka vrsta barcelone sto ste bolji igrackim kadrom to su vam sudije privrzenije sto nebi svirali nekoj prosjecnoj ekipi vama se svira.ne kazem ja da juventus nema igru i sve to ali zasto vam je potreban jos sudija kad ima te sve to, tu ti i dodje problem vas **** jedan milan (nekada najveci) sada prosjecan igrackim kadrom i nebi ga dobili da nije bilo penala sto je sigurno.
Prvo i prvo. Iz obilja gresaka u korist Juventusa 10 mozes vala naci i za 5 minuta,aj ne zezaj. Dok zapalis cigaru i tri puta otreses pepeo mozes naci bar 7? 8?
A drugo i prvo? Ili drugo i drugo? Prvo i drugo. Da je sviran ofsajd kod gola Milana,eko cemo Justiciju da vucemo za suknju,opet bi bilo 1-0. Nema te rezije u kojoj Milan nije mogao veceras izbjeci poraz.
Nego idi zacas tih 10 gresaka nadji i dvije stoje u dzep. ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 mar 2017, 23:52

Jebote ljudi ne mogu da se pomire sa normalnim porazom u kojem su dali gol iz ofsajda i kriminalno lose igrali preko 80 minuta i hajd sad na sudije?
Nije ni cudo sto ste pali kurcu za usi kao klub.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.